Sayfa 10 / 32 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Nesil
    2003

Alex vatandaslik isini bekleyelim biraz..

Haber belirtildi, bekleniyor gibi kelimelerle dolu ne de olsa.. Transfer haberi olunca ne kadar itimad ediyorsak, bu haber icin de ayni durum.

Eger TFF bu vatandas olduktan sonra 5 yil bekleme kuralini kaldirirsa, Alex ve Yattara vatandas olur. Hemen ardindan da ligdeki butun yabanci oyuncularin vatandas olmasi icin butun kulupler bakanlar kuruluna basvurur ki hemen vatandas olsunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Oyuncular kendi ulusal takımlarında (A takım) oynarsa 5 yıllık süre 10 yıla çıkıyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Alex vatandaslik isini bekleyelim biraz..

Haber belirtildi, bekleniyor gibi kelimelerle dolu ne de olsa.. Transfer haberi olunca ne kadar itimad ediyorsak, bu haber icin de ayni durum.

Eger TFF bu vatandas olduktan sonra 5 yil bekleme kuralini kaldirirsa, Alex ve Yattara vatandas olur. Hemen ardindan da ligdeki butun yabanci oyuncularin vatandas olmasi icin butun kulupler bakanlar kuruluna basvurur ki hemen vatandas olsunlar.
    Yattara, Türk vatandaşı oldu. Hatta olmak için bakanlar kurulunun açtığı sınavada girdi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yattara, Türk vatandaşı oldu. Hatta olmak için bakanlar kurulunun açtığı sınavada girdi.
    Vatandas statusunde oynar desem daha dogru olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Sarı-lacivertlilerin golcüsü Güiza’yı öven Orhan, “O kadar akıllı bir futbolcu ki harika koşular yapıyor. Sihirbaz gibi, ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor. Ama son vuruşları iyi değil. Zamana ihtiyacı olan bir futbolcu” diye konuştu. (milliyet)
    Bir de bu bakis acisi var..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sarı-lacivertlilerin golcüsü Güiza’yı öven Orhan, “O kadar akıllı bir futbolcu ki harika koşular yapıyor. Sihirbaz gibi, ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor. Ama son vuruşları iyi değil. Zamana ihtiyacı olan bir futbolcu” diye konuştu. (milliyet)
    Orhan kim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Orhan kim
    Asıl sorulması gereken bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan kim
    hehe koptum buna yaw
    I love you Cengiz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orhan kim
    Bizim orhan yahu..
    Orhan şam olabilir büyük ihtimal..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok abartmıs ,
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar..

daha önceden epeyce bir yüksek seviyelerde Ca ve Pa alan ama daha sonra günbe gün yedek klübesine hapsolmasından dolayı ca sı ve pa sı haklı olarak eriyen ama appiahın ve aurelonun gitmelerinden sonraki doğan boşluğu iyi fırsat bilerek takımın bu senenin özellikle son haftalarına doğru takımın bankolarına giren ve derbi maçlarında yıldızlaşan Selçuk Şahinin yavaş yavaş tartışmaya açılması gerektiği kanaatindeyim..

ben araştırma için şu anlık bir değişim yapmanın doğru olmayacağını düşünüyorum belki bir süre dahaen azından sezon sonuna kadar istikrarına bakılması doğru olur...

ama böyle giderse ki umarımda gider Selçuk Şahin için iyileştirmelerin yapılmasının gerekeceği düşüncesindeyim...

hele maldonadonun josiconun 140 larda dolaştığı (ki bence hak etmiyorlar ama tabi onlardaki bu yüksek değerlerin kabahatlisi bizim ekip değil) yerde Selçukta 135-140 arası bir seviyeye erişimi hiçte yanlış olmayacaktır...ayrıca Selçuk için Ca ile PA arasında çok az bir fark olması kanaatindeyim (zaten böylede yapılıyor) çünkü bence selçuk bu makximumuna yaklaşmış durumda Selçukun bunun üstüne çıkıp inanılmaz ara paslar atmasını veya fiziğini çok daha fazla geliştirebileceğini sanmıyorum...130 civarlarında bir Ca ile 135-140 arasında bir PA şuan gördüğüm seviye için ideal ama tabi her zaman için patlama yapma ihtimali de var..örneğin şuana kadar attığı 4 golün üstüne 4-5 tane daha atarsa ki ligde 10 gol atmış bir DMC demek müthiş bir hucum performansı demektir..

