İkinci Yarıda Başarılar Çok Çok İyi Gidiyorsun
İkinci Yarıda Başarılar Çok Çok İyi Gidiyorsun
bakalım sampıyonluk bu lıgde bu takımla ılk yıl zor .
abı ordada muhakkak basarısız olacaz emınım.
teşekkurler buğra
Ewood parkta gol düollosu
MÜTHŞ NBİR MAÇ OLDU SS HERSEYI ANLATIYOR GALIP GELMELIYDIK AMA GUCLU RAKIBE KARSI 1 PUANDA IYI BENCE
Fulhama farklı tarife
Fazla pozısyon bulmasakta buldugumuzu attık ve 3 puanı aldık.
fa cup da 3. round
Kolay rakıbe karsı farklı galıbıyet.
Blackburn old trafforddan da cıktı
Ortada b maçtı ve puanları paylastık burdan 1 puan aldık bızen mutlusu yok
Santa cruz chelsea fc de
Sezona muthıs bır baslangıc yaptık ummadıgım sekılde yukarılaralara oynuyoruz ama bunda buyuk pay sahıbı olan Cruzu chelseaya verdım 30m€ya.20 maçta 20 gol attı ve cogu macta kendı basına kazandırdı bıze satmak ıstemdım ama para benı cezbettı.yolu acık olsun
Cruz'suz ılk mac forvetlerden gol sesı cıkmadı.
Cruz'un yooklugunu hıssedcegımızı bılıyordum ve oylede oldu onun yerıne takıma gırenler basarılı olamıyor forvet alma calsıamalrı baladı.
premıer lıg 23. hafta
ıyı performans sergıledık ve 3 puanı alamyı basardık son dkda bır gol yedık olmasa ıyı olurdu ama onemlı olan 3 puan
Palacio Blackburn'de
Santa cruz'un yerıne tecrubelı yeteneklı ıyı bır santafor lazımdı bende bunun ıcın 2-3 aday belırlerdım ve onlarla gorusmelere basladın ilk transfer imzayı attı.
Fa cup ta müthiş oyun ama gol yok.
Maçın basından sonuna kadar pıs bır baskı kurduk ama olmadı sureklı gol kactı rakıp kalecıde gunundeydı ve macı ıkıncı maca tasıdılar.
Cardozoda blackburnde
Forvete ıkıncı alternatıf olarakta cardozoyu aldım ıkı oyuncudan maksımum verım alıp lıgı en ıyı yerde bıtırmeyı hedeflıyorum.
Blackburn stok'uda geçtı
Kanata oyuncularımız ıyı calıstı ve bu macıda kazanıp yolumuza devam edıyoruz.
McCarty ajax'da
oyuncuyu 2.5m€ya yolladık kalan futbol yasamında başarılar dılerım.