Fortis TK 2. Tur Maci

Kendi Sahasinda Orduspor'u agirlayan Yesil- Beyazli Ekip galibiyette Fazla Zorlanmadi.. Afyonspor Hocasi Hasah Huseyin Coskunun Mactan Once Stadyumda Gorulmesi ve karakocluoglu ile Samimi Goruntuler sergilemesi iki teknik adamin is birligi yaptigi yonunde spekülasyonlara neden oldu...

Sercan Aldi Sazi Eline..
Bursaspor'un galibiyetinde 1 gol ve 2 asistle önemli rol oynayan ve Macin Adami Secilen Sercan'in mutlulugu gozlerden kacmadi...

Karakocluoglu'nun Duygularinin Deprestigi An !!

Karakocluoglu'nun Fenerbahce'ye Bagliligini bilmeyen yoktur. Ve o an geldi catti. karakocluoglu Renklerine Asik oldugu takima Karsi Savasicak...

Fenerbahceli taraftarlarin ise Saracoglunda Karakocluoglu icin Hazirladiklari Tezahuratlar da Tecrubeli Hocayi bir Hayli Duygulandirdi..

FENERBAHCE : 1 - 1 : BURSASPOR

Saracoglu Stadindan Nefesleri Kesen Macta Takimlar Puanlari Paylastilar. Ilk yarida Bursaspor Etkili oldu ve Golu buldu. 65. dakikada oyuna giren Semih Senturk Yapacagini Yapti ve 66 da takimina beraberligi Getirdi. Ev Sahibi olmanin avantajiyla Buyuk Baski Kuran Fenerbahce 2. Golu Bulamadi.. Mactan Sonra Basina Konusan karakocluoglu Fenerbahce gibi bir takimdan 1 puan aldiklari icin mutlu oldugunu soyledi...

Basin Toplantisi

- Sayin hocam Ligde Henuz maglubiyet yuzu gormediniz 5 macta 4 beraberlik ve 1 galibiyetiniz var. Neler Soyleyeceksiniz ?

- Yenemiyosak Yenilmiyoruz bu guzel ama cok comert harciyoruz pozisyonlari. Antrenmanlarda forvetlerimizin üstüne biraz daha düsüyoruz. ama hepside cok genc oyuncular ve baski olusuyo ustlerinde.

- Fenerbahce Taraftarlarinin sizin icin yaptigi tezahuratlar ?

- Gercekten Cok Duygulandim. Fenerbahceli Kimligimi Saklama geregi Duymadim bu zamana kadar. Fakat Bugun takimim Degil Rakibim di Fenerbahce ve Profesyonel bir bicimde mucadelemizi verdik..

- Ilerde Fenerbahceyi Calistirmak ister misiniz ?

- Aman Cocuklar benim basimi yakmayin

TURKCELL SUPER LIG 7. HAFTA

Oynadigi 5 mactan 4 unde Berabere kalan ve sadece 1 tanesini kazanan Bursaspor Kendi evinde Konuk Ettigi Caykur Rizespor'a Acimadi... 2-0

BURSASPOR'DAN YENILMEZLIK REKORU

Bursaspor Ligdeki ilk 6 ve Fortis Tukiye Kupasi Macinda da 1 mac olmak uzere 7 mactir Yenilmemesi Yeni Bir Rekor Olarak Kayitlara gecti