-
Kardeş kariyerini yeni gördüm
Takip etmek isterdim ve oyuncu paylaşımı çok güzel olurdu ikimizde aynı takımda olduğumuz için.Bende mormenekşeciyim favori takımım ama senin gibi basarı yakalayamadım daha.
ilk sene 8.ci bitidim ligi lig kupasında yarıfinal oynadım şampiyonlar liginde zorlu rakip cıkınca elendim uefadada ilk 16ya kalabildim
ikinci senede 7.ci bitirdim ligi,lig kupasında ceyrek finalde romaya elendim avrupada olamadık ne yazıkki bu beni çok üzdü
Bu senede 7macta 4.cüyüm.geçen sezonda 1.ciydim o yüzden yerime güvenemiyorum juventusu romayı devirdigim halde 
Her sene lige iyi baslayıp sonradan tökezliyorum.
2.ci senemde şampiyonluğa gittiğimi sanırken uefaya bile katılamamıştım.
Transferlere gelince sanırım aynı transferleri yapmışız
FAZİO,ZAPATA,VAN DER VAART gibi
Şu anki kadrom 19 kişilik eski fiorentinadan az oyuncum kaldı:
1.Pazzini(bu adamı satamıyorum kötü olsa her mac oynatıorum gecen sene 6 aylık sakatlıgı oldu takımın bu yüzden düsüse gectigine inanıyorum)
2.Adrian Mutu ilk sene oynattım verim alamadım 2.ci sene cok transfer yapıp maası aştığım icin kiralık gönderdim bu sene tekrar kadromda
3.Sebastian Frey:Aklı olan satmaz bu adamı zaten ama 2009da biraz kötü gibi geldi bana
4.Montolivo:Çogu zaman uzaktan sacma sapan sutlar ceksede mac kazandırma özelligi yüksek bir oyuncu istediler ama satamadım bu adamıda çok seviyorum.Sendede uzaktan cılız kalenin en az 10 metre uzagına giden şutlar çekior mu merak ettim?
su anki kadroya gelirsek
Akinfeev(frey)
onuoha(mehmet topuz) zapata(mongongu) kompany kolarov
arda(rakitic) van der vaart(montolivo) fazio(m.topal)(medel) marquinhos
adrian mutu(Diego milito) PAZZİNİ
Mesaj Yetkileri