Sayfa 2 / 68 İlkİlk 12341252 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Yorumlara baktığımda gülüyorum. Hem barış isteyenler Bursaspor - Beşiktaş arasında buzlar erisin diyenler şimdi Beşiktaşlı biri gelince olumsuz bakıyorlar.
    2- Yanlış bir anlama var. Samet Hocaya Bursaspor'un başında geçirdiği sürece hiçbir şekilde PROTESTO yapılmadı. Sametin gelmemesi için protestolar yapıldı ama gelince tepki koyulmadı. Sametide taraftar GÖNDERMEDİ. Samet, Bursaspor'u bırakıp kendisi gitti.
    Güvenç Hocaya ise sürekli defans yaptırdığı negatif futbol oynattığı için medeni bir şekilde önce alkışla daha sonra da istifa şeklinde tezahürat yaptı. Bir konuda tam bilgi sahibi olmadan lütfen ortamı germek için yorum yapmayalım.
    Last edited by El Barto : 29.Aralık.2008 at 23:08 Reason: ortamı germemekten bahsedip aşağılamak için tuhaf tuhaf şeyler yazmayın!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursaspor taraftarı başarısız bir teknik direktörü tabiki protesto edicek kim olursa olsun Beşiktaşlı degil on bakarsanız bu takımda Pancular Sinanlar geldi öyle bir durum söz konusu bile olamaz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık bu Bursa - BJK gerginLiğine de bir son veriLir umarım. ErtuğruL sağLam Bursa için yerinde bir tercih. Uzun vadede Bursa yı Bir Ankara bir Sivas gibi kafaya oynatabiLecek bir takım oLuşturabiLir. Hem kendisini daha da geLiştirmesi açısından iyi bir fırsat. Ama tek şansızLığı orda da BJK yönetimi gibi işten anLamayan, yöneticiLer iLe uğraşmak zorunda kaLıcak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bursaspor için şu anda olabilecek en olumlu adaydı ve oldu. Kim ne derse desin Ertuğrul iyi bir hoca ve şans tanınırsa ben başarılı olacağına eminim. Zaten onu gönderen Beşiktaşında düştüğü durum ortada .

Bursaspor taraftara inat nerde beşiktaşlı adam varsa bursaspora alıyor şimdi ertuğrul sağlamdan sonra ali tandoğan...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Artık bu Bursa - BJK gerginLiğine de bir son veriLir umarım. ErtuğruL sağLam Bursa için yerinde bir tercih. Uzun vadede Bursa yı Bir Ankara bir Sivas gibi kafaya oynatabiLecek bir takım oLuşturabiLir. Hem kendisini daha da geLiştirmesi açısından iyi bir fırsat. Ama tek şansızLığı orda da BJK yönetimi gibi işten anLamayan, yöneticiLer iLe uğraşmak zorunda kaLıcak
    Ertuğrul sağlamın böyle bir takım oluşturması için taraftarın ona destek vermesi ve yönetimin kuvvetli olmaıs gerekir.Bursada iyi bir kadro var ama şartlar zor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ertuğrul Sağlam yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ciddi teklifler var demişti ve eğer bu teklifleri reddedip Bursaspor'a gidiyorsa ciddi bir vizyon sorunu var demektir.Bu nedenle de ünlü bir teknik direktörümüz yok zaten...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Ertuğrul Sağlam yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ciddi teklifler var demişti ve eğer bu teklifleri reddedip Bursaspor'a gidiyorsa ciddi bir vizyon sorunu var demektir.Bu nedenle de ünlü bir teknik direktörümüz yok zaten...

ErtuğruL sağLam BeLçika da Lige kötü başLayan AnderLecht iLe anLaşmak üzereydi. Ama tam anLaşacağı dönemde AnderLecht arka arkaya 4-5 maç kazanınca ve Ligde tekrar potaya girince bu işte yattı tabi. Vizyon iLe aLakası yok. Hem Türkiye Liginde her teknik direktör Bursaspor gibi bir takımı çaLıştırmak ister.

Neden mi ? PotansiyeL var, İyi bir şehir, iyi bir stad, süper antreman tesisLeri ve muhteşem taraftarı var. Daha ne oLsun. Eğer başarıLı oLursa, Türkiye de iLah oLur. BöyLe bir şans var. Ve her Bursaspor un başına geLen hoca bunu düşünerek geLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'a gelebilecek en iyi isim geldi , Bursa'ya farklı bir hava katacaktır E.Sağlam ...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aslında teknik direktörden çok yönetimin değişmesi gerekirdi o kadar isyan ettik şehir kent meydanında adamlar nuh diyor peygamber demiyor. artık bir olup kafaya oynama vakti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursaspor yönetimi, önceden anlaştığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile resmi olarak 3.5 senelik sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı taraftarların da izlediği imza töreninde bol bol tezahürat yapıldı. Bursa taraftarının Ertuğrul Sağlam'a özel yaptığı besteyi uzun bir süre söylemesi basın toplantısının en ilginç görüntülerinin oluşmasına sebep oldu.

Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın istifasını vermesinin ardından hoca arayışlarına başlayan İbrahim Yazıcı; Bursaspor'u, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a resmen emanet etti. Ertuğrul Sağlam ise imza töreninde yaptığı ilk açıklamada taraftarın gösterdiği müthiş destek karşısında "Böyle bir görüntüyü gördükten sonra heyecanlanmamak mümkün değil" dedi.

Sporx

-------

Bursaspor yapılabilecek en iyi tercihi yaptı. Ertuğrul Sağlam Bursaspor'a hayırlı olsun. Umarım Bursaspor'u üst sıralara taşır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

40 seneden beri yüzümüz gülmedi
    Yeter artık duy bu sesi
    Onurlu duruşunla hoş geldin Bursamıza
    Al kupayı Ertuğrul Hoca...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayırlı uğurlu olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    40 seneden beri yüzümüz gülmedi
    Yeter artık duy bu sesi
    Onurlu duruşunla hoş geldin Bursamıza
    Al kupayı Ertuğrul Hoca...
    Kaç yıl oldu saymadık, şampiyon olmadık
    Mevsimler geldi geçti, kupa almadık
    Yönetici taraftar el ele versin
    Şampiyonluk kupası Bursa'ya gelsin..

Sağlam'a güvenim sonsuz hayırlı uğurlu olsun.

elindeki kadroyu iyi kullanabilen bir hoca Bursa'da iyi işler yapacağına inanıyorum yeterki, yönetim ve camia arkasında dursun...

Nesil
    2006

Ertuğrul Sağlman'ın gelmesinin en güzel yanı, iki maçta kötü sonuç aldı diyerek kovulmaması olacaktır. Çünkü; Sağlam artık iki maçta kötü sonuç aldı diye kovulacak bir hoca değildir. Buda Bursaspor'a başarı getirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor şimdi yukarılarda bulunuyorsa bunda en büyük pay Ertuğrul Hoca'nındır. Sabredilirse Bursa'yı da çok iyi yerlere getirecektir. Umarım 3,5 seneyi orada tamamlar ve bu süreçte Bursaspor'u da yukarılrı zorlayan hatta zirveyi zorlayan bir takım haline getirir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan inşallah dedğin gibi olur ama burda klup yonetıcılerındekı sabır hiç yok kendılerıne kesmezler dırek olarak teknik hocaya keserler her zaman faturayı onun 3.5 kalcagını sanmıyorum ama bursa boyle bır hoca buldu degıl 3 yıl en az 5 yılelınde tutsun kasyerıyı bu hale o getırdı .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu ben de sanmıyorum, 5-6 maç kazanamadığında takım hemen hocayı yollamayı düşünüyorlar. Takımı yöneten hoca kovulmayacağı konusunda emin olabilse daha rahat çalışacak, belki 5-6 haftayı kaybedecek ama gelecek için yapmayı düşündüklerini takıma öğretmiş olacak. Ama sabır yok bizde, günü kurtarmak istiyor yöneticiler böyle de olunca hiç ilerleyemiyoruz işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ewet bjk ornek olursa hemen kesıyo bıletını hocalrın demirören acaba hiç düşündümü ki hata onlarda yada ben hatalımıyım.Ama orda kalmak işine gelıyor yollar o oturur orda.Bizdede ben suphelıydım sezon bası ersun basarısız olursa kovarlar dıye allahtan taraftarda yonetımde hocanın arkasında baya bı destek var oba karsı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul Sağlam tıpkı Bülent Uygun'un Sivas'ı küme düşmeye oynarken üstlere oynattığı gibi Kayserispor'u küme düşmeye oynarken alıp belli bir üst seviyeye getirmiştir. Proje adamıdır.Gençlere değer verir.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının sebebi camianın beklentilerini yerine getirebilecek düzeyde olmamasıdır.Bu yetenek onda yok demiyorum kesinlikle.Ayrıca Beşiktaş'ada bir şeyler katmıştır.Onuda reddetmiyorum.Neyse lafı uzatmadan sadede geleyim.Bursaspor Ertuğrul hocayla sabırlı bir şekilde yola devam ederse ligin üstlerine oynayan Anadolu kulüpleri kervanına katılır.Bu potansiyer şehir olarak Bursa'da,takımı yönetecek hoca olarak Ertuğrul hocada var..Hayırlı olsun diyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tandoğan da Bursa'da!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ilk görüştüğü futbolcu Ali Tandoğan, Bursaspor ile anlaştı. Tandoğan, imzasının ardından Antalya'daki kampa katılacak.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımdan gönderdiği Ali Tandoğan, Bursaspor'a transferi konusunda Ertuğrul Sağlam'la görüşmesinin ardından yeşil beyazlı yönetimle de bir araya gelerek anlaşmaya vardı. Bursaspor'a gelmek istediğini önceki günlerde belirten Tandoğan,

