1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Perfect Attack ( Kupaları kazanmak artık çok kolay.. )

Hybrid View

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Denedikten sonra sonuçları yazarsanız sevinirim. Başarılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sonuçları bekliyoruz... Rica ederim. Başarılar.
    kardeşim ilk bikaç maç ii gitti ama sonradan çok gol yemeye başladım 3.sezonun başındayım WBL mevkisine adam sölermisiniz hollanda ligi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ksklee View Post
    kardeşim ilk bikaç maç ii gitti ama sonradan çok gol yemeye başladım 3.sezonun başındayım WBL mevkisine adam sölermisiniz hollanda ligi
    Fabian monzon.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Fabian monzon.
    ya ben marcelo yu aldım madrid ten hangisi daha iyi tavsiye kardeşim bide wbr please şimdiden saolun kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ksklee View Post
    ya ben marcelo yu aldım madrid ten hangisi daha iyi tavsiye kardeşim bide wbr please şimdiden saolun kardeşim
    Marcelo tabi ki daha iyi

WBR için ucuz Marvin Angulo var... Biraz paraya kıyarım diyorsan Chretien'i al. Türk olsun diyorsan Gökhan Gönül ve Hamit Altıntop...

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok gol yiyen arkadaşlar.

Savunma oyuncularında bir kaç komut değişikliği yapın.

Sağ ve Sol stoperde Oyuncu komutlarından;
    Alan daraltmayı 2-3 kademe düşürün,
    Pas stilini bir kademe artırarak direk ayarlayın,
    Mentaliteyi full defansif yapın.

Ortadaki stoperde Oyuncu komutlarından;
    Adam markajını kaldırın.
    Alan daraltmaya hiç dokunmayın. (takım komutlarında olduğu gibi rakibe önde bassın)
    Pas stilini bir kademe artırarak direk olarak ayarlayın.
    Mentalite'yi 3-4 kademe düşürerek defansif olarak ayarlayın.

Ayrıca orta saha kurgusu çok önemli. Dayanıklı ve oyunun çift yönünü oynayabilen oyuncular tercih etmelisiniz. Eğer sadece hücumcu oyuncu tercih ederseniz orta sahayı rakibe teslim etmiş olursunuz.

Orta saha için önerilerim:

Willians Santana, Gökhan inler, Tissone, Lassana Diarra, Palombo, Ramires, Sunny, Kuzmanovic, Veloso, De Jong, Pablo Ladesma, Nuri Şahin, Marquinhos (Orta saha olarak eğitirseniz çok iyi işler yapar), Gelson Fernandes... Oyunun iki yönünü oynayabilen bu tarz oyuncular seçerseniz orta sahada hakimiyet sizin olur ve sıkıntı yaşamazsınız. ( Sunny,De Jong,Diarra gibi savunma gücü yüksek oyuncuları aynı anda oynatırsanız hücum konusunda sıkıntı yaşarsınız. Bu tarz savunma yönü güçlü oyuncuları orta üçlünün göbeğinde oynatın. )

Umarım açıklayıcı olmuşumdur...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by isocan4444 View Post
    liverpool a denedim bu taktiği 3-4 maç süper oynuyorlar sonra ki 1-2 maçsa bütün girdikleri pozisyonu kaçırıyorlar iki sezondur böyle bu bunun sebebi hakkında bi yorum yapabilcek var mı ?
    DMC kullanan rakiplerle oynadığınız zaman Takım komutlarından "Ron Onto Ball"ı "Mixed" olarak değiştirin. DMC savunmanın önünde duvar görevi yaptığı için; takım atak oyuncunun koşu yoluna pas atmakta sıkıntı yaşar. Özellikle oyuncu değişikliklerinde orta sahaya taze kan sürmeye çalışın... Bekleriniz yoruluyorsa onları da değiştirin. Sürekli rakibe pres uyguladığımız için erken yorgunluklar olabiliyor.
    Last edited by S4mp1y0N : 09.Ocak.2009 at 04:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri