Sayfa 9 / 896 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu iki trasnfere de çok sevindim, yalnız Abdülkadir'in Deco'yu örnek almasına bi anlam veremiyorum. Deco defansif yönü kuvvetli olmayan 1.74 cm boyunda iken Abdül ise 1.82'lik defansif ortasaha da oynayabilen bir oyuncu. Kendisine Gerrad, Gökhan İnler gibi oyuncuları örnek alması gerekirken Deco'nun adını duyunca ağzım açık kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu yaşta Carlos ile Alex ile takım arkadaşı olmak müthiş birşey olsa gerek Abdülkadir için.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Bu iki trasnfere de çok sevindim, yalnız Abdülkadir'in Deco'yu örnek almasına bi anlam veremiyorum. Deco defansif yönü kuvvetli olmayan 1.74 cm boyunda iken Abdül ise 1.82'lik defansif ortasaha da oynayabilen bir oyuncu. Kendisine Gerrad, Gökhan İnler gibi oyuncuları örnek alması gerekirken Deco'nun adını duyunca ağzım açık kaldı.
    Kendisi örnek alıyorum demedi galiba lakabı Deco-Abdül'müş.Yani arkadaşlarının taktığı bir isim.Bu da gösteriyor ki topla iyi oynayabilen,araya güzel paslar atabilen birisi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bir süredir basında yabancı bazı oyuncular ile transfer görüşmeleri yaptığımız şeklinde haberler yer almaktadır. Bunların hiçbiri doğru değildir. Kulübümüz şu an hiçbir yabancı oyuncuyu transfer etmeyi düşünmemekte ve dolayısıyla hiçbir yabancı oyuncuyla da görüşmemektedir.
    Türk oyunculardan da sadece daha önce açıklanmış olan oyuncular ile ilgili olarak temaslarda bulunulmuştur. Resmi açıklamamız dışında yazılan tüm transfer haberleri yalan ve uydurmadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan'ı zaten 2-3 senedir takip ediyorum ve biliyorum özelliklerini.Biraz asi bir oyuncudur Fenerbahçe kulubü bunu hallederse müthiş bir yıldız kazanır Türk futbolumuz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Abi Sertaç tank gibi be.

geriye dönerken mevsimler geçiyor..
    En büyük sorun da o zaten.

Yerli Deco, yerli Ronaldo, bu sene transferler Portekiz'den, boşuna yalanlamasınlar
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bolu Gökhan'ı takipte

ALİ ERDOĞAN
    08.01.2009

Boluspor Başkanı Çarıkçı, Gökhan'ın Fenerbahçe'ye transferinden pay almaları gerektiğini, buradaki tek taraflı feshin takipçisi olduklarını söyledi..

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden transfer ettiği Gökhan Emreciksin'in transferi Boluspor cephesinde yakın takibe alındı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Gökhan'ı Ankaragücü'ne verdiğimizde sözleşmesine '1 milyon eurodan aşağıya satılamaz ve satışından yüzde 50 Boluspor pay alır' maddesi koymuştuk. Gökhan, Fenerbahçe ile anlaştı ama kimse bize bir şey söylemiyor" dedi. Çarıkçı, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun imza törenindeki "Gökhan transferin uzaması nedeniyle tek taraflı fesih yaparak kadromuza katıldı" ifadesini hatırlatarak "Boluspor, oradan gelecek parayla ne batar ne de çıkar. Ancak bir hak varsa bu verilmeli. Fenerbahçe ve Başkan Aziz Yıldırım Türk futbolunun önde gelen isimleri. Böyle bir oyun içinde yer alacaklarına inanmam" diye konuştu. Ankaragücü cephesinden ise gayrıresmi olarak "Gökhan ile aramızdaki sözleşmeye göre futbolcu 250 milyar lira karşılığında sözleşmesini tek taraflı feshedebiliyor" açıklaması geldi. Boluspor Başkanı Çarıkçı'nın dün İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldiği, tarafların gelecek hafta da tekrar buluşacakları öğrenildi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kim doğru söylemiyor?

