1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

UEFA'ya gitsen iyidir ilk sezon

Gene konu dışı : Abi Barzagli demişin ama 20 milyon dolara fln veriyolar parası neyse basıp alıyım mı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    UEFA'ya gitsen iyidir ilk sezon

Gene konu dışı : Abi Barzagli demişin ama 20 milyon dolara fln veriyolar parası neyse basıp alıyım mı

alırsan pişman olmazsın... çok ağlam defanstır... zaten genelde juventus alıyor o adamı... hala almamışlar mı?

şu hasan usta'ya 1,2 milyon € istiyorlar... bir alabilsem adam en az 20-25 milyon € eder gelecekte... fakat para yok

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Nerden buluyosun bu adamları ya.Genie Scout mudur nedir ondanmı?

görüldüğü gibi gayet geniş bir gözlemci listemiz var ... yani her zaman alternatiflerim oluyor... daha bunun gibi 2 listem daha var... şu anki oyunda... gözcülerin iyi olursa bulurlar...

Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    alırsan pişman olmazsın... çok ağlam defanstır... zaten genelde juventus alıyor o adamı... hala almamışlar mı?
    Wolfsburg almış x) Yani en azından ben Palermo'da diye biliodum hala ordaysa gide gide Almanya'ya gitmiş ...

Ayda 170 k alıyordu 300 k önerdim bakalım hala Hull City'i kariyerinde bir geri adım olarak mı değerlendircek
    Last edited by ergin_gs : 31.Aralık.2008 at 00:32 Reason: cumlede anlam :p

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Wolfsburg almış x) Yani en azından ben Palermo'da diye biliodum hala ordaysa gide gide Almanya'ya gitmiş ...

Ayda 170 k alıyordu 300 k önerdim bakalım hala Hull City'i kariyerinde bir geri adım olarak mı değerlendircek
    bu oyunda zaccardo ile barzagli wolfsburg'da ztn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

şu hasan usta'ya 1,2 milyon € istiyorlar... bir alabilsem adam en az 20-25 milyon € eder gelecekte... fakat para yok

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

görüldüğü gibi gayet geniş bir gözlemci listemiz var ... yani her zaman alternatiflerim oluyor... daha bunun gibi 2 listem daha var... şu anki oyunda... gözcülerin iyi olursa bulurlar...

Gözlemci önerilerin neler ve bunlara ne görevleri verebiliriz?

Mesaj Yetkileri