1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [9.0.1]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yok Problem Anlamında Değil Ama Hoş Durmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Cool Fenerbahçe'de Sıcak Saatler...

Fenerbahçe'de Sıcak Saatler...

Transfer Sezonu'nun Başlamasıyla İlk Olarak Burak Doğan'ı takımın başına geçiren Fenerbahçe Yönetimi, Futbolcu transfer çalışmalarını da Burak Doğan'a bıraktı. Yardımcısı Mendionda ve Şenol Çorlu ile birlikte transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Kulübü, Dış Transferlerde Bombaları Patlatmaya Başladı...

:: DIŞ TRANSFERLER ::

VARAN -1-
    Marcelo Fenerbahçe'mizde !..
    Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 855x321

Geleceğin Roberto Carlos'u olarak gösterilen genç sol ayak Marcelo, Real Madrid ile sorunları olduğu için ayrılmak zorunda kaldığını ve Roberto Carlos ağabeyiyle aynı takımda forma giymekten gurur duyacak olması, Marcelo'nun 3 yıllık imza atmasına en önemli etmen... Fenerbahçe'miz, Marcelo'nun transferinde Porto ile yarıştı ve 4.4 m € önererek transferi tamamladı.

VARAN -2-
    Eduardo Costa Fenerbahçe'mizde !..
    Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 855x323

Sezon Ortası Appiah'ın, Sezon Sonu Aurelio'nun gitmesiyle ve çare olarak getirilen Maldonado'nun yetersiz olması nedeniyle sıkıntı çeken Fenerbahçe'miz, aradığı oyuncuyu Brezilya'da buldu.Kariyerine Gremio'da başlayan; sırasıyla Bourdeux, Marsellia ve Espanyol gibi önemli kulüplerde top kosturduktan sonra futbolu başladığı takım olan Gremio'ya geri dönüp bir süre oynadıktan sonra ayrılarak bonservisini eline alan Eduardo Costa, kendisini Fenerbahçe'li yapan 4 yıllık kontrata imza attı. Gelmesinde en büyük etmen olarak Kaptan Alex'i gösteren Costa şunları söyledi: " Kısa bir süreliğine bonservisim elimdeydi ve ciddi teklifler alıyordum. Eski dostum Alex sağolsun beni yönetime önermiş. Sonra Sayın Nihat Özdemir ve Ali Koç bana ilgilendiklerini söyledi. Ben de böyle büyük bir kulüpte ve arkadaşlarım yanında oynamaktan gurur duyacağımı söyleyerek teklifi düşünmeden kabul ettim. İşte transferim bundan ibaret. Umarım Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet eder ve başarılı olurum. " şeklinde konuştu.

Burak Doğan'ın Transferlere Yorumu

EYeni transferler Marcelo ve Eduardo Costa ile basının karsısına cıkan Burak Doğan, trasferler hakkında şunları söyledi:

- Marcelo ve Costa'nın transferlerinde yönetime bizzat ben talimat verdim. İkisi de kendilerini ispat etmiş üst düzey oyuncular. Roberto Carlos'un 2 yıl içinde futbolu bırakacak olması bizi sıkıntıya sokacağı için geleceğin Carlos'u Marcelo'yu renklerimize kattık. Ortasaha'da Appi ve Aurelio'nun gitmiş olması çok kötü oldu. Belki takımın başında o zaman ben olsaydım, onları kalmaya ikna edebilirdim ama olmadı, sağlık olsun. Eduardo Costa bu giden 2 oyuncuyu bunlara gidecek Maldonado'yu da eklersek bu 3 oyuncunun kalitelerinin üstünde bir oyuncu. Kendisi Fransa, İspanya ve Brezilya Ligleri'nde top kosturmus yüksek kalitesi bir isim. Onu takımda görmekten bizzat gurur duyuyor, 2 transferimizin de camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimiz bununla sınırlı kalmayacak. Birkaç genç oyuncu ve bir de yerli kaleci almayı plânlıyoruz...

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Tamam problem yoksa devam ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post

Güzel kardeşim sorun etmee.

Kardeşim başarılar dilerim..

Hazırlık kampın iyi geçmiş, bence ilk sezon elindekilerle yetinmeyi denersen bu senin başarın acısından iyi olur ki öylede olacağa benziyor hazırlık maçlarında yer verdin mi transferlere ? ( gollere bakmadığım için soruyorum )

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Güzel kardeşim sorun etmee.

Kardeşim başarılar dilerim..

Hazırlık kampın iyi geçmiş, bence ilk sezon elindekilerle yetinmeyi denersen bu senin başarın acısından iyi olur ki öylede olacağa benziyor hazırlık maçlarında yer verdin mi transferlere ? ( gollere bakmadığım için soruyorum )
    Adı üstünde kardeş hazırlık maçları. Genelde yedek agırlılklı cıktım. Son 10 dk falan aldım transferleri. M.Maxima maçına yorumları alabilir miyim..?

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    GÜzel anlatım.. Devam et bakalım biraz
    Beğenmene sevindim kardeş. SS'ler yarın devam edecek... CL eleme macı hakkında da yorum bekliyorum...

Mesaj Yetkileri