Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPORUN ES ES FOBİSİ

Gaziantepspor Geçen sezon ligdeki 2 maçındada yenemediği rakibini yine deviremedi bu arada maçın 88. dakikasında Şahinler Sezer Öztürkle bir penaltıdan yararlanamadı.(yaa tek kale oynadım adamın kaleyi bulan bir şutu var oda gol ben bu takımı yenemiyorum yaa hayret bişey)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar şu Es-Es i yenmeden kariyeri kapatma

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

haha rıza es geçiyosun hep Bu arada benm kariyer onaylanmadı sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar şu Es-Es i yenmeden kariyeri kapatma
    teşekkürler..yaa ilk sezon yendimde 2 sezondur yenemiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    haha rıza es geçiyosun hep Bu arada benm kariyer onaylanmadı sanırım
    sorma yaa adamları es geçip duruyorum senin kariyer niye onaylanmadı yaa baktım online yöneticide yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KURALARI ÇEKİLİYOR

Gaziantepspor Aston villa-Dinamo Buc.-Bochum takımlarıyla birlikte aynı grupta yer aldı.Gaziantepsporun ilk maçı deplasmanda Dinamo Buc. le

Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

gruptan çıkarsın kardeşim 10-13 puan arası alırsın kanımca

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

gruptan çıkarsın kardeşim 10-13 puan arası alırsın kanımca
    güvenin için saol kardeşim. bakalım inş. dediğin gibi olur. buarada online yönetici var istersen bir özel mesaj at senin kaiyer daha heyecanlı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

valla öğle gönderdim ama kaale almadılar

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

valla öğle gönderdim ama kaale almadılar
    sekopeje gönder onun bana baya yardımı oldu onun online olmasını bekleyelim artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ANTEP YENİLDİ

Gaziantepspor ligin 3. haftasında şükrü saraçoğlu stadına konuk oldu.Maçı 2-0 kaybeden kırmızı-siyahlıların teknik direktörü maçtan sonra "yenildiğimiz için üzgünüm ama kötü futbol oynamadık maçtan sonra yardımcılarımdan maç istatistiklerini aldım başa baş bir mücadele olmuş.Ama bu skora yansımayınca puan alamıyorsunuz.Artık Dinamo Buc. maçına bakacağız"

Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Eyvallah arkadaşım yolladım sekopejesenin maçlar ne alemde defansa transfer var mı transfer

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Eyvallah arkadaşım yolladım sekopejesenin maçlar ne alemde defansa transfer var mı transfer
    defansa transfer yok yaa para yoktu alamadık. başkan tabatadan ve betodan gelen parayı cepe indirmiş galiba hesaplıyorum hesaplıyorum açık var yaa bu başkanla çalışılmazda işte antep aşkı için duruyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

hedeflerin neler arkadaşım...Türkiye Ligi'nde şampiyonluksa olduktan sonra seni Bursaspor'un başında görmek isteriz

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

hedeflerin neler arkadaşım...Türkiye Ligi'nde şampiyonluksa olduktan sonra seni Bursaspor'un başında görmek isteriz
    kardeşim bursaspor sana yakışır o şampiyonluğu inş. bize sen yaşataşacaksın şu kariyer onaylansın bursaspor fırtınası izleyelim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ANTEP UEFAYA 3 PUANLA BAŞLADI.

Kırmızı şahinler UEFA kupası ilk maçında deplasmanda Romanyanın Dinamo Bucresh takımına konuk oldu maçta etkili bir performans gösteren Gaziantepspor 3 puanı 3 golle aldı

Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 23:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

inşallah bakalım bekliyoruz sen maçları oyna hadi bekliyoruz burda

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

arkadaşlar bilgisyarda yaşadığım teknik sorunlardan dolayı maçı ancak koyabildim kusura bakmayın HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM inş. bu aksaklık büyümez yoksa bizim kariyer yatar

YABANCILAR COŞTU ANTEP FARKA KOŞTU

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

trabzoon kalecisi her geleni almış

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

trabzoon kalecisi her geleni almış
    Biraz öyle oldu

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

YİĞİDOLAR ŞAHİNE DİŞ GEÇİREMEDİ.

