Bayern Maçı Çok İyi Olmuş
Bayern Maçı Çok İyi Olmuş
Harikasın Hocam İdeolümsün
yok ya abartmayalım![]()
tebrikler cok iyi gidiyosun
Gayet İyisin
mükemmelsin abi..![]()
Güzel bir kariyer..
Seni hep ingiLterede görüyoruz sanki![]()
Bu arada arka pLan'ı indirdiğin Linki bana ö.m iLe atarsan sevinirim..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ıkınızıde teşekkur ederım
Teşekkür ederim.
evet genelde ingilterede oynamayı seviyorum
linkide yolladım o attıgım sanırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok iyi oynadık ama kazanamdık maçta iki süper gol vardı Elmander tum sahayı gectı cıgıden dogru ıcerı gırdı ve kalecıyı koseden avladı.Vaart ise sağ çaprazdan 30-35m yerden servest vurus golu attı tum mac baskılı ve ustun oynadık
buda lıg tablosu
Ligde herkez herkesı yenebılıyor.Son sıradkı wendsley lıverpoolu felan yenıyor ılgınc bır yıl oluyor.
Last edited by Trabzonspor : 06.Ocak.2009 at 19:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İngilttere Orası Herşey Olur Lider Olman Güzel Yeni SSler Bekliyoruz
12.hafta
Ligdeki yenilgisiz serimzi sürüyor ve bu yıl şampiyonluk için and içtiko nedenle küçük takımlara kaybetmemeliyiz. bu maçtada puan kaybı yaşamdık.
Şampiyonlar ligi
Kendi sahamızda yenemedıgımız güçlğ rakıbe karsı deplasmandada ıyı oynadık ama ılkj maçtakı skor gıbı burdada gol olmadı liderlik hayalleri suya düştü.
13. hafta
ligdeki iyi rakibe karşı boyle bır skor alacagım aklıma gemıyordu aam 3 puan ıcın mutluyuz.
14.hafta
zor maçtı ama yenılmedık.
ş.l 5. maç
zayıf rakıbe karsı fazla pozısyon bulamasakta buldugumuzu atınca galıbıyet kacınılmaz oldu.
15.hafta
Mühtiş bir maç oldu top bır orda bır orda 1-0 dan 4-1 yaptık ve macıns sonlarına dogru oyuncular galıbıyetın sevıncını erken yasamaya baslayınca 2 golu yedık.
16.hafta
sond dk'da galıbıyetı yakaldık oyun oynuyoruz ama gollerde sıkıntı yaşıyoruz forvetler karsı karsıya kacırıyolar ve sınır bozucu oluyor bu
lig puan durumu
şampiyonlar gurup 6. maçı
maca rakıbe gore taktık yaparak basladım bu maçı alacagımızdan emındım ve çok baskılı bır oyunla pozısyon vermeden 1-0da olsa kazandık .
gurup puan durumu
Valencıa bayrene ıkı macdada kaybettıgı ıcın bızde gurup lıderlıgı sansını yıtrıdık ve ıkıncı olup gurup lıderlerıyle eşleşecegiz.
herzaman ki gibi harikasın... başarılarının devamını dliyorum![]()
bayern güzel olmuş başarılar.
teşekkürler
ya bayerne daha fazla atmayı cok ıstıyordum ama olmadı mehmet topuz cok kacırdı 2-3 top ıdrekten döndü.ama onlara pozısyon dahi vermedık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Trabzonspor : 07.Ocak.2009 at 15:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Juveyi elersin abi... ligdede güzel gidiyorsun
Abi İyisin Gruptan Çıkmışsın Ligde İyisin Bu Takım Artık Şampiyon Olmalı Devamını Bekliyoruz
juveyi elersin inşallah.
inşallah elicez onuda ama sanmıyorum bazne cok kotu hatalar yapıyoruz.
olacak olacak
inşallah teşekkür ederim
Toplu sonuclar.
lıgde wolwesden malubıeyt aldık cok kotu oynadık o macta.dıger maclar nıspeten hosuma gıttı.
buda puan durumu.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fa cuptakı rakıp west bron turu gececegıme emınım.
Last edited by Trabzonspor : 08.Ocak.2009 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyon Blackburn Wolwes Maçı Hiç Olmamış Ama Olur Kazalar Şampiyonluk İstiyoruz
Tottenhamı Ham Yaparsın
gayet guzel gıdıorsun basarıların devamını dılerım
her zaman ki gibi mükemmelsin abi..
Harikasın Mustafa Abi
teşekkürler.
fa cupta bır ust tura cıktık. zor bir maç oldu ama bıtırıcılık ve seyrıcı avantajıyla kazandık
ş.liginde çeyrek fınale cıkıyoruz rakıp macın baslarında öne gecmesı ve sonra kırmızıyı gorunce rahat bır futbol ortaya koyduk deplasmdna juve gıbı bır takımı ezerek turu geçtik.
30.hafta
kendi sahamızda çok ıyı bır futbolla galıbıyete kostuk.Bojan 2 ay sahalardan uzak kalacak gol yollarındakı en onemlı sılahı kaybettık sezonu kaapadı sayılır.Tiago silvada şaka maka 7 gole ulastımaçın yıldızı rakıp kalecı oldu cok pozısyon bulduk ama onu gecemedık.
sakatlıllar
önemlı oyuncularımız baya bır sure sahalrdan uzak kalacak bu perıyotta en az hasarla atlatııkmı sorun olmaz
Ş.l rakıbımız ıse
sahamzıda ezerek yendıgımız ve deplasamandada ezdıgımız bayern ıle ceyrek fınaldede eslestık ınsallah bu turuda gecer ve ıyı bır basaraı yakalamıs oluruz.