1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Ben Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'yı merak ediyorum 9.0.3'te.

Fenerbahçe'yle adı anılmadan önce gerekli önemin verilmediğini düşündüğüm bu iki oyuncunun gelecek yamada nasıl yapılacağını merak ediyorum.
    9.0.3'de ikisinin de datasını Ankaragücü araştırmacısı yapacak, ben de sizin gibi merak ediyorum sadece.Bu son yama olacak çok büyük ihtimalle, o yüzden seneye kadar da izleme şansı-zamanı var, bakalım görelim belki önümüzdeki sene devre arasına kadar bile hiç dokunmayabiliriz Tarık ile ben..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    9.0.3'de ikisinin de datasını Ankaragücü araştırmacısı yapacak, ben de sizin gibi merak ediyorum sadece.Bu son yama olacak çok büyük ihtimalle, o yüzden seneye kadar da izleme şansı-zamanı var, bakalım görelim belki önümüzdeki sene devre arasına kadar bile hiç dokunmayabiliriz Tarık ile ben..
    Çok mantıklı bir düşünce içindesiniz,bende bu atrz bir cevap bekliyordum,2010 daki sürüme kadar izleyip gerçekçi değerleri girmek en iyisi gibi gözüküyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Biri Messi, diğeri Iniesta gibi gelecek
    Gerekli düzenlemeleri yaptım mümkün olduğunca. Özellikle Abdülkadir'in 0 olan özelliklerine değerler vermeye çalıştım. Emreciksin içinde fazla değişiklik olmayacak, çok ufak değişiklikler. Zaten izlenerek düzenlenmiş profili.

Mesaj Yetkileri