abi ben şuan cafedeyim benim evde net bağlantısı olmadığı için senin yazdıklarını not defterine kopyaldım temayı da indirdim eve gidince yapıcam
abi ben şuan cafedeyim benim evde net bağlantısı olmadığı için senin yazdıklarını not defterine kopyaldım temayı da indirdim eve gidince yapıcam
LA LİGA 6.HAFTA
VALENCİA : 2 ALMERİA : 0
MAÇIN ADAMI : DAVİD VİLLA(7.8)
![]()
yine 3 puan tabloyu görebilirmiyiz
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LA LİGA 7.HAFTA
DEPORTİVO : 2 VALENCİA : 4
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(8.0)
![]()
UEFA KUPASI 1.HAFTA
VALENCİA : 3 BASEL : 0
MAÇIN ADAMI : JUAN MANUEL MATA(8.1)
![]()
iyi gidiyorsun kardeşim..
skini nerden indirdin kardeş ?
tşk ederim kardeşim burda site ismi vermek sakıncalı biraz be kardeşim ama skin dark horizan yani google yaz çıkar zaten kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LA LİGA 8.HAFTA
VALENCİA : 3 ESPANYOL : 1
MAÇIN ADAMI : JUAN MANUEL MATA(7.5)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İSPANYA KUPASI 4.TUR İLK MAÇI
ALEVES : 1 VALENCİA : 2
![]()
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 19:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LA LİGA 9.HAFTA
SEVİLLA : 0 VALENCİA : 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI 2.HAFTA
DİNAMO BUKREŞ :0 VALENCİA : 3
MAÇIN ADAMI : CARLOS MARCHENA(7.9)
![]()
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 20:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay vay kardeşim Valencia'ya transfer olmuş :
ülen beni klüp binasına kilitlediler Fiorentinalılar nasıl gider bu hoca diye
başarılar kardeşim.en iyi yere getireceğinden eminim zaten Valencia'yı
bu arada Fiorentinayla bi kere daha şampiyon olsaydın sana konser vericektim..Konser işi de yattı :P
bu arada bari şu takıma al Laurito'yu yaww
ya kardeşim benim çok saol yaa
valla fiorentina ökovdu beni sebep oyuna virüs bulaşması bı bu sebepten kovdular be kardeşim
kardeşim çok sao ya inş en iyi yere getirecem valencia yı kardeşim fiorentinada devam edecektim işte virüs yokmu bela işteneyse kardeşim yine yapar bişeler ya
kardeşim baktım laurito ya ama para yok be kardeşim ekmek alacak para yok klube![]()
geldim kardeşim geldim sağolasın
bak bu da valencia'da çektiğim bir fotoğraf sana getirdim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yolda çektim
tırla gelirken![]()
Last edited by webcagri : 09.Ocak.2009 at 20:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar..Çok iyi gidiyosun ..
sana hiç yakıştıramadım Yahyainsan haber verir FM 2009 oldu kariyer açtım diye
bende kariyerin yok diye bu bölüme girmiyom
hacı skin zaten varmış turksportal da indirdim kullanıyorum![]()
ooo hoş geldin be kardeşim insan trene binince bi haber verir ya bi karşılama hazırlardım mestallede bi tören hazırlardım be kardeşim ayıp ettin ha şimdi kardeşim
hoş geldin kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim arkadaşım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tuh be kardeşim bende giriyon sanıyomdum ya kardeşim özür diilerim kardeşim hakancım
çok özür dilerim bida olmaz abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hayırlı ugurlu olsun hocam yeni skinle nice başarılar dilerim hocam![]()
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 21:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hoca ne treni yaaatren param bile yoktu
vermediler maaşımı
otostopla geldimTIRla
hoşbulduk ^^
çok güzel maçlar çıkartmışsın herhalde özlenen şampiyonluk gelecek
birazdan eklicem kardeşim benim çok saol ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim kardeşm inş özlenen şampiyonluk gelecek ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LA LİGA 10.HAFTA
VALENCİA : 3 A.MADRİD : 2
MAÇIN ADAMI : ALEXİS(8.0)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İSPANYA KUPASI 4.TUR İKİNCİ MAÇI
VALENCİA : 2 ALVES : 0
MAÇIN ADAMI : VİCENTE(7.5)
![]()
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya kardeşim bana bi forvet öner ya bulduğunu atan...
Galatasaray'a alıcam.. Çok gol kaçırıyorum..
Skorlar güzel değil![]()
hımm kardeşim keirrison dicem çok klasik olur dimi ama adam iyi oyuncu ha ben butun kariyerime alıyorum adam atıyo memnunum yani..ama parada kun aguero yu al derim tabi getirebilirsen yada klass jan huntelar yada vanger love al kardeşim işte bunlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiç gülesim yoktu be kardeşim beni guldurdun allahta seni guldursun kardeşim bu lig ispanya ligi turkiye ligi degilki her maçta 4 atim be kardeşim![]()
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim galatasaray demiştim
Agüero Huntelaar Love![]()
aşar hocam
Keirrison bende cok kacırıyo suanda benim takımda sezon sonu satmayı düşünüyorum![]()
gayet guzel gıdıorsun uefa da rahatlıkla 1. olur cıkarsın buyuk ıhtımalle fınale gelırsın lıgde real ve barcayı gecersen puan kaybettırırsen sampıyon olursun zten