Antalyaspor ile Deplasmanda Karsilastik fazla zorlanmadik ve altin degerinde 3 puan alarak zirve takibimizi sürdürdük ! 1-3

Buyuk Mac !! Lider Trabzonsporla Kendi Evimizde Karsilastik ve mukemmel bir oyunla sahadan galip ayrildik !!!

Ligde Son Haftalara girilirken Puan tablosu

Mukemmel Bir Gencle Anlasmaya Vardik.. Yasina Ragmen onumuzdeki Sezon ilk 18 de SIK SIK gorecegiz...

Deplasman'da Denizlispor Karsilasmasina 6 As oyuncumuz Disinda Ciktik. Hepside genc milli takima Cagirildi.. Boyle Duzen olur mu !!!! Onca Eksigimize ragmen mactan galip Ayrilmayi bildik.. Rakiplerimizden trabzonspor ve galatasaray kazandi. Son 2 hafta En azindan Sampiyonlar ligi icin trabzonun puan kaybetmesini bekleyecegiz !!!

33. haftada Rakibimiz Genclerbirligini atatürk Stadinda Agirladik. Rakibimizi Üstün bir oyunla Ankara'ya ugurladik ama Fenerbahcenin KEndi Evinde Glatasaray'a Yenilmesiu Trabzon'un da deplasmanda Ankarasporla 1-1 berabere kalmasi Sampiyonluk umutlarimizin Sonmesine NEden Oldu. Artik Son Hafta Kazanip Trabzonspor'un Kendi evinde BOLUSPOR (!) ile oynayacagi maci Kaybetmesini bekleyecegiz... Sampiyonlar Ligi icin Son 1 umut kaldi

ASLANSIN BOLUSPOR KAPLANSIN BOLUSPOR!!!! TRABZON SPOR EVINDE BERABERE KALDI BIZDE KOCAELINDEN PUANLA DONDUK VE SAMPIYONLAR LIGINE GITMEYE HAK KAZANDIK !!! Kocaelispor La deplasmanda Ligin Son Macini Yaptik ve kazandik...Ligi 2. Sirada Bitirip Samp. Ligine Kalmayi basardik !

Kariyerimi Takip Eden Tüm Arkadaslara cok tesekkurler ama anlayis gostermeniz lazim ki 110 mesajlik kariyerimde 90 mesaj bana ait Hasan Hocamin tabiriyle gelenlerde cekirdekci taraftar Bursasporlar guzel galibiyetler alip ligi guzel bi yerde bitirdik. En son olarak lig sonu verileri.. herkese Bir Kez daha cok cok tesekkurler EN SON OLARAK SEZON SONU VERILERI...

SAYGILAR SEVGILER HURMETLER

KARIYER BURDA SONA ERER

KARIYERIMIN BITEN KARIYERLER KISMINA GONDERILMESINI DILIYORUM..

TUM TSI AILESININ YENI YILINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLARKEN YENI YILDA HERKES ICIN SORUNSUZ BIR PATCH DILIYORUM