kupa türkiye kupası kardeş. grubumda trabzon ve kayseri vardı onlar elendi. daha sonraki turlarda beşiktaş ve gs de elendi. ben konya, sakarya ve ibb yi yenerek güle oynaya aldım kupayı.
avrupada şampiyonlar liginden 3. olup uefaya kaldım. ilk eleme turunda portsmouth u hasbel kader eledim. diğer turda man. city iki maçta da evire çevire yendi ve eledi beni...
Arkadaşlar bence Sol FC'de en önemli olan özellik accipation. Oyunu daha önceden analiz ederek güzel pozisyon alıp sizi gol sıkıntısından kurtarabiliyor.
Delgado #10
aydoğan abi taktik için teşekkür ediyorum.ilk haftalarda gerçekten tıkır tıkır işliyordu. ama şu son 6-7 maçtır maçlarım 0-0.bir türlü gol gelmiyor ama golde yemiyor.çok üstün oynuyoruz ama gol yok
Bu arada diger taktik noldu 9.0.1 için yapmış oldugunuz diger taktigi de denemek lazım...
Ozellikle Turksportal'in geleneklerinden biri haline gelen Total Dominasyon taktiginin yeni versiyondan dolayi tebrik ederim.
Benimde deneme sansim oldu ama her maci ayni cizgide goturemedim ligi. Istikrarsiz bir goruntu cizdim ama cogu supriz mactan galibiyetle ayrilmayi bildim. Ayrica oynarkende bahsettigin uyarilari fazlasiyla goz onune alarak oynadim.
Kanat oynatmadigini gormek ayri bir hayal kirikligi oldu bende
Ama genede bir cok takima uyabilecek bu mukemmel paket icin tesekkur ederim.
Önceden de yazdığım gibi ben bir süredir kullanıyorum, sonuçlarım üzerine update yapayım, kullanmayı düşünen arkadaşlara bilgi olsun
udinese ile (ki udinese likten çıktı orası ayrı) son 4 sezonda 3 lig, 2 ŞL, 2 Club WC, 2 de italya kupası kazandım. kadro yapısına göre az gol atsanızda gene 1-0 yada 2-1 lik sonuçlarla çok maç kazanıyorsunuz..gerçi bu sezon parayı döktüm ve kadroyu baya geliştirdiğim için goller daha fazla ama hala çok az gol yiyorum.
bu arada oyuncu önerisi olarak son aldığım c.ronaldo amc de ve zaman zaman fc de oldukça iyi, eğer paralı ve başarılı bir takımsanız tavsiye ederim..gerçi 150 milyon dolara patladı ama hakkını veriyor. bu oyunda formda olan fakat çok da ünlü olmayan oyuncuların çok astronomik rakamlara transfer yollayabilmeniz zamn zaman mantıksız olsa da eğlenceli olmuş..ben de o sayede paraya para demiyorumpara oldumu da saadet oluyor merak etmeyin..
bu taktık bence cok ii bu taktıkle galatasarayla sampiyonlar lıgınde yarı fınale kadar cıktım barcelonayıiki mactada yendım
Taktik iyide gol sorunu oluyor bazı maçlarda.Birde sağ ve sol mc için oyuncu önerebilirmisiniz?
Teşekkür ederim Aydoğan.
sevgili aydoganfm2008 deki taktiğinin fanatiklerinden biri olarak ben hayal kırıklığına uğradım. öncelikle taktik için teşekkür ederim. taktiğini beşiktaşla denedim. fakat verim alamadım. öncelikle şu kontra atak taktiğinde kontra atıcak olan benim tarafım olması gerekirken nedense çok fazla kontra yedim. çoğu maçta şans eseri öne geçen taraf oldum fakat e.şehirsporla bile maçı berabere zor bitirdim. neredeyse bütün taktik versiyonlarında durum aynı oldu. yani defans arkasına atılan her top tehlikeli oldu. açıkçası taktiklerinin hiç birinden memnun kalmadım. belkide beşiktaş için olmayan bi taktik ama şunu da belirteyim söylediğin pozisyonlara verdiğin özelliklerde adam bulmak çok zor
buna ek olarak kornerlerden hiç gol olmuyo. bence büyük eksikliklerden biride bu. aslına bakarsan çoğumuzun bu oyunu oynama sebebi küçük bi takım alıp onunla genç oyuncular yetiştirip aralarına tecrübelileride serpiştirip başarı yakalamak ya da ne biliim keşfettiğimiz bi oyuncuyu büyük paralar karşılığı diğer takımlara satmak değil mi? özellikle büyük takımlarda deneyin demişsin bu eleştirimde o sözüne olsun. büyük takım aldıktan sonra zaten taktiğe ne gerek war sür sahaaya 2 yersem 3 atarım misali oyunun taktiklerinide kullansak genede istediğimizi alırız. ama paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar v920 için olmaz mı bu ?
ne zamana çıkar kardeş 9.2 versiyonu bak sırf onu bekliyorum çıkınca yeni kariyer acıcam![]()
bu taktiği tottenham ile yaklaşık 20 maç denedim.
fakat bi verim alamadım.
her maç gol yiyorum ve gol yollarında çok sıkıntı çekiyorum.
taktiği kullanmadan önce 4 sıradaydım fakat lig bittiğinde 10. sırada bitirdim.
