1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM 2009 için Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Avrupada sürpriz yapacağım bir takım lazım. Yahu açıyorum kapatıyorum kariyerleri, yeni bir soluk takım lazım.

Şuana kadar aldığım takımlar :
    1) Juventus
    2) Wolfsburg
    3) Shakhtar
    4) Man.City

?
    >>>>>>>

Quote Originally Posted by doruk0 View Post
    Kesinlikle udinese ile başlamanızı öneririm.
    başlangıçta yaklaşık 2.5m Euro veriyorlar ancak takımın hepsi genç ve kaliteli isimlerden oluşuyor ve hepsini almak isteyen bolca takım var. 1-2 kişi satıp takviye yapınca ilk senede serie A da şuan ilk yarı sonunda liderliğe ulaştım ve en keyif aldığım kariyerlerimden biri oldu şimdiden. 3 ayrı futbolcuma 25milyon Euro üzerinde teklif geldi ve onları satıp takımı dünya çapında bir kulüp yapmayı düşünüyorum. Size de öneririm.
    Arkadaşın söylediği gibi güzel takım ve zevklidir, çeşitli stratejiler çizebilirsin takım üzerinde ( kaliteli gençlerini satarak zengin olmak, 2 yıl sonra Avrupa'ya kafa tutmak vs vs )

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    >>>>>>>

Arkadaşın söylediği gibi güzel takım ve zevklidir, çeşitli stratejiler çizebilirsin takım üzerinde ( kaliteli gençlerini satarak zengin olmak, 2 yıl sonra Avrupa'ya kafa tutmak vs vs )
    ARKADAŞLAR UDİNESE DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM YOK BÇLE Bİ TAKIM GENÇLER MÜTHİŞ TAKIMDA Bİ GÖKHAN Bİ Dİ NATALE VAR BU İKİSİNİ SATSAN ZENGİN OLDUN GİTTİ
    AMA TAVSİYEM GÖKHANI ASLA SATMAYIN BENDE REAL 60 VERDİ KIYAMADIM VEREMEDİM 2. SENEM BİTTİ UEFA KUPASI VE SÜPER KUPA AYRICA LİGDE 2. OLDUM( İNTER 4 PUAN ÖNDE BİTİRDİ
    Not: Avrupada 3 seneye kalmaz büyük takımlara kafa tutar

Mesaj Yetkileri