1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Adanaspor A.Ş.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    21.000 koltuk değil 21.600 kapasiteli koltuk sayısını bilmiyorum
    bak sevgili dostum bu sene sadece birinci lig araştırması için saatlarimi harcadım..en az 30 tane maç izledim onlarca yorum izledim saatlarce çalıştım..

diğer araştırmacı kardeşlerimse benden çok daha fazlasını yaptı..

neden.? ..
    sen daha iyi gerçekci oyun oynayasın diye..

şimdi sen yakalamışsın bir şey ayıp ediyorsun
    bi girip bakmadınızmı ..falan filan..

bir kere verdiğin bilgi yanlış adanasporun stadın sahibi falan değil stad gençlik ve spor genel müdürlüğüne ait 49 yıllığına ise adanaspora kiralanmış durumda...

birde şunu söyleyeyim araştırmacıların önünüze koyduklarının hangi şartlarda hangi zorluklarla hangi yoğun çalışmalarla hazırlandığını bilmeden seviyesizce yazı yazmaman konusunda senden ricada bulunuyorum...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    bak sevgili dostum bu sene sadece birinci lig araştırması için saatlarimi harcadım..en az 30 tane maç izledim onlarca yorum izledim saatlarce çalıştım..

diğer araştırmacı kardeşlerimse benden çok daha fazlasını yaptı..

neden.? ..
    sen daha iyi gerçekci oyun oynayasın diye..

şimdi sen yakalamışsın bir şey ayıp ediyorsun
    bi girip bakmadınızmı ..falan filan..

bir kere verdiğin bilgi yanlış adanasporun stadın sahibi falan değil stad gençlik ve spor genel müdürlüğüne ait 49 yıllığına ise adanaspora kiralanmış durumda...

birde şunu söyleyeyim araştırmacıların önünüze koyduklarının hangi şartlarda hangi zorluklarla hangi yoğun çalışmalarla hazırlandığını bilmeden seviyesizce yazı yazmaman konusunda senden ricada bulunuyorum...
    benim kimseye saygısızlık etmek gibi bir durumum yok ben adanaspor un sitesinden aldığım bilgiye göre yazdım sen benim dediğimi yanlış şekilde anlıyorsan yapabileceğim birşey yok stad adanspor a ait olması konusunda ben o kısmı yanlış okuduğum için yanlış anlamışım ondan dolayı özür dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ideal diZilim:

Kalede:Ahmet Şahin
    Defansta(soldan sağa):Kerem sarıhan, Ersan Gülüm, Fuat kınalı, Yunus murat ceylan(emre hızarcı)
    Orta saha(soldan sağa): Kibong mbamba, hakan hacıbektaşoğlu, cem karahan(ahmet yıldırım), fevzi özkan
    Forvet:Emre aktaş,emrah bedir (ethame mbilla)
    puerta kalbimizde...

Mesaj Yetkileri