Teşekkürler, West Ham Utd.'de deneyeceğim.
harika bi taktik inanılmaz .... arsenal ile 7 mac sadece 1 kez berabere kaldım... ilk lig macında chelsea yi 3-0 geçtim ...
arshavini aldım ama cok kötü... begenmedim(şutları cok kötü yerine van persie yi koyunca AMC ye herif daha iyi oynuyo ki ben sag tarafta ki FC de oynatıyorum van persie yi 5 maç 3 gol 4 asistle oynuyor adebayor 5 maç 4 gol henüz ki sakat ) .. leo diye bi cocuk var brezilyadan aldım bu adamı herkese öneririm DC oynuyor...
arda turanı aldım takıma ve gerçekten mc olarak iyi oynuyor yanında song ve nasri ile.. gerçi cabuk yoruluyorlar ama ... bir de takıma vagner love u ekledim...
ayrıca cok iyi antrenorler var araştırın mutlaka...
eline saglık taktik için...
tebrikler gerçekten çok güzel taktikler yapmışsın gayette başarılılar ama antrenman paketinde bir sorun var... Futbolcular çok çabuk sakatlanıyo... Her maç en az 3 sakatlanma olayı oluyo bunların 1 yada 2 tanesi oyuna devam bile edemiyo bunu düzeltirsen gerçekten müthiş olur...
taktiği ve antrenman paketini indirdim ve deneyeceğim. Yeni takımım şu an için belli değil boşta bekliyoruz, gelişmeleri aktaracağım.
Teşekkürler
---
Ve yeni takımımı buldum KAYSERİSPOR.
2010 senesinde Mart ayında aldım ve takım şuan 13. sırada.
4 maç yaptım.
Trabzon deplasman 1-1
Fener içerde 1-1
Ankaraspor deplasman 1-1
Ankaragücü içerde 2-2
Böyle çıkıyorum maçlara, düzeltme yapılabilir mi ?
Topuz mu AMC oynasın free ? Eren free oynatmıyorum, Mark Viduka 34 yaşında bonservizsiz onu alıyorum Diaz var genç AMC ve Osei FC onu aldım yeni sezona. Aghahowa teklif var tutsam mı elimde pırpır forvetolarak bende biçilmiş kaftan ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ve ucuz bana yarar sağlayabilecek transferler malum 1.5 € bütçe var.
Last edited by uAdenyel : 02.Ocak.2009 at 09:03
mükemmel bir tanıtım olmuş. fakat ben bu free rol de hangi oyuncuları oynatacagımızı anlamadım. kimi koysam düşük ratingle oynuyor. free role hakkında biraz daha açıklama y7apar mısınız?
teşekkürler...
ne kadar maç motoru degişirse değişsin hala maçın 2-0 dan 3-2 ye dönme sorunu devam ediyor. maç başladıgında ilk 20 dakikada hızlı 2 gol, sonra rakibin 3 gol bulması. başına gelmeyen yoktur herhalde. 2005ten beri oynuyorum her seride başıma geliyor. artık maç başında 2 gol atınca korkuyorum.
arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin,kayseriden de kovulmayalım![]()
[QUOTE=Aydoğan;1315150][FONT="Trebuchet MS"]Total Dominasyon – Taktik Değil, Felsefe [9.0.1 versiyonu içinYakında oyuna alıştıkça taktikte mevkiilere uyabilecek direkt oyuncuların isimlerini de belirteceğim. Felsefenin tadını çıkarın]
hala bekliyoruz![]()
ben 2. sezonu bitirdim. ligde son 5 maça 12 puan farkla girdim. son 5 maçta yedekleri oynattım ve 4 puan farkla şampiyon oldum. türkiye kupasını da aldım. şampiyonlar liginde gruptan manchester ın arkasında çıktım. 2. turda fiorentina yı 1-1 ve 0-0 ile eledim. çeyrek finalde barcelona ya kendi sahamda 2-1 yenildim. deplasmanda 2-0 öne geçtim. sonra xavi 40 metreden 2 gol attı ve maç 2-2 bitti elendim. genel olarak memnunum taktikten. bu yıl 2 iddaalı transfer yaptım: pırpır forvete marquinhos u aldım. amc ye de sporting den vukcevic i aldım. sağ sol mc lerim emre ve nuri. dmc de real madrid den aldığım javi garcia var. şu anda kadrom çok güçlü görünüyor bakalım önümüzdeki sezon neler olacak..
rica etsem rapidshareden başka yere atabilirmisiniz
Daha yeni başladım kariyere ve bu taktiği kullanarak başladım.Hazırlık maçları yapıyorum ve sonuçlar harika.Beşiktaşla bol gollü maçlar yapıyorum şu anda.Rakipler çok güçlü değildi fakat avrupanın orta takımları arasında hepsi.beğendim taktiği.Atak taktiği ile oynuyorum.Diğerlerini daha denemedim.Maçların zorluk derecesine göre deneyeceğim.Emeğine sağlık.
Tşkler Aydoğan.Birazdan İndirip Deneyeceğim.Sonuçları (İyi Veya Kötü) Buraya Ekleyeceğim.Tşk Ederim Bu Hummalı Çalışma İçin...![]()