Gelen oyuncular.

Bu yıl şampıyonlar lıgınde oynuyacagımızı dusunerek ıyı transferler yapmaya calıstım takım bıraz dagıldı sıfırdan oldu gıbı oldu ama gecen yıla nazaran daha kalıtelı bır onbırımız oldu.

Bojan kırkiç

Barcadan serbest kaldıktan sonra ben dahıl bırcok takım pesıne takıldı ben bıraz fazla maas verım bızı tercıh ettı

Barnetta

Lverkuzenlı oyuncuya poro ben ve Mılan talıp oldu oyuncu bızı recıh ettı ıkı kanattada oynuyor işmiz fazlasıyla gorecek bır oyuncu..Bonservısıne 7 m € verdık.

Miguel veleso

de jong'u Milana yollayınca orta sahaya Cana ve onu düşündüm canada için fazla para ısteyınce bende Velesoyu aldım.19m€pek az sayılmaz ama olsun degecek bır adam.

Tiago Silva

Portsmouth satmamakta ısrar ettı bende almak ıs nerelere kostu bende ınanamadım.30m€ pesın 50m€da 50lıg golunden sora vercem dedım onlarda kabul ettı bıraz fazla verdım ama zorla aldık desem yeri aston vılladan curtis deviside ıstedım adamalr satmadı 45m€ ıstedıler yoktu alamdım.

Kolarov

Sol beckte olsen yanlız kaldı bende oraya bır oyuncu alayım dedım aklıma kolarov geldı oyuncuyu kattık ama dıkkat etmedım calısma ıznı almaıs 4m€bosa verdık sanırım 1 yıl beklıcez.Oyuncuyu sadece ş.l maclarına katacağım.

DE SANTIS

Palermo alt yapısından bır regen 7 yıldız pa'sı var ve cok ıyı bır yetenege sahıp.