1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Squad Harmony Önemi ve Çözümleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Dip not: Yaş ortalamanız 26-27 olmazsa ligi alamazsınız.Genç oyuncuların kötü anlarda ayakları titrer, mentalleri düşüktür karar veremezler.Deneyim çok önemli, yaş ortalamasını yükseltmekten korkmayın, ne kadar yüksekse o kadar iyi ama bu sadece şuna etki eder: Yaş ilerledikçe daha hızlı takımı yenilemek gerekir, yaşlı oyuncular rotasyon gerekliliği süresini hızlandırır.
    Yöneticilerde bunu demesin artk lutfen ve yanlış yönlendirmesin Fm severleri, benim ilk sene yas ortalamam 24 2.sene 23 ve 3. sene 21 ama ben BJK ile hem turkıye kupasını hem ligi aldım şampiyonlar liginde 7 puan 3. sene 9 puan topladım iyi işler yapıldı diyebilirim şampiyonlar ligindede , ve hedefim şampiyonlar ligini almak, oyuncularınız iyiyse kotu anlardada gayet gusel işler yapabiliyolar, yeterki alışma donemlerini iyi atlatın kısaca fm severler yaş ortalamanızı cok takmayın yeterki iyi oyuncularınız olsun..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    Yöneticilerde bunu demesin artk lutfen ve yanlış yönlendirmesin Fm severleri, benim ilk sene yas ortalamam 24 2.sene 23 ve 3. sene 21 ama ben BJK ile hem turkıye kupasını hem ligi aldım şampiyonlar liginde 7 puan 3. sene 9 puan topladım iyi işler yapıldı diyebilirim şampiyonlar ligindede , ve hedefim şampiyonlar ligini almak, oyuncularınız iyiyse kotu anlardada gayet gusel işler yapabiliyolar, yeterki alışma donemlerini iyi atlatın kısaca fm severler yaş ortalamanızı cok takmayın yeterki iyi oyuncularınız olsun..
    Yanlış yönlendirmek?
    İstediğiniz kadar gerçek futbolda yaş ortalaması hakkında İngilizce kaynak bulabilirim.

Takım uyum sağlamış, şanslıymışsınız ki uyum sağlanmış, günlük kopmamış takım (genç oyuncular her maç başlamadan kötü oynayabilme, baskıyı kaldıramama riskine sahiptir) ama genelleme yapma durumununz yok, çünkü gerçekte böyle değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yanlış yönlendirmek?
    İstediğiniz kadar gerçek futbolda yaş ortalaması hakkında İngilizce kaynak bulabilirim.

Takım uyum sağlamış, şanslıymışsınız ki uyum sağlanmış, günlük kopmamış takım (genç oyuncular her maç başlamadan kötü oynayabilme, baskıyı kaldıramama riskine sahiptir) ama genelleme yapma durumununz yok, çünkü gerçekte böyle değil.
    Fm'nin de gerçekçi bir oyun olduguna hemfikirsek gerçektede şampiyon olunabilir iyi işler yapılabilir, tabiki genç oyuncular ara ara kaldıramayabılırler ama bu cok sorun olmaz cunku yaslı oyuncularda ara ara performans dusuklugu oluyor, şampiyon olunmaz genç oyuncularla gibi bi ibare yanlış oldugunu belirttim ama sanırım o ibare de silinmiş , yani şu an bi sorun yok, diger dedıklerının olma ihtimali var zaten onlarda hemfikiriz kaynak bulmaya gerek yok soylenilenler bilinen ve mantıklı seyler zaten
    Last edited by ayaz1984 : 04.Ocak.2009 at 18:32

Mesaj Yetkileri