Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 213 sonuç

Konu: İngiltere'de bir ateş!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

premıer lıg 23. hafta

ıyı performans sergıledık ve 3 puanı alamyı basardık son dkda bır gol yedık olmasa ıyı olurdu ama onemlı olan 3 puan

Palacio Blackburn'de

Santa cruz'un yerıne tecrubelı yeteneklı ıyı bır santafor lazımdı bende bunun ıcın 2-3 aday belırlerdım ve onlarla gorusmelere basladın ilk transfer imzayı attı.

Fa cup ta müthiş oyun ama gol yok.

Maçın basından sonuna kadar pıs bır baskı kurduk ama olmadı sureklı gol kactı rakıp kalecıde gunundeydı ve macı ıkıncı maca tasıdılar.

Cardozoda blackburnde

Forvete ıkıncı alternatıf olarakta cardozoyu aldım ıkı oyuncudan maksımum verım alıp lıgı en ıyı yerde bıtırmeyı hedeflıyorum.

Blackburn stok'uda geçtı

Kanata oyuncularımız ıyı calıstı ve bu macıda kazanıp yolumuza devam edıyoruz.

McCarty ajax'da

oyuncuyu 2.5m€ya yolladık kalan futbol yasamında başarılar dılerım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

iyi gidiyosun abisi.Newcastle'ın kalecisi süpermen falan mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

galıba abı ya adam dehset kalecılık yaptı given mı ne o
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Blackburn Gven'ı yıne gecemedı

yıne gıven yıne gıven yine ustun oynadık ama olmadı elendık burdanda artık lıge odaklanacagız

Last edited by Trabzonspor : 31.Aralık.2008 at 15:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

olsun abi elenmeninde bir hayırı vardır

Tüh ya fa cup gitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    olsun abi elenmeninde bir hayırı vardır
    Ali elenmenın ne gıbı bır hayrtı olur

Quote Originally Posted by meterden View Post
    Tüh ya fa cup gitmiş

bende üzüldüm ama adamı geçemedik panter

Miili davet

Klup bızden once az sayıda mıllı oyuncu yollarken klubun başına gecmemeızden sora bır haylı mıllı oyuncu oldu .

Blackburne müthş genç

Gaziantepte buldugum oyuncuyu hemöen satın aldık oyuncu 1.94 boyunda mukemmel bır bır oyuncu smi Mithat Ugurlu 950bn€ya aldık

buda gözlemcnn raporu.

buda oyuncunun profili.

Ewood'dan çıkış yok!!

başabaş geçen mucaedleeyı 1-0 kazandık ve boylesıne buyuk bır klube karsı aldıgımız galıbıyet taraftarları bırhaylı mutlu ettı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baskı blackburne yaramadı.

26. haftada deplasmanda boro ile karşılastık rteleme macıydı ve kazandıgımız taktırde lıderlığe cıkacaktıkkı maca ıyıde basladık ama gol yok hatta ve hatta isabetli sutta yok.ıkıncı yarı basında kornerden bır gol yedık ve sıstemı dırek 4-2-4 yaptım oyunda Derbyshire,Cardozo,Palaco olmak uzere 3 forvet vardı ve 1 isabetlı sut gelmedı ılgınc bır mac oldu lıderlık umudumuz yıkıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Regenin İyiymiş Cardozo Transferinde Çok Güzel Şampiyonluk İstiyoruz

sakary Ali Misafir

Boro macı kotu olmus..ama olsun..

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

antep'den aldıgın genç iyimiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Regenin İyiymiş Cardozo Transferinde Çok Güzel Şampiyonluk İstiyoruz
    regenı gozlemcı buldu boyle var daha onları alıcam ılerleyen donemde.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Boro macı kotu olmus..ama olsun..
    o maçta bende çok sasırdım ama mühim değil

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    antep'den aldıgın genç iyimiş.

950bin€ya aldık eğitip geliştirip serpildiğinde süper bır oyuncu olur boy 1.94 2 metre olsun super olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

27.ile 36.hafta arasındakı skorlar.

9 haftalık bu maratonda 5 beraberlık aldık ama yenılgı almadık 1 maç eksıgı olan lıderle aramızda 1 puan fark var

36.hafta puan durumu.

manunun 1 maç eksıgı var ılk 3 ıcın urasacaz ve şampıyonlar lıgıne dırek gıtmek ıstıyorum.

son 2 maçlar

blackburn'ün

ıcerde Bolton deplasmanda Arsenalle.

arsenal'in

man cıty deplasman
    Blackburn evnde

man utd'nn son 3 maçı

Tottenham deplasman West bron deplasman Chelsea evinde oynayacak heycan buyuk biz son 2 maçta 4 puan alsak beklıde sampıyon oluruz.

sakary Ali Misafir

çok heyecanlı olacak gib...umarım şampiyon olursun

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

bence en kötü ikinci olursun arsenali yenersin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şampiyon olmak için elımden gelenı yapacağım bakalım maçları bırazdan yapıacam .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

37. hafta

maça galibiyet için çıktık inandık ve kazandık rakıpler puan kaybetttı ve liderliğe cıktık kalan 1 haftada (man utd 2 maç)Arsenalı deplasmanda yenrsek ve bu cok zor sampıyon olmak uzak degıl ama ilk 3 garanti.

Maçımız ıyı oynamadık ama kaanmalıydık.

ve işte puan tablosunun son hali.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mancaster erteleme macını kaznadı ve durum

man utd 80
    blackburn78
    arsenal 76

oldu son mac onlar evınde kaybederse ve biz deplamsanda arsenalı yenersek ancak şampiyon oluruz.
    Last edited by Trabzonspor : 01.Ocak.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başaramadık

Çok ıyı bır maç oynanamaıza ragmen br Velayı tutamadık ve sampıyonluktan olduk.

MEDYADAKI HABER BILE OYUNUMUZU DOGRULUYOR

İşte puan durumu

Yenseydık şampıyon olacaktık man utd kendı sahasında chelseaya yenıldı.

Avrypada ingiliz damgası

Uefa kupasını ve Şampıyonlar lıgın ıkı ıngılız takımı aldı.Chelsea 2-0 man utd'yı yenerek kupayı aldı.Man cıty ise 1-0 ıle mılanı yenıp kupayı kazandı.

cok iyi gitmissin yazık olmus ama bence diger sezon sampiyon sen olursun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

süper gidiyorsun başarılarının devamını dilerim... o aldığın gençlerin ilerde sana çok büyük faydaları olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DgkN View Post
    cok iyi gitmissin yazık olmus ama bence diger sezon sampiyon sen olursun
    yazık olması konusunda son maç çok ıyı oynadık ona uzuldum ama ılk yıl hedefım ılk 5di 3.olduk yeter takımın basında uzun yıllar kalacagım için uzun vadede başarı muhakak gelırde Man city bı rahat bıraksa.adamlar 170m€lk transfer yaptı gözü hala doymuyo ben bı oyuncu bulunca hemen onlarda atılıyor

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    süper gidiyorsun başarılarının devamını dilerim... o aldığın gençlerin ilerde sana çok büyük faydaları olacak.
    teşekkürler bu gençler bana hem yarar hemde para kazandırmaları çn aldım

170m€ ya kimi aldıki gozu doymuyo:S

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DgkN View Post
    170m€ ya kimi aldıki gozu doymuyo:S
    kımı almamıslar kı Zırkov,srna,zenıtten 4 adaM,pALUMBO DAHADA VAR

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

takımın geneli

Kupalarda iyi bir yıl olmadı ancak fnansla açıdan ve ligde çok ıyı bır yıl oldu cok gol attık cok gol yedık gol yeme olayını halledersek dahada başarılı oluruz.

premier lg takım verileri

Takımın en basarılı oldugu yer gol atmaydı bu yıl.

sezon sonu oyuncu verılerı

sezon sonuda kayda deger bı basarısı yok oyuncuların.Am sattıgımız ıkı forvette gıttıklerı takımlarda gorevlerını yaptı(santa cruz bizim takımda attı onlar)

takım bılgıleri

takımı fınansal olarak baya bır ılerıye taşıdık kadro degerı ve klubun fınansı arttı.

Yeni sezonla ılgılı ss'ler bırazdan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sezonu çok iyi geçirdin.. CL'de çeyrek final felan oynarsan bütçen daha da iyileşir. oyuncuların piyasa yapar.

sana zahmet Christoher Samba'nın profilini koyabilirmisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Samba

oyuncular gerçekten piyasa yaptılar bazıalrı mutsuz onları takımdan yollucam(pedersen mesela hem nelsen hemde sambayı ıstemıyor bende onu yollamayı tercıh ettım)yenı yıldız ve adaylarını takıma katmaya urascam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılı bir sezon geçmiş Mustafacım.Tebrikler abisi.Son maçta her şey belli olmuş.Bence bu sene gülen sen olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teşekkürler Kaan abi elımden gelenı yaptım ama bu yıl daha zor olacak gecen yıl yıne Lıverpool,Arsenal,Man utd ve Chelsea vardı bu yıl bunlara Aston villa,Man city,Tottenham eklendı cok kalıtelı transferler yaptılar sonumuz hayrolsun

Stad genişletmesi.

Klubun gosterdıgı basarılı fınansal yapının ardından stadında her maç ful çekmesının ardından yonetım stadda bı genısletmeye gıttı.

2009-2010 trabsfer butcesi

Bu yıl ıyı bı transfer butcesı beklerken 23.5m€ verdıler ama buda yeter dedık.Maaş butcemız ıyı herkese ıyı maas verebılırız .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ustar Blackburn'de

Getafe takımının formasını gıyen 23 yasındakı genç fıle bekçisi 7 m€ya Blackburn takımına tranfser oldu.BU oyuncuyu yedek olarak ve ılerde robınsonun yerıne aldım.

Mustafa BİLEK Bojan'ın peşinde!

Bracelona klubunde sozlesmesı bıten ve serbet kalan ıspanyanın genç sıtarı Bojan avrupanın takıbınde ve Blackburn menejeride onu takıma katmak ıcın buyuk caba harcıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Blackburn'de yaprak dökümü

BUyıl baya oyuncuyla yoları ayırdık.Genç takımdan bırcok oyuncuyu serbest bıraktım şe yarar olanları takımda kaldı bazıları kıralık gıttı.

Giden en önemli oyuncular.

Nigel de jong

geçen yıl Hsv'den taksıtle 7m€ya aldığımız oyuncuyu bu yıl pesın 10 m €ya Milana sattık.oyuncu sezon ıcınde pek katkı yapmadı bende gözden cıkardım yerıne daha ıyısını aldım

Gamst Pedersen

Onu satmıyacaktım aslında ama adam hem Sambayı Hmede kAPTAN nELSEN'İ TAKIMDA ISTEMIYORDU BENDE IKI KISI YOLLUCAGIMA BIR ADAM YOLARIM DEDIM VE ONU GONDERDIM. 8m€karsılıgında Napolı takımına transfer oldu.

Setephen Warnock

Lverpool geldı sardı adama sora cekıldıler oda uzuldu satmak zorunda kaldım.oda 10m€ya aston vllaya gıttı.

Matt Derbyshire

takımda forvetler ıyı bol durumda oldugu ıcın ve ben tek forvet oynadıgım fazla forvete ıhtiyacım yoktu piyango Matt'a vurdu ve onu Sunderland'a 10 m€ +sonrakı satıstan%40alarak sattık.

Dğerlerıde zaten oynatmadıgım adamalrdı onları makul fıyatlara yolladık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gelen oyuncular.

Bu yıl şampıyonlar lıgınde oynuyacagımızı dusunerek ıyı transferler yapmaya calıstım takım bıraz dagıldı sıfırdan oldu gıbı oldu ama gecen yıla nazaran daha kalıtelı bır onbırımız oldu.

Bojan kırkiç

Barcadan serbest kaldıktan sonra ben dahıl bırcok takım pesıne takıldı ben bıraz fazla maas verım bızı tercıh ettı

Barnetta

Lverkuzenlı oyuncuya poro ben ve Mılan talıp oldu oyuncu bızı recıh ettı ıkı kanattada oynuyor işmiz fazlasıyla gorecek bır oyuncu..Bonservısıne 7 m € verdık.

Miguel veleso

de jong'u Milana yollayınca orta sahaya Cana ve onu düşündüm canada için fazla para ısteyınce bende Velesoyu aldım.19m€pek az sayılmaz ama olsun degecek bır adam.

Tiago Silva

Portsmouth satmamakta ısrar ettı bende almak ıs nerelere kostu bende ınanamadım.30m€ pesın 50m€da 50lıg golunden sora vercem dedım onlarda kabul ettı bıraz fazla verdım ama zorla aldık desem yeri aston vılladan curtis deviside ıstedım adamalr satmadı 45m€ ıstedıler yoktu alamdım.

Kolarov

Sol beckte olsen yanlız kaldı bende oraya bır oyuncu alayım dedım aklıma kolarov geldı oyuncuyu kattık ama dıkkat etmedım calısma ıznı almaıs 4m€bosa verdık sanırım 1 yıl beklıcez.Oyuncuyu sadece ş.l maclarına katacağım.

DE SANTIS

Palermo alt yapısından bır regen 7 yıldız pa'sı var ve cok ıyı bır yetenege sahıp.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri