| |||||||
| FM09 - Biten Kariyerler Football Manager 2009'da sona ermiş kariyerlerin saklandığı bölüm |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #211 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL AVRUPANIN EN BUYUGU FİORENTİNA.. AVRUPA AVRUPA OLALI BÖYLE ŞAMPİYON GÖRMEDİ.. FİORENTİNA ŞAŞALI YILLARINA GERİ DÖNDÜ.. FİORENTİNA İNGİLİZLERİ ÇOK SEVDİ YAHYA SATUN : VERDİMİZ SOZÜ YERİNE FAZLASIYLA GETİRDİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM..FİORENTİNA TARAFTARLARINI SOKAKLARA İNMESİNİ EMREDİYORUM.BU KUPAYI SİZİN İÇİN ALDIK.AMA SİLAH SAKIN KULLANMAYIN MAGANDALIK KÖTÜDÜR.BUTUN OYUNCULARIMI TEK TEK ALINLARINDAN ÖPÜYORUM ![]() SÖZ TARAFTARDA.... FİORENTİNA : 2 M.UNİTED : 1 ![]() MAÇIN ADAMI : ADRİAN MUTU(7.8) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #212 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | SERİA 38.HAFTA VE SÜPER FİORENTİNA LİGDEDE ŞAMPİYON... ÖZLENEN ŞAMPİYONLUK SONUNDA GELDİ.. AVRUPANIN EN BUYUGU İTALYADA DA EN BUYUK.. FİORENTİNA : 5 TORİNO : 1 ![]() MAÇIN ADAMI : ROBERT LEWANDOWSKİ(8.5) ![]() . . . Birleştirilen Mesaj: SERİA PUAN DURUMU NAMAĞLUP ŞAMPİYON FİORENTİNA SONUNDA ŞAMPİYONLUGA ULAŞTIK.. FİORENTİNA FİORENTİNA OLALI BÖYLE ŞAMPİYONLUK YAŞAMADI.. ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] Mesaj yahoo17 tarafından 03-01-2009 Saat 19:34 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) |
| |
| | #213 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | 2008-2009 SEZONU ENLERİ EN İYİ GENÇ OYUNCU ![]() EN İYİ DEFANS OYUNCUSU ![]() EN İYİ KALECİLER ![]() EN İYİ YERLİ OYUNCULAR ![]() SEZONUN EN İYİ OYUNCUSU ![]() YILIN ON BİRİ ![]() EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #214 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: AYDIN 16 yaşında Football Manager'de şu anda Leeds United takımını yönetiyor | tebrik ederim çok iyi kadro kurmusşun ________________________________________________ [COLOR=black]Beşik[COLOR=white]Taş(K) [/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] |
| |
| | #215 |
| Üyelik Tarihi: 12 2006 Bulunduğu Yer: Bursa Football Manager'de şu anda Galatasaray takımını yönetiyor | tebrikler 1. olmuşsun .. |
| |
| | #216 |
| Üyelik Tarihi: 08 2006 Bulunduğu Yer: Stadium of Light 16 yaşında | Dedigimin dahada fazlasını yapmıssın biz yarı final dediq sen kupayı almıssın buyuk bir basarı bu tebrik ederim seneye takıma genc oyuncular ilave edersin tebrik ederim yine.. |
| |
| | #217 |
| Üyelik Tarihi: 08 2008 Bulunduğu Yer: Mersin Football Manager'de şu anda Aston Villa takımını yönetiyor | Muhteşem gidiyorsun kardeşim ligde 1. olmuşsun hemde ![]() Durmak yok! Yola devam ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #218 | ||
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | çok tşk ederim kardeşim . . . Birleştirilen Mesaj: çok tsk ederim . . . Birleştirilen Mesaj: Alıntı:
. . . Birleştirilen Mesaj: Alıntı:
![]() Durmak yok! Yola devam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] Mesaj yahoo17 tarafından 03-01-2009 Saat 22:37 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) | ||
| |
| | #219 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | DEV KULUPLER YILDIZ OYUNCULARIMIZIN PEŞİNDE 1)ADRİAN MUTU : AVRUPANIN GOL KRALI OLAN MUTU'NUN PEŞİNDEKİ KLUPLER; M.UNİTED,REAL MADRİD,LİVERPOOL,ARSENAL,BAYERN, MUTU'NUN BONSERVİSİ 48 M YTL OLARAK BELİRLEDİK ![]() 2)JUAN MANUEL MATA : GECEN SEZON SOL KANATTA HARİKA İŞLER YAPAN İSPANYOL OYUNCUNUN PEŞİNDE OLMAYAN TAKIM YOK REAL MADRİD,M.UNİTED,ARSENAL, LİVERPOOL,BARCELONA,VİLLAREAL,CHELSEA,SEVİLLA,MİLA N,JUVENTUS AMA MATA YI KESİNLİKLE SATMAYACAGIZ.. ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #220 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın bomba gibi trasnferlerle karşınıza çıkacam iyi geceler şimdiden herkese tşkler ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #221 |
| Üyelik Tarihi: 01 2006 Bulunduğu Yer: kayseri 19 yaşında | bence mata yı sat. çok yetenekli ve kritik goller atıyor ama devamlılığı az ve kondsyonu neredeyse yok gibi.3 farklı save imde oynattım,bütün takımın kondisyonu 90 üstüyken onunki direk 80 e iniyordu. neredeyse her maç çıkarmak zorunda kalıyordum. save lerimden birinde 37 m euro peşin barcelona ya satmıştım. o kadar olmasa da ona yakın paraya satarsın.onun yerine de tavsiyem marko marin. |
