1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: 6+5 Kuralı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    süper lig, bankasya 1.lig ve tff 2. lig var sadece... tabi kastın türkiye ligi içinse
    Soru biraz eksik olmuş evet Türkiyeyi kastetmiştim peki editör veya buna benzer şeylerle değiştirme imkanımız var mı ? Hatta bi ara bi arkadaş Tatkiğini tanıtırken Aralıksporu kullanmıştı bildiğim kadarıyla Aralıksporda 3.ligde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Soru biraz eksik olmuş evet Türkiyeyi kastetmiştim peki editör veya buna benzer şeylerle değiştirme imkanımız var mı ? Hatta bi ara bi arkadaş Tatkiğini tanıtırken Aralıksporu kullanmıştı bildiğim kadarıyla Aralıksporda 3.ligde
    6+2 kuralını düzeltmek için editör veya herhangi bir program yok.Maalesef.Bende çok sıkıntısını çekiyorum.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    evet değiştirebilirsin... editörde istediğin bir takımı seçip herhangi ligdeki başka bir takımla yer değiştirmen mümkün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    evet değiştirebilirsin... editörde istediğin bir takımı seçip herhangi ligdeki başka bir takımla yer değiştirmen mümkün
    Arkadaş mevcut olduğu ligte bunu değiştirebilirmiyim diye sormuş.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaş mevcut olduğu ligte bunu değiştirebilirmiyim diye sormuş.
    evet evet pardon ancak takımı oynanabilir ligdeki bir ekiple değiştirebiliriz o ligi açmamız mümkün değil...

Mesaj Yetkileri