Farid Gitmek İstiyormu Gene Rıza?
Farid Gitmek İstiyormu Gene Rıza?
yok faridle anlaştık adam şuan iyiama juve peşinde bir teklif fariddin moralini bozar
Teklif Ettirme O Zmn Juve Menajeriyle Aranı Aç...
yüzsüz o adam gelir yine teklif yapar![]()
GAZİANTEPSPOR TRANSFER BÜTÇESİNİ AÇIKLADI
Gaziantepspor transfer bütçesini 73 milyon tl olarak açıkladı.Başkan Serkan Bayar daha fazla vermek isterdik fakat stadyum yapımı belimizi büktü.Rıza Hocaya söyledik bununla idare edin diye kendisi transfer bütçesini memnuniyetle karşılayarak bizi sevindirdi.(ahhh ahhh eski başkann olsa fotosunu koyardık ibo özlettin kendini iboooooo
)
bütçe yine harika al bir yıldız
YILDIZLAR ANTEPE YAĞACAK YAĞMALI![]()
arkadaşlar söz vermeyeyim ama yıldız oyuncu alacağım.kulüple anlaşıp oyuncuyla anlaşamdığım çok oluyor ondan dolayı söz veremiyorum ama çalışmalr sson sürat devam ediyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaa yeni stad yapıyorlar 2 yılda bitecekmiş bakalım seyrantepeye dönmesindeyapsınlar stadımızı.seneye haziranda yeni stada taşınacağız başkan öyle dedi bir yamuk olursa ben o başkanı çizerim zaten benden oyunda 2 yaş büyük
.Arkadaşlar burdan yeni stadımızın isminide duyurayım.Ama öyle enterasan bişey değil stadımızın ismi Gaziantepspor Stadyumu(adam bari benim ismimi verir stada
ne biçim yönetim var yaaa)
Last edited by sayinriza : 23.Ocak.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Stad'ı Boyuna Yapıyorsunuz Abi Antep'in Nufusu Kaç Oldu Yakında Başkent olacak![]()
Kardeşim sen bomba transferler yap.Avrupa'da başarı sağla senn heykelini dikeceler![]()
hadi dostum..sağlam transferler bekliyoruzz..zaten her sezon türkiye şartlarında çok iyi transferler yapıyosun ama artık üç senelik şampiyonluk üzerine avrupa çapında başarı için avrupa çapında oyuncular görmek istiyoruzz...antepin eski günlerini özlemeyi bıraktık,gelecekteki avrupa çapındaki başarılarılı günlerini iple çekiyoruzz.ama bu sefer ip kısa galiba..bu sezon şampiyonlar liginde en az ÇEYREK FİNAL oynayacaksın dostumm..inanıyorumm..forza ANTEP
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca önümüzdeki sezonun şampiyonluğunda senden gol rekoru bekliyorumm..en az 90![]()
![]()
Last edited by emrahh34 : 23.Ocak.2009 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
benim anlaştığımdan bomba olamaz rıza
dostum naptın yaa RONALDİNHO yu mu aldın![]()
şampiyon olmuşsun umarım yönetim gene bütçeye el koymaz![]()
Valla benimkini geçerse küserim sana Rıza![]()
GAZİANTEPSPOR DA BOMBALAR PATLIYOR
Gaziantepspor teknik direktörü Rıza Sayın bu sezon 3 yabancıya yol vererek yerlerine yeni oyuncular aldı.Yine transfere Bursasporun Ünlü hocası İsmail Gürel le beraber giden Rıza Hoca Avrupadaki transferleri yüzüne gözüne bulaştırınca İsmail Gürel devreye girerek forvet sorununu çözdü:
1.transfer(bombayı en son açıklayacağım)
![]()
ADAM HEM İTALYAN OLUNCA HEM GÜÇLERİ BÖYLE OLUNCA HEM DE ANTEP'İN RENKLERİ SİYAH*KIRMIZI OLUNCA ADAMI MİLAN'DA SANDIMSÜPERRSİN RIZA
![]()
teşekkürler kardeşim![]()
VEEEE İŞTE BOMBAMIZ
Kırmızı Şahinler bugün kadrosuna çok yetenkli bir ismi katarak bu sezon ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi.21 yaşındaki İspanyol İsaac Quevedo ya transferden sonra Gaziantepsporun ünlü oyuncusu Farid soruldu.Genç oyuncu Faridle ilgili
"Öncelikle Gaziantepsporla anlaşmaktan dolayı çok mutluyum.Farid konusuna gelince Faridi daha önceden izliyordum oyun tarzı hoşuma giden,oyun zekası muhteşem bir oyuncu onunla birlikte oynamak bana büyük zevk verecek ayrıca ortasahada güzel bir ikili oluşturacağımızı düşünüyorum" dedi.
![]()
valla 3 oyuncu da şahane paraya kıymışsın en iyisini almışsın![]()
Bomba işte![]()
GAZİANTEP 3 YABANCIYLA YOLLARINI AYIRDI
Sasa Pavlovic 10 milyon tl ye Hoffenheim'e
Alexandru İvan 12 milyon tl ye Chalthon'a
Obed Amoah 6.75 milyon tl ye Cagliari ye satıldı.Oyuncularımıza bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.Buarada Sercan Yıldırımı Aalborga 3 milyon tl ye sattık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar yıldız istediniz yıldız getirdik ama hiç ilgi yok![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 01:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yapma yaw biz takip ediyoruz işte![]()
saol kardeşim size lafım yok hem şakayla karışık biraz takılayım dedimyoksa senin gibi birkaç arkadaş daha var onlaardan Allah razı olsun kariyeri takip ediyorlar.Takip eden herkese zaten teşekkürlerimi iletiyorum.bu arada lige başlamak üzereyim.şampiyonlar ligi kurasına kadar bugün oynayacağım gruplar ilk hafta belli oluyor zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum teşekkürler bu sefer avrupayı Allahın izniyle sallayacağım![]()
Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
var var ilgi var![]()
![]()
faaaarid çok iyi elemanmış
o italyan defansta zaten harika bayıldım bayıldım![]()
![]()
şampiyonlukta çok güzel olmuş![]()
![]()
daha ne yazaym ki Allah aşkna![]()
herşey cok cok iyi gidiyo![]()