08.01.2009

Transfer talimatının 13. maddesine göre, sözleşmeler TFF'ye mutlaka gönderiliyor. Dolayısıyla; Gökhan'ın Boluspor'dan Ankaragücü'ne transferi sırasında imzalanan sözleşme de, Ankaragücü'nün iddia ettiği gibi Gökhan'ın 250 milyara tek taraflı fesih yapabileceğine dair sözleşme de TFF'ye bildirilmiş olmalı. Çünkü bildirilmeyen özel anlaşmaları TFF geçerli saymıyor. Ortada ya TFF Hukuk Kurulu'nun çelişen bu iki sözleşmeyi nasıl onayladığı gibi bir tartışma olacak veya Ankaragücü ya da Boluspor cephesinin doğru söylemediği ortaya çıkacak.Sorun çıkarsa; sadece Ankaragücü değil, Fenerbahçe de sıkıntı yaşayacak. Çünkü aynı talimatın 26. maddesinin c fıkrası, tek taraflı fesih sonrası futbolcunun transfer olacağı kulübün (Bu örnekte Fenerbahçe) hukuki ve cezai sonuçlardan müteselsilen sorumlu olacağını belirtiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu transfer karışır ya seve seve ya da öyle böyle verirsiniz paramızı...!
    Last edited by guarin14 : 08.Ocak.2009 at 23:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ohoo Boluspor'da amma uzattı ya adam kazandığında sizin kulübede iki üç yatırım yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bu transfer karışır ya seve seve ya da öyle böyle verirsiniz paramızı...!
    Bu transferin uzamasının nedeni Ankaragücü'nün zorluk çıkarmasıydı. Fenerbahçe kendini düşünmüş olsaydı 2 hafta önce bu transferi bitirirdi. Ama Boluspor'un haklarını korumak için bekletildi. Ankaragücü'nün Bolu'ya gerektiği parayı vermeyi kabul etmemesi nedeniyle tek taraflı fesih olarak gerçekleşti.

Şu anda Boluspor'un para alması gibi birşey söz konusu olamaz. Haa karşılıklı iyi niyet çerçevesinde bir miktar para verilebilir ama bu para 250-300 bin euroyu geçmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ara transferde Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'yı renklerine bağlayan Fenerbahçe, yabancı transferinde Maldonado engeline takıldı. Şilili futbolcu, Ankaragücü'ne kiralık gitmek istemeyince, sarı-lacivertli kulüpte yabancı transferi askıya alındı.

5 Ocakta başlayan ara transferde, Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'yı renklerine bağlayan Fenerbahçe, yabancı transferinde sıkıntıya girdi.

Sarı-lacivertli yöneticilerin, geçtiğimiz hafta boyunca, yabancı kontenjanını boşaltmak için Maldonado ile pazarlık yaptıkları, ancak olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi.

Şilili futbolcunun menajeri olan Juan Figer'in yardımcısı ile geçtiğimiz hafta pazarlık masasına oturan sarı-lacivertli yöneticiler, iki ayrı şartla masaya oturmalarına rağmen, görüşmelerden sonuç alamadılar.

Turkcell Süper Lig’den iki talibi olan ve Ankaragücü Kulübü’nün ısrarla istediği Maldonado'nun, başkent ekibine gitmek için Fenerbahçe'deki alacağını şart koştuğu, bu yüzden bu transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

31 Mayıs 2009'da sözleşmesi sona erecek olan Maldonado'nun sözleşmesini fesh etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Şilili futbolcunun, "Kontratımda yazan tüm şartların yerine getirilmesini istiyorum. Yıllık ücretimi peşin alırım" ifadesi üzerine, masadan kalkmak zorunda kaldı.

Maldonado gitmek istemeyince, Fenerbahçe'nin yabancı transferi de şimdilik askıya alındı.

Öte yandan savunma oyuncusu Yasin Çakmak'ın Turkcell Süper Lig’de bir takımla anlaştığı ve hafta sonu Fenerbahçe'den ayrılacağı öğrenildi.

NTVSpor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu Juan Figer'den kurtulsak artık diyorum.Zaten içinde bulunduğumuz durum çok saçma değil mi bildiğim 4 yabancımız aynı menajerin yani adam ne getirirse onu alıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Şu Juan Figer'den kurtulsak artık diyorum.Zaten içinde bulunduğumuz durum çok saçma değil mi bildiğim 4 yabancımız aynı menajerin yani adam ne getirirse onu alıyoruz.
    Aziz Yildirim sagolsun transferden anlayan bütün yöneticileri kovdu simdi Juan Figer'lere kaldik..

Volkan Demirel ile gelecek hafta yeniden masaya oturacak olan Fenerbahçemizin, yabancı kaleci için de çalışmalara başladığı öğrenildi. Şimdiden gelecek yılın kadrosunu hazırlamak için çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerin, Espanyol’un tecrübeli file bekçisi Idriss Carlos Kameni ile temasa geçtiği öğrenildi.

5 yıldır İspanyol takımının kalesini koruyan Kamerunlu file bekçisinin bu sezon sözleşmesinin sona erdiği, bundan dolayı Fenerbahçe’nin ilgi alanına girdiği ifade edildi. Kamerun Milli Takımı kalesini de koruyan tecrübeli eldivenin, bu sezon ligde 17 maçta görev yaptığı ve kalesinde 24 gol gördüğü vurgulandı.

Ancak Kameni’nin, geçen hafta taraftarlarla yaşadığı diyaloğun, Kamerunlu file bekçisinin gidişini hızlandırdığı belirtildi. Espanyol kalecisi, “Neden sözleşmeni uzatmıyorsun?” diye soran bir taraftarın üzerine yürüyerek ölümle tehdit etti. Carlos Kameni’nin, özür dilemesine rağmen, taraftar gruplarının kaleciyi artık istemedikleri, kulübün de ocakta gitmesine sıcak baktığı ifade edildi.

Espanyol Kulübü’nün Sportif Direktörü Paco Herrera da, Aragones’in Kameni’yi istediğini bildiklerini belirterek, “Biz onu bırakmak istemiyoruz ama o da sözleşme yenilememek için direniyor. Fenerbahçe ile görüştüğünü biliyoruz. Umarım bizde kalır” dedi.

Kaynak: Milliyet

Kaynak Milliyet olamasına rağmen Fenerbahçemizin ifadesi kullanılması kafa karıştırıcı gerçekten.

Kameni çok beğendiğim bir kaleci,ama herşeye rağmen kalecide yerliye devam fikrini savunuyorum.12-13 yıla aşkın süredir kalemizde yerli file bekçileri var,hepsi de ayrıca Milli Takımın kalesini korudular.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Volkan Babacan'da ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kesinlikle,Engin İpekoğlu ile başlayan bu süreç,Volkan Demirelle anlaşılamasa bile Volkan Babacan ile devam etmelidir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kameni gelirse bomba olur valla...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Demirel'in kalması çok büyük hata olur artık gitmesi lazım takımdan ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kameni koca bir yalan, inanmayın böyle haberlere, Volkan'ın da bir yere gideceği yok..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirim demedimi yabanci transferi yok, daha niye haber yapiolar yabanci isimler uzerine

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne kaleci gelir ne de Volkan saçmalamadığı sürece bir yere gider.Saçmalamaya örnek: Serdar'ın %125 zam istemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oğulcan o serdar fenerbahçeden 2 milyon euro istemiş sonrada gidip 700 bin euroya imza atmıştı kulup bulamayınca. Volkan'ın ayrılacağını sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Oğulcan o serdar fenerbahçeden 2 milyon euro istemiş sonrada gidip 700 bin euroya imza atmıştı kulup bulamayınca. Volkan'ın ayrılacağını sanmam.
    Biliyorum abi
    800.000€ alırken %125 zam istemişti.Yazık etti kendisine şu an küme düşmemeye oynayan bir takımda oynuyor.

Eğer Volkan para yüzünden Fenerbahçe'den ayrılırsa sonu aynı olur.
    Ancak kişisel düşünceleri , taraftar sorunu vs. gibi sebepler varsa ortada onu bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Demirel patlamaya hazır bomba halinden bir türlü kurtulamadı, defansın arkasına atılan toplara çıkışları beni kalpten götürecek birgün. Kayseri maçında Agohowa'nın attığı gollerin hepsinde acemice çıkışlar yaptı, zamanlaması çok kötü bir kaleci. Aynı pes oyunundaki gibi düz çıkıp sonra yana doğru koşan ve kolay geçilen bi kaleci
    Fakat Tr'de parmakla gösterilecek bir kaleci de yok, belki Altay'ın kalecisi ilerde bir yıldız olabilir ama benim arzum Demirel'in kalması ve Babacan'ın Demirel'i yedek bırakması çünkü Babacan'ın fundemantali çok daha iyi.
    Ayrıca yabancı kaleciye ben de karşıyım, zaten bizim yönetimin yabancı kaleciye tahammülü olsa Enke'yi İstanbul maçı sonrasında göndermezlerdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Şimdi de yediği golleri yazmaktan skorboardlar bozuluyor. Önünde Lugano-Edu olması başkadır X-Y olması başkadır.

----------

Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu 1991 doğumlu Furkan Aydın ile 1992 doğumlu Onur Karakabak önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin iki genç futbolcunun transferi için Sakaryaspor ile her konuda anlaştığı belirtildi. Onur ve Furkan Sakaryaspor Süper Genç takımı ile son kez antrenmana çıktı. Fenerbahçe'ye gidecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen genç futbolcular, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gideceğiz. Çok sevinçli ve mutluyuz" dedi.

İki genç futbolcu sözleşme sonrasında Sakaryaspor'da lig sonuna kadar oynadıktan sonra sarı lacivertli takıma transfer olacak.

DHA

Geleceğe yönelik transferler devam ediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Furkan daha öncede gündeme gelmişti diye hatırlıyorum ben. 03/04 senesini hatırladım nedense Çürük yumurtalar hep gitmiş yerlerine Ümit milli takımın oyuncuları alınmıştı. Pierre van Hooijdonk'un katkılarıyla o sene şampiyon olmuştuk.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence fenerbahçenin en önemli sorunu kale+stoper.Stopere hızlı adam gelse volkan satılsa iyi olacak.Kaleye Cenk Gönen alınabilir.Takip ediyorum kendisini bence çok iyi bir kaleci olacak.Gençleştiriyoz iso abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şimdi de yediği golleri yazmaktan skorboardlar bozuluyor. Önünde Lugano-Edu olması başkadır X-Y olması başkadır.

----------

Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu 1991 doğumlu Furkan Aydın ile 1992 doğumlu Onur Karakabak önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin iki genç futbolcunun transferi için Sakaryaspor ile her konuda anlaştığı belirtildi. Onur ve Furkan Sakaryaspor Süper Genç takımı ile son kez antrenmana çıktı. Fenerbahçe'ye gidecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen genç futbolcular, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gideceğiz. Çok sevinçli ve mutluyuz" dedi.

İki genç futbolcu sözleşme sonrasında Sakaryaspor'da lig sonuna kadar oynadıktan sonra sarı lacivertli takıma transfer olacak.

DHA

Geleceğe yönelik transferler devam ediyor.
    2 transferinde gelecek için olduğu aşikar. 2 side yetenekli oyuncu, özelliklede Furkan.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Furkan Aydın 1.88m ohohoho (Kaan Kural edası)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce gençlere yönelerek cok akıllıca bir hamle yaptı. Bu oyuncuların hepsinin yıldız olmasını bekleyemeyiz ama 1-2 tanesi yıldız olsa büyük kazanç elde etmiş olur Fb...

Sayfa 9 / 896 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Mesaj Yetkileri