maçlar ne zaman gelicek![]()
maçlar ne zaman gelicek![]()
Satmalısın Pirlo'yu bence de.Önceki sayfada arkadaş demiş zaten;hiç bir oyuncu vazgeçilmez diye...
sattım zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Efsane REAL MADRİD'DE
Son günlerde adı Real MADRİD ile anılan Pirlo'nun transferi gerçekleşti.50 milyon YTL karşılığında REAL MADRİD kulübüne transfer olan Pirlo'nun yerine 1 orta saha vede ekstradan 1 defans oyuncusu alınacağı öğrenildi.
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Aralık.2008 at 15:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ah be benm adamım pirlo gitmiş![]()
Hazırlık kampı tamamlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
A.c Milan'da transfer bitmiyor:
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Aralık.2008 at 15:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Heyecan başlıyor.Serie A'da bugün lig Reggina-Milan maçı ile başlıyor.Bu maça favori olarak Reggina gösteriliyor.Milan'da eksik bulunmazken yeni transferler Ronaldinho,Keirrison,Hamed Namouchi oynayacak.
1.hafta:Reggina0-1A.C.MİLAN:Üstün oynadığımız karşılaşmada tek golle yetindik.Aslında farkı atırbalirdik ama bunu başaramadık Sheacenko golüyle kazandık.
Maçta üstün olan taraf Milan'dı Milan savunması Reggina'ya geçit vermezken Kaka 2hafta sahalardan uzak kalıcak.
iyi başlangıç devamı da böyle olıur umarım
iyi Başlangiç Kardeşim
neyse aynısından bulda sorun kalmasın![]()
Bilmem ilk sezonda hiç araştırmadım ama arshavin gönlümden geçen![]()
Sitede bunu doğruladı.ANDREY ARSHAVİN.(YARIN MAÇLAR GELİYOR.)
şu futbolcuya bakarmısın çıkmışmı sende...
Willians Santana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ahahah haber çok iyi olmuş !
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 16:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Willians santana harika bir oyuncudur gerçekten...
defans hariç her yerde oynayabiliyor![]()
öncelikle başarılar dilerim bence arshavin yerine ardayı almalısın transferler güzel bu arada
Pirlo'yu çok iyi satmışsın kuzen tebrikler...
willians santana ya bende baktım gerçekten iyi bir oyuncu almanı tavsiye ederim
başarılar maçları daha sık yayınlasan iyi olur..
oyuncuyu inceledim profili hiçde iç açıcı değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.HAFTA:A.C.MİLAN3-0BOLOGNA:Milan takımının ilk yarı sergilediği futbol bizi sinirlendirdi.Devre arası ateşleyici konuşma yapa Sertan Kılıç bu konuşmanın sonucunu aldı.
Milan ilk yarı etkisiz olmasına rağmen ikinci yarıda daha iyi futbol sergiledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI :MİLAN4-0BRANN :İlk yarı çok yüklendik(aslında 90 dakika tek kale maç yaptık)ilk yarı bulamadığımız(1 tane attık ama çok kaçırdık) golleri ikinci yarı bulduk ve ikinci maç için büyük avantaj sağladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.HAFTA:FİORENTİNA2-1MİLAN YORUMSUZ BU MAÇIN RÖVANŞIDA VAR.
milan takımı etkisiz kaldı.
![]()
Last edited by sertanbaba : 30.Aralık.2008 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay iyi maçlar tebrik ederim