Lige çok iyi başlayan ve 3.sırada olan Sivasspor evinde konuk ettiği Gaziantepspor karşısında galip gelemedi.Gaziantepspor takım kaptanı Bekir
    "Zor bir deplasman olacağını biliyorduk.Bugün her iki takımda iyi mücadele etti.Galibiyetle evimize döneceğimiz için mutluyum.artık önümüzde bochum maçı var onu düşünüyoruz"

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

bilgisayarımdaki teknik aksaklık devam ediyor bu günlük başka maç ekleyemeyeceğim kariyerimi takip eden arkadaşlardan özür diliyorum inş. sorun büyümezde devam ederiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sorun büyümez...
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR BOCHUMU YENDİ.

Maçta üstün bir oyun sergileyen gaziantepspor maçı İranlı oyuncusu Farid in golüyle 1-0 kazandı

ŞAHİN KARTALA GEÇİT VERMEDİ

Gaziantepspor evinde konuk ettiği Kara Kartal karşısında 2 kez geriye düşmesine karşın 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.Maçta 2 gol atarak yıldızlaşan İlhan Parlak büyük beğeni topladı.

Uefa'da iyi gidiyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Uefa'da iyi gidiyorsun...
    çok şükür iyi gidiyoruz. gruptan çıkarsak güzel başarı olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

SAMSUNSPOR DİRENDİ AMA OLMADI

Ligde son sırada bulunan Samsunspora Konuk olan Kırmızı-Şahinler maçta zor anlar yaşasadan 3 puanı 2 golle aldı.

ŞAHİNLER KAZANDI

Evinde ligin güçsüz ekiplerinden Hacettepeyle oynayan kırmızı-siyahlılar zorlanmadan maçı 2-0 kazanarak taraftarlarını mutlu etti maçtan sonra Rıza hoca
    "3 puan için mutluyum fakat takımda her hafta birileri 1-2 hafta sakatlanıyor olması can sıkıyor..Yaşadığımız sakatlıklar takımın kondisyonunu çok düşürdü.Zaten 3 kulvarda yarışmanın sıkıntısını çekiyoruz bi de bu sakatlıklarla uğraşmak çok zor oluyor.Görüyorsunuz daha üst üste 2 maç aynı kadroyu sahaya süremedim." diyerek dert yakındı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP UEFA DA 3'TE 3 YAPTI

Gaziantepspor UEFA da gruplar 3. maçında kötüde oynasa Aston villayı 1-0 yenerek puanını 9 çıkarttı.Takım kaptanı Bekir
    "bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Fakat çok koştuk ve iyi mücadele ettik.Sonunda da 3 puanı alarak Gruplarda büyük avantaj elde ettik.İnş bu avantajımızı kaybetmeyiz"dedi.

KÖRFEZ ŞAHİNE DUR DEDİ

ligde ve UEFAda başarılı sonuçlar alan Gaziantepspor Kocaeli deplasmanından 1puanla döndü.Başa baş bir mücadeleye sahne olan maçta Körfez 1 puanı 90. dakikada kurtardı.

valla super gidiosun uefada'da iiiiiisin bu arada uefada seneye bu kadar grupmu olacak ???

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    valla super gidiosun uefada'da iiiiiisin bu arada uefada seneye bu kadar grupmu olacak ???
    evet sistem değişecek artık şampiyonlar ligi gibi olacak seneye yeni sistem devreye girecek.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TÜRKİYE KUPASINA İYİ BAŞLANGIÇ

ANTEP KAYSERİDE GALİP

Gaziantepspor deplasmanda yenik duruma düştüğü maçı 2. yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİNE AĞIR DARBE

Gaziantepspor deplasmanda 3-1 yendiği Dinamo buc. evinde deviremedi.Maçtan sonra Kırmızı-Siyahlılarda büyük hüzün hakimdi.Rıza hoca
    "Daha çok pozisyon bulan taraf bizdik.Fakat pozisyonları değerlendiremeyince yenildik.Rakip 10 kişi kaldığında galibiyet için yüklendik fakat kontradan bir golü kalemizde gördük..üzgünüz.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız herşeyin hayırlısı"dedi.

UEFA PUAN DURUMU

YARALI ŞAHİN TATANGALARI YENDİ.

UEFADA beklenmedik şekilde yenilen Gaziantepspor ligde Sakaryasporu yenerek taraftarlarının gönlünü almaya çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Arkadaşım çok iyi gidiyorsun şampiyonluk bekliyoruz senden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılı gidiyorsun devamını bekliyoruz

Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri