Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Yok gayet mantıklı.Ne olursa olsun bazı oyuncular vardır bulunduğum kulup dışında oynamam der ki onları almak imkansız gibi bir şeydir anca kulubü oyuncuyu soğutursa giderler (Örnek:Yeste,Raul)
Bu kategoride bir oyuncu olabilir.

Ya da Barcelona takımında yerini sağlamlaştırmıştır,niye silbaştan yapayım demiştir oyuncu.

Son kategoride oyuncunun seçtiği ülkelerle ilgili.Bazı oyuncular gerçekte de öyledir bazı ülkelerde top koşturmak istemez.Bunlar oyununda içinde olan şeyler.O yüzden bir saçmalık göremedim.İki saçmalık demişsin ikincisi ne idi?

Ben Bojan'ı İtalya'ya almak istedim Bojan İtalya'ya gelemem dedi menejeri vasıtaıyla aynı bu şekilde.Sonra İngiltere'den Liverpool'a gitti.Geçen sene itibari ile Bojan İtalya'da oynamam demişti.Belki bu sene fikrini değiştirmiştir 2009'da olay da ona göre değişmiştir onu bilemem.

Senin almak istediğin regen de o tür bir regen oluşumu olabilir.

eğer ilk paragrafta dediğin örnek olsaydı o zaman oynadığı takımı bırakmanın çok zor olacağı tarzında bir şeyler söylerdi(its very difficult to leave barcelona vs.)

burada anlatmak istediğim genelde üst ligden alt liglere giden oyuncular böyle söylemlerde bulunur.mesela ispanya dan türkiye,portekiz e oyuncu alırken bana olan örnek doğru olabilir fakat yukarıda ss lerde verdiğim gibi avrupa kuüpler sıralamasında 1. olan bir ülke için bunları demesi saçma.

tabi senin bojan da verdiğin örnek gibi de olabilir. bojan örneğini ben hiç görmedim ama en mantıklısı o gözüküyor.

ikinci sorunu da yazmıştım zaten.kulüp çok zengin olmasına rağmen wage budget artmıyor bu yüzden bazı oyuncuları ikna edemiyorum.hatta ss lerde kulübün transfer ve wage budget ını koydum ama dediğim gibi bütün bunlara rağmen kulüp wage budget ı artırmıyor.