"Bursaspor taraftarı çok coşkulu bir taraftar. Bursa camiasını iyi tanıyorum ve seviyorum. Bursaspor'da oynamak isterim. Görüşmelerimiz sürüyor, yeşil- beyazlı formayı giymek istiyorum" diye konuşmuştu.
    Tandoğan ile yeşil beyazlı kulübün anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da önümüzdeki günlerde Bursaspor'un Antalya'daki kampına katılacağı öğrenildi.

Ertugrul Sağlam en başta adam gibi bir adam ;
    Belirli bir kariyer yaptı daha önceden ve Uefa'nın gelecek vaadeden Teknik Direktörleri arasında gösterildi zamanında Kayseri deneyimi onun için çok iyi bir gelişme evresi oldu . Teknik kadrosu güçlü bi takımdı Kayserispor çok başarılı ve yerinde transfer politika izledi yabancı futbolcuları bildiğim kadarıyla Süleyman Hurma aldı. Ertugrul hoca ise takımı oturtu ve çok iyi işler çıkardı . Sonunda dilediği istediği mevkiye geldi Beşiktaş'a imza attı . Bilindiği üzere ondaki Beşiktaş tartışılmaz Samsun 'a giderken hüngür hüngür agladıgını buradan belli oluyor kişiliği, fakat beşiktaş liderken uefa'dan alınan olumsuz sonuclar başarısız yabancı transferler demirören'in güvensizliği gerekçesiyle onuruyla istifa etti . Bursasporumuza gelmesi çok iyi oldu ve ilk günden izlediği transfer politikasıyla taraftarın gönlünü feth etti . Güvenimiz sonsuz ona ...

Default Tuna ve Ali kampa katıldı.

Tuna Üzümcü ve Ali Tandoğan takımımızın Antalya kampına katıldı.
    http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=8053

Default Volkan geri dönüyor

Bursaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istediği ve bu yönde prensip anlaşmasına vardığı eski oyuncusu Volkan Bekiroğlu, yeniden yeşil-beyazlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Volkan Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında formasını giydiği Kocaelispor ile alacaklarının ödenmemesi yüzünden yol ayrımına geldiğini belirtti.
    Bu doğrultuda menajeri aracılığıyla Bursaspor Kulübü'nden teklif aldığını anlatan tecrübeli oyuncu, ''Menajerim, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın beni istediğini bildirdi. Ben de hiç düşünmeden kendisine 'Evet' yanıtını verdim'' dedi.
    Bekiroğlu, daha önce 2 sene formasını giydiği Bursaspor'dan o dönemin teknik direktörü tarafından istenmediği için ayrılmak zorunda kaldığını ifade ederek, şunları söyledi:
    ''Yeşil-beyazlı formayı giydiğim ilk yıl benim için çok güzeldi. Oldukça başarılıydım. Ancak ikinci yılımda geçirdiğim ağır sakatlığın ardından hoca benim artık başaralı olamayacağımı düşünerek çok sevdiğim kulübümden ayrılmamı istedi. Ben Bursa'yı, Bursaspor'u ve taraftarları çok seviyorum. Ayrılırken, bir gün nasıl olursa olsun ben yine Bursa'ya geleceğimi söylemiştim. Şuan da prensipte anlaşma sağlandı. Oldukça mutlu ve huzurluyum''
    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'u çalıştırırken de kendisine teklifte bulunduğunu anımsatan tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti:

''O dönemde Trabzonspor forması giyiyordum, olmadı. Ama, şimdi beni Bursaspor için istiyor. Ligin ilk yarısında Kocaelispor formasıyla gösterdiğim performansı Bursaspor'da da sürdüreceğimden eminim. Büyük Bursaspor camiasıyla başarılı olacağımı düşünüyorum. Transferim 1-2 gün içinde netlik kazanacak. Ben yeniden Bursaspor forması giymek istiyorum.''

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güney Koreli Shin Young Rok takımla birlikte antrenmana çıktı

21 yaşındaki Koreli golcü takım arkadaşlarıyla tanışıp ilk antrenmanına çıktı.

Oldukça sempatik olduğu gözlenen oyuncu pazartesi günü Brezilyalı Tadeu ile birlikte resmi sözleşmeye imza atacak.

Takımımız yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde yaptığı antrenman ile tamamlayarak kampa girdi.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda ısınma koşularının ardından 5`e 2 pas press oyunu oynandı. Son bölümde ise şut çalışması yapıldı.

Takımımızda sakatlığı bulunan Yenal Tuncer dışında eksik bulunmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Shin ve Tadeu imzaladı

Yeni transferler Shin Young Rok ve Jose Tadeu Junior Özlüce Tesislerinde düzenlenen imza töreni ile kendilerini yeşil beyazlı yapan imzayı attılar.

İmza törenine başkanımız İbrahim Yazıcı`nın yanısıra yöneticilerimiz Osman Çelik, Recep Bölükbaşı, Hasan Saltan, Rahmi Sezgin ve Kemal Kirevetözen katıldılar.

Başkanımız İbrahim Yazıcı imza töreninde yaptığı açıklamada "Sezon başında yabancı oyuncularımız ile ilgili yaşadığımız şansızlıklardan sonra devre arasında sık eleyip haklarında her türklü bilgi ve birikime sahip olduktan sonra arkadaşlarımızla uzun vadeli anlaşma yapmak üzere buradayız. Her ikiside golcü futbolcular. Bursasporumuzun son zamanlarındaki gol sorununu bu oyuncularımız ile aşacağına inanıyorum. Bursaspor`un önümüzdeki süreçte dahada yükselen bir grafiği olacaktır. Sezon başında Bursaspor mutlaka kupalara oynayan bir ekip olacak demiştik. Hedefimizden şaşmış değiliz. Sezon sonunda inşallah kupalardan birisini almış oluruz " dedi.

Başkan ayrıca ara treansferde iç piyasadan 7-8 oyuncuyla görüştüklerini söylerken " Bursaspor`da son dakikaya herşey olabilir. Biri gider biri gelir. Buna alışmalısınız" dedi.

Tadeu imza töreninde yaptığı açıklamada şöyle konuştu "Bursaspor`a geldiğimi için çok mutluyum. hem başkanımız ve teknik direktörümüz bana inanılmaz güven veriyorlar. Takımı izleme şansı buldum. Gerçekten çok iyi bir takıma geldiğimi gördüm. Seyircilerimizde mükemmel."

Koreli aile gibiyiz. Gerçekten arkadaşlık çok iyi. Burada yabancılık çekmişyorum. Koreliler ile Türkler arasında kan bağı çok kuvvetli. Burada bu kardeşliği dahada arttırmak istiyorum. Gollerimi atmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Shin Young Rok ile 3.5 yıllık, Tadue`nin ise opsiyonlu olarak 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İyi transferler yaptık, özellikle Tadue'yi 3 sezondur takip ediyormuş Ertuğrul Sağlam kendisi söyledi. önceki yabancılar gibi çıkmazlar umarım. hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bakalım, Rok'u sanırım bu akşamki maç kadrosuna da almış. Umarım oynama fırsatı verir.

Uzun dönemde başarı getireceklerine inanıyorum. Bakalım Mehmet'in de dediği gibi öncekilere benzemezler umarım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bursaspor son zamanlarda satın aldığı yabancılardan istediği verimi alamıyor.Bakalım bu sefer nasıl faydalı olabilecek mi aldığı isimler.Ertuğrul hoca Beşiktaş'tayke yaptığı seçimler genelde iyi değildi;fakat bu Bursaspor'da farklı olabilir..Hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 68 İlkİlk 12341252 ... SonSon

Mesaj Yetkileri