| |
| | #222 | |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | Alıntı:
oyuncu önerilerini bekliyorum : forvet ,sag kanat,sag bek,bide amc tavsiyelerini bekliyorum arkadaşım ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] | |
| |
| | #223 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | ADRİAN MUTU 48 M YTL KARŞILINDA M.UNİTED SATILMIŞTI MUTU YA KATKILARINDA DOLAYI TEŞEKKUR EDER YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR DİLERİM.. ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #224 |
| Üyelik Tarihi: 08 2008 Bulunduğu Yer: Mersin Football Manager'de şu anda Aston Villa takımını yönetiyor | mutu'yu satmasaydın mata için iyi teklif gelirse sat bence ![]() |
| |
| | #225 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | senin gibini görmedim he ciddi söylüyorum çok başarılısın helal olsun. ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #226 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | GÜNDEMDEKİ OYUNCULAR 1)İBRAHİM AFELLAY ![]() 2)ROMAN PAVLYUCHENKO ![]() 3)FABRİCİO COLOCCİNİ ![]() . . . Birleştirilen Mesaj: KARDEŞİM MUTU 30 YAŞINA GELDİ VALLA BİDA BU PARAYA SATAMAZDIM MATA YA İYİ TEKLİFLER GELİYO AMA GENÇ ADAM GELECEK SENE DAHA ÇOK PARA KAZANDIRIR KARDEŞİM ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] Mesaj yahoo17 tarafından 04-01-2009 Saat 15:53 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) |
| |
| | #227 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | ooooo güzel liste ![]() ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #228 | |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | Alıntı:
![]() . . . Birleştirilen Mesaj: çok saol kardeşim ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] Mesaj yahoo17 tarafından 04-01-2009 Saat 15:54 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) | |
| |
| | #229 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | David villa'yı alabilirsen dene bence. ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #230 |
| Üyelik Tarihi: 08 2008 Bulunduğu Yer: Mersin Football Manager'de şu anda Aston Villa takımını yönetiyor | güzel liste kurmuşsun transfer paran kaç ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #231 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | david villa gelmedi kardeşim denedim çok yuksek bonservisi ![]() . . . Birleştirilen Mesaj: 115 M YTL kardeşim bu 3 nu ne pahasına olursa olsun alacam helede pavyluchenko yu ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] Mesaj yahoo17 tarafından 04-01-2009 Saat 16:03 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) |
| |
| | #232 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | transfer bütçeni yazarmısın? ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #233 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #234 |
| Üyelik Tarihi: 08 2008 Bulunduğu Yer: Mersin Football Manager'de şu anda Aston Villa takımını yönetiyor | paran azmış beeee ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #235 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #236 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | ooooooo süper: Mallorca'da Arongo diye biri var Güiza'nın eski takım arkadaşı Robbie Keane , Jo olabilir Zenitt'e POVELYANG diye biri var Anelka, Vagner love ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #237 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | VARAN 1 İBRAHİM AFELLAY 24 M YTL YARISI 24 AY TAKSİKLE ![]() ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #238 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul | iyi transfer ________________________________________________ OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 1903 |
| |
| | #239 |
| Üyelik Tarihi: 11 2008 Bulunduğu Yer: HATAY | ARKADAŞIM GÜZEL İSİMLER SÖYLUYORSUN ÇOK TŞK EDERİM ARONGO YA BAKACAM DİGERLERİNEDE BAKACAM TABİKİDE ÇOK SAOL ________________________________________________ [COLOR=red]en buyuk beşiktaşlı[/COLOR] |
| |
| | #240 |
| Üyelik Tarihi: 06 2006 Bulunduğu Yer: Mersin 18 yaşında | Sağbek için Faubert'i al derim Fransız West Ham'da oynuyodu.. it gibi koşar şerefsizim ![]() ![]() ![]() ________________________________________________ Varını yoğunu al, hepsini al da.. Beni benimle bırak |
| |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |