tebrikler abi harika gidiyorsun...
tebrikler abi harika gidiyorsun...
Sağolasın abisi.Bir aksilik olmazsa 1 saat sonra eve döndüğümde kaldığım yerden devam edeceğim.Zaten 18. hafta maçı,bir kesin yenileceğim kupa maçı varsonrada bir aylık bir hazırlık kampı süreci ve hazırlık maçları.Ara transferlere el atmaya az kaldı
![]()
Wolfsburg maçının rövanşını müthiş bir oyunla alıyoruz. Forvetlerimizin kaleciyi nişan tahtası yaptığı karşılaşmada son sözü söyleyen defans ve orta sahamız oldu
Artık uzun bir lig arası var.Beni Aralık 30'dan sonra gelecek sene için uzun bir inceleme bekliyor.Arada da 4 ya da 5 hazırlık maçı yapacağız.
Eski Gençlerbirliği oyuncusu Filip Daems'in antremanda bacağının kötü kırılarak 8 ay aramızdan uzak kalması camiada üzüntü yarattı.Sene sonu bizi buraya kadar getiren kaptanımıza teşekkürlerimizi sunup artık 30'unun sonunda ,iflah olmaz diyerek kendisine uygun şartlarda kulup bularak kolaylık göstereceğiz
Takımda oynamayan oyuncuları ve reservdekileri yollayarak kulube 6 milyon euro civarı bir kar getirdik ama bize sadece 250 K sını transfere harcamak için yansıttılar.Bir genç sol bek ile transferi noktalayacağım artık.Ve ayın 30'u oldu bakalım beleş kimler var
250K yı transfere ayırmaları kötü olmuş..
Evet.Neyseki kulupten Ocak ayında bir çok ikşi gittiği için maaşlar rahatladı.Kulup insaf edip 1.88 milyon Euro'ye yükseltti.Bunla aldığım Brezilyalı sol bekin SS'ini birazdan ekleyeceğim.
Bu arada beleş transferlerde gelecek sene için malesef iyi oyuncular bizle ilgilenmediklerini belirttiler ve diğer oyunculardan daha iyileri bizim kadroda var.Seneye bulunsun diye Toulouse'dan bir tek forvet Xavier Pentecote ile sözleşme imzaladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Filip Daems'in yerini alacak oyuncu Palmeiras'tan gelen genç bek Jefferson
Last edited by Melekovic : 27.Aralık.2008 at 18:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi selamlar.pentecote özelliklerine nazaran çok iyi performans gösteriyor toulouse kariyerimde çok istikrarlı oynamıştı.büyük hedeflere oynayacak eleman değil belki ama sezon başına minimum 15 golü olduğuna seni temin ederim.basarılı bir transfer yani.
yeni aldığım sol beke gelince tam bir taş.turnayı gozunden vurmussun bir bekte olması gereken butun ozellıkler genc yasına ragmen mevcut ilerinde senin elinde bir yıldız olacaktır.
abi takımı brezilyalı doldurmuşun yakında seni şutlamasınlar brezilyalı td siteriz diye![]()
Gökhancım gerçekten öyle oldu.Sistemden istediğim bek özelliklerine göre arattım karşıma iki uygun kişi çıktı.Biri bir nebze daha iyiydi ama 1.5 lik fiyatını 4 e cıkardılar bu direkt 1.2 den 2'ye geldi bizde atladık üzerine
Denizcim zaten amacım yavaş yavaş küçük Brezilya yaratmak,benim ikinci memleket sayılır
Sorun olmaz oyunda ikinci vatandaşlığım Brezilya.Takım olarak samba yapacağız.
aldigimiz duyumlar ligde bayern in 1 puan onunde lider oldugun yolunda. gerceklik payi var mi bunun?aciklama beklioz...
HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN![]()
Jefferson geldiği günden beri iyice samba takımı olduk.Kadro olarak diğerlerinden düşük kalsak bile taktiğimizi Hollanda felsefesine göre iyice fantazi haline getirerek iyi sonuçlar aldık.Sonuçları akşam yayınlayacağım.Akşama taktiği de resimlerle yayınlayacağım ilk 11 in davranışını görüp bir fikir alırsınız diye.Belki aranızdan kullanmak isteyenler olur.Dün rastgele kariyerden sonra bu taktikle maça çıktım sohbet ederken bu arada gol diye diye Bayern'i deplasmanda 4-3 yenen takımı deplasmanda aynı skorla devirdik.3 gol yememizin nedeni anlaşıldı ki uykulu halde iken dc yi sol kanada Kallon'u da defansın göbeğine koymuşum.Ama fena da oynamadı.
Hamdi abi Senide ayakta alkisliyorum )
Abi nerelerdesin yahuu.yollarını gözler olduk hadi gel gari. ver hele taktiği![]()
başarılar dilerim..
güzelllll....
___gursugur___
Kusura bakmayın bu aralar iş güç anca toparladık.Şimdiye kadar yaptığım maçları ve SS'leri ekliyorum.Sonrada güzel bir anlatımla taktiği siteye ekleyeceğim.Buraya eklemeyeyim sonra biri çıkıp da kariyeri reyting alsın diye buraya koydu demesin.Arada malesef böyle üyelerimizde oluyor.Biz önceden önlemimizi alalım.Zaten fantazi bir taktik.
Kupada Stuttgart ile karşılaştık ve rakibimizi güzel bir oyunla geçtik
Kupa maçından sonra zorlu Hoffenheim deplasmanına gidiyorduk.Bence Alman liginin en iyi 3 kadrosundan birisine sahip.Zorlu rakibimiz karşısında akıllıca hamlelerle deplasmandan 3 puan çıkardık.
HSV ile kendi sahamızda maçımızı gerçekleştirdik.Zorlu rakibimiz karşısında kazanmasını bildik.Buna maç içindeki yerinde hamlelerimiz neden oldu.
Frankfurt deplasmanına ürkerek gittik çünkü rakibimiz 1 hafta önce deplasmanda Bayern'i 4-3 yenmişti.Maç sonunda ise aynı skoru kendi hanesinde gördüler:
Stuttgart ile evimizde karşılaştık ve rakibimizi 3. kez aynı skorla mağlup ettik.
Leverkusen deplasmanına giderken rakibimizin 3 puan önündeydik ve rakibimizin 17 maçlık yenilmemezlik rekoru vardı.Yenileceğiz diye düşündük fakat beraberliği son anlarda kurtardılar.
Hoffenhiemile Kupa çeyrek finalinde karşılaştık.zevkli ve gollü bir maç oldu.Tur atlayan taraf biz olduk
Ligin favorilerinden Schalke ile bu sefer sahamızda karşılaştık.Erken gelen üstünlüğümüzü maç sonuna kadar korumayı başardık.
Bayern deplasmanına gelirgen Eduardo,Ndjeng ve Marin'in cezalı olmaları bizi kötü etkiledi.Yine de Bayern'den daha iyi oynadık ama onlar attı biz baktık.
Sahamızda güçsüz rakibimiz Cottbus'u güle oynaya yendik.
Deplasmanda kendi sahasında beraberliğe bile zor izin veren Karlsruhe ile karşılaştık.Penaltıyı atabilseydik kazanabilirdik.Son dakikalarda yediğimiz gol ile 1 puanla ayrıldık.
ve Puan Durumu:
![]()
Süper gidiyorsun.![]()
cok ıyı gıdıorsun abı seneye werder sana teklıf yapar o ne hal ole werderın![]()
Abi super gidiosun basarilar![]()
süper abi... sampiyon olmak bu saatten sonra farz oldu![]()
Abi hade atletico'da Yeste'yi gazlıyodun burda kime naaptın,yine şampiyonluğa gidion![]()
Sağolasın abisi.
Valla Werder iyice serdi ligi.Utanmasalar ligden düşecekler.İşin komik tarafı Bayern de 2 haftadır finansal krize girdi umarım bu durumu iyi değerlendiririz.Oyuncular açıklama yapıyor mali krizden kurtulmak için gerekirse satılabilirim diye![]()
![]()
Çok teşekkür ederim.7 hafta kaldı ne nispeten kolay maçlarımız var umarım rehavete kapılmayız.
Artık bu fikstürden sonra verirsem yazık olur.Şu ana kadar başka maç yapmadım çünkü söz verdiğim eklemeyi yapıyordum.Yarın devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim abisi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burda bizi şampiyonluğa götüren Kanadalı bir insan azmanı abisi.![]()
![]()
14 golle ligin gol kralı durumunda şu anda.28 yaşında,Kanadalı,Rob Friend. İlginçtir ki bir anda takımında şöhret olunca Kanada Milli takımından affını istedi ve milli takımı bıraktı![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 02.Ocak.2009 at 00:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi ona gazı fazla vermişsin o zmn adam vatanı milleti bırakmıski kendisi kazmanın önde gidenidir
![]()
Başka takıma gitse göçer zaten abisi.Sene sonu bitsin bir enayi takım bulayım iyi fiyata kazıklayayım![]()
Onu zaten üzerine para bile versem vereceğim ama promosyonla iyi gider rakip takımı da göçertir![]()
![]()
![]()
Abicim ne yapmışsın sen yaa bu nasıl bir başarıdır aklım almıyor böylesine bir kadroyla almanya liginde başa güreşmek akıl işi değil. önünde eğiliyorum saygıyla![]()
Vay be işte Baba Hamdi helal abı supersın hadı bu yıl şampiyon sensın
Teşekkür ederim abisi.Maç içinde her hamleye karşı hamle yaparak buralara kadar geldik.Hiç ihtimal vermiyordum ama önümde bir tek zor maç Werder Bremen maçı kalmışken burdan bırakırsam yazık olur.
Taktiğimi siteye ekledim.Biraz deneysel biraz Da Vinci şifresi gibi anlatımı oldu ama gecenin bir vakti koydum diye bir iki yeri eksik yazdım.Eğer onaylanırsa düzelteceğim![]()
![]()
Yeri geldi mi genç Serhat bile gol atıyor ve FM'in bir numaralı kazmalarından Friend gol kralı![]()
![]()
Oyuncular inanmış benim yaptığım bir şey yok![]()
![]()
Kankacım süpersin bir ekol olduğunu burdada gösterdin![]()