Bence pek alakası yok Oğulcan abi.Olaylara çok ön yargılı bakıyorsun.Şöyle düşünelim Ronaldinho ile özdeşleşmiş çok teknik hareketler var futbolda.Bunları başkası yapınca Özentimi olmuş oluyor?
Bence pek alakası yok Oğulcan abi.Olaylara çok ön yargılı bakıyorsun.Şöyle düşünelim Ronaldinho ile özdeşleşmiş çok teknik hareketler var futbolda.Bunları başkası yapınca Özentimi olmuş oluyor?
Gördüm düzelttim sağol
Ben sadece bir olay için yaptım,ama neyden bahsettiğini bilmiyorum.
Demek istediğim şu Hadise eurovision için esinlenme yada kaba tabirle özenme mi yaptı?
Star demek için bence erken
Şimdi şöyle Berkay:
Futbolda sahada ne yaparsan o kadar değerlisindir ama bu sanat , özgün bişeyler yapabilmek önemlidir.Bence futbol mantığı ile bakmamak lazım benim.Ben ronaldinho'nun hareketini yapabiliyorum deyip buraya videosunu koysam insanlar bak şu da yapıyor der , ama sanat içerisinde birisinin yaptığını taklit edersen (burada taklit var demiyorum , bence esinti) insanlar seni küçük düşürür.
Sonuca gelirsek bence Hadise yada koreografi çalışmasını sürdüren kişi insanlar beğenisinin ortak olduğunu düşünerek esinlenmiş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birşey daha Hadise'yi eleştirmek ne amacım , ne haddimdir.Şarkıyı gerçekten beğendim sadece gözüme çarpanlardır bunlar.
Last edited by JunkChorn : 04.Ocak.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)