1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

bidahaki sene uefada başarılı olursun umarım arkadaşım

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    bidahaki sene uefada başarılı olursun umarım arkadaşım
    teşekkürler dostum.nerelerdesin yaa özlettin kendini..eğer uefaya katılabilirsek

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

"Bu sezon lige istediğimiz gibi başlayamadık üst üste gelen kötü sonuçlar takımın üzerinde büyük baskı oluşturdu.Bu oyuncularımda zihinsel bir yorgunluğa neden oldu.Ayrıca 3 kulvarda birden yarışmamız da oyuncuları fiziken yıprattı.Herşeye rağmen sonradan toparlanarak ligi istediğimiz yerde bitirdik şuanda tek amacımız sezon sonunda da en azından lig sıralamasında bu konumumuzu korumak.UEFA kupasında ise sezon başında dediğim gibi hedef gruplara kalmaktı ve çok şükür ki biz bunu başardık ama biraz daha dikkatli olsaydık belki bir üst tura çıkabilirdik.Ama olmadı oyuncularımın tecrübe kazanmaları bile seneye için büyük bir avantaj.oyuncularımın genel olarak performansları fena değildi ama istediğim düzeydede olmadı.Artık önümüzde Türkiye Kupası ve Lig var onları düşüneceğiz"

soru:Ara transfer döneminde transfer yapacak mısınız?
    cevap:Muhtemelen yapacağız ama üst düzey transfer olmayacak sadece yedek kulübesini güçlendireceğiz

soru:"İlk yarı gereğinden fazla gol yediniz.Bunu neye bağlıyorsunuz ve önlem alacak mısınız?"
    cevap:"Evet fazla gol yedik bunun nedeni fazla ofansif düşünmemiz buna karşı gerekli önlemleri alacağız ama oyun sistemimden çok defanstaki bireysel hatalrı düzeltmeye çalışacağız.Çünkü ilk yarı bireysel hatadan çok gol yedik
    soru:"Tabata bu sezon takımı sırtlayan isim oldu.Onunla ilgili ne söylemek istersiniz? ve transfer söylentileri var Tabata satılacak mı?

cevap:"Tabatayla ilgili geçen sene yine basın toplantısında çok özel oyuncu böyle bir oyuncuya sahip olduğum için şanslıyım demiştim.Bu sözlerim hala geçerli ama bu sezon ne oldu tabatayı daha ofansif oynatım bu da bana attığı gollerle meyvesini verdi.Transfer konusuna gelince eğer Astronomik bir rakam verilirse büyük ihtimalle satılır ama ben kesinlikle böyle bir silahımın gitmesini istemem"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Tabata Bursa maçında golü attıkdan sonra gol sevincini hanımıyla paylaştı mı?
    bu sefer benle paylaştı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    ya ödevler tezler var son senede üniversitede belimizden su alıyolar resmen takip ettim maçlarını kötü başlamışın 2.sezona ama toparlamışın baya..
    işin zor desene Allah yardımcın olsun.inş. hayırlısıyla biterde kurtulursun.
    Lige kötü başladık da sonradan çok şükür toparladık ama takım istediğim gibi oynamıyor
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri