Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
Şimdi öncelikle sakatlıkların belinizi büktüğünü ve alternatifi olmayan bir kadronuz olduğundan dolayı sıkıntı çektiğinizi belirteyim.

Alex'e alternatif lazım. Güiza'ya alternatif lazım. Ayrıca Semih'e de alternatif lazım. Yetenekli Türk gençler var, kadronuza katabilirsiniz.

Rakip 433 oynadığında (433'ten kastım, 1 ST ve AMR-AML'li 433) uygulanacak taktiğimiz mevcut pakette. Umarım ilk mesajda size belirtilenleri uygulamışsınızdır.

Forvetlerden birinin kötü raiting alması taktikle alakalı değil.

MC'lerin raitinglerine takılmayın bu kadar. Yeni gelen transfer adaptasyon sorunu çekecektir. Biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Önemli olan raiting değil. Önemli olan takımın girdiği pozisyon, kaleye attığı şut sayısı.

Ayrıca taktikte çok ufak değişikliklerin olduğu yeni paketi de yakında yayınlayacağım, 901 kullanıcıları için. Artık bir daha wide hücum edeceğiz ve sol forvetimiz top saklamaycak, o da ileri koşacak.
ilk sezonu bitirdim. kupayı ve 3 puan farkla ligi aldım. kupada çok şanslıydım, hiç büyük takımlarla oynamadım. ligde de son maçlarda takım epey dominant maçlar çıkardı, özellikle alex ve guiza iyileştikten sonra. gol yollarında zorlandığım oldu ama gene de memnunum.

433 oynayanlara karşı pakettkei taktiği kullandım tabiki ve her direktifine uydum. ancak son maçlarda closing down yaptırmadım hiç. o zaman takım daha iyi oynadı. 433 oynayan gs yi deplasmanda 1-0 yendim, ne lincoln e ne arda ya ne de kewell a closing down yaptırmadım.

mc lere sabredeceğim. özellikle nuri müthiş bi gelişim gösterdi. özellikleri çok arttı, herkese tavsiye ederim. alternatiflerin olmaması benim de canımı sıkıyor ama yönetim iki sezondur sadece 8m euro transfer bütçesi veriyor. o parayla da en fazla 2 tane kaliteli futbolcu alınabiliyor. sizler nasıl bi sezonda 4-5 tane oyuncuyu 5-10m euro ya alıyorsunuz anlamadım. ben bu sene kadroya en fazla 3 takviye yapabileceğim. diğer yandan ali bilgin, burak ve ilhan gibi para edebilecek futbolcuları da satılığa koydum. satılırlarsa 1 oyuncu daha alabilirim. başka türlü transfer bütçemi artırma şansım var mı?