özelliklerinden yola çıkarsak...

selçuk şahin için oldukça yerinde birjumping puanı verilmiş ki bunun artması beklenmemeli ancak heading (özellikle ön diğere koşularda ki başarısı ve kafa vuruşunun iasabetliliği ) 1 puan artabilir belki 2 onuda cengiz kardeşim bilir...

passingi yine selçukun yine 1 puanlık bir atış yapılabilir.

dirtiness özeliğinin kendisi bile bence tartışmalı mesela dirtiness fazlaca kart gören oyuncu demekmidir sadece bence değildir... mesela selçuk şahin genellikle gördüğü kartlar genellikle rakip takımın fenerbahçeyi az adamla yakaladığında yapmış olduğu hani meşhur yugoslav faulu denilen faullerden ...ben selçuk çokta dirtinessi yükseltecek şeyler yaptığını düşünmüyorum...

dediğim gibi genellikle posizyon gereği taktik fauller yapıyor ve bu sebeten bazen kart görüyor... zaten bu sezon oynadığı 12 maçta 2 sarı kart gördü bir maçtada 2 sarı yüzünden 1 kırmızısı var..

bu sebeple dirtinessinde 1 veya 2 puan düşebileceğini düşünüyorum..eğer derbi maçlarda gösterdiği üstün form birer tesadüf değilsede ikinci yarıdada benzer derecede istekli olursa important mach değerininde 1-2 puan artabileceği kanaatindeyim..

herneyse ikinci yarının en süpriz oyuncusu fenerbahçe için Selçuk olabilir...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

selçuk u ben 3 farklı fenerbahçe kariyerimde oynattım.1 tanesinde 1,5 sezon ilk 11 oynadı,geriye kalanlarda rotasyonda sezonda yaklaşık 15-20 arası maç yaptı.genelde kupa ve önemli maçlar öncesi kendi evimdeki kolay maçlarda oynattım. bu 3 kariyerimde de performansı gayet iyiydi. gerçekteki gibi kornerden çok gol attığını hatrlamıyorum ama çoğu uzaktan ve ceza sahası yayından olmak üzere sezonda ortalama 5-6 gole ulaştı. ilk 11 oynattığım sezonda da 8 gol atmıştı.bu seneki çıkışını araştırmacı da dikkatle izlemiştir umarım, benim düşüncem heading ve off the ball özelliklerinin yükseltilmesi gerektiğidir. ayrıca pressure özelliği kaç bilmiyorum ama bence düşük olması gerekir. selçuk maç fenerbahçe nin lehine değilse topu kaptırırım korkusuyla genelde kısa paslarla oynuyor,ama maalesef josico ve maldonado boş alana kaçmadıkları için ya kaptırıyor ya da gereksiz dikiyor. fakat ne zaman fenerbahçe farkı açsa oyunu daha rahat ve görerek oynuyor,kanatlara 30-40 metrelik toplar atıyor,hatta seyrek bile olsa isabetli uzun paslar atıyor. gerçi bu genel olarak türk futbolcusunun sorunu,uğu boral da da var aynı güvensizlik.

bir de son olarak deivid in vision özelliğini öğrenebilir miyim?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    hele maldonadonun josiconun 140 larda dolaştığı (ki bence hak etmiyorlar ama tabi onlardaki bu yüksek değerlerin kabahatlisi bizim ekip değil) yerde Selçukta 135-140 arası bir seviyeye erişimi hiçte yanlış olmayacaktır
    