1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: iki tane saçmalık

Threaded View

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ben zaten sana mantıklı gelsin diye yanıt vermedim.Olağan durumlar için beyin jimnastiği yapıyorum ve de olabilecek limitlere göre açıklama yaptım.

Abisi senin duruma gelecek olursak aşırı bir gelir gider dengen var.Normalde verilmesi lazım.Parandan bütçeye aktarmanın açık olması gerekiyor bu durumda.

Sana sene başında yıllık ne kadar transfer bütçesi veriyorlar? Ve maaş bütçesi limitin ve şu anda verdiğin haftalık değer ne kadar?bir de birbirine çok yakınsa artmayabilir.
    evet diğer oyunlarımda da bu oldu.hemen hemen her sene sadece trnasferden yaklaşık 50 m eur kar ediyorum.diğer karları saymıyorum bile. gerçekte oyuna başladığınızda wage budget ı en zengin olan kulüp yanılmıyorsam chelsea. onun bile wage budget ı haftalık 3 m euro bile değil.benim wage budget ım haftalık 6.25 m euro yani en yakın rakibimin yaklaşık 3 katı ve ben bunun 2.08 ini harcıyorum.yani arada 4.16 m euro luk bir budget boşluğu var.bu aradaki kullanmadığım 4.16 m euro bile çok büyük bir rakam fakat nedense bunu artıramıyorum. bir oyuncuya en fazla haftalık 175.000 euro verebiliyorum,bu rakam benim wage budget ım karşısında hiçbirşey fakat bunu artıramıyorum nedense üst sınır bu.

trnasfer bütçesine gelince bu sene 187 m euro verdiler.ve şuandaki bütçem 214 m euro,yani yine kar ettim.üstelik budget adjustment yapınca wage budget artmıyor fakat trnasfer bütçem yaklaşık 20 m euro artırabiliyorum.
    Last edited by mgokalparslan : 30.Aralık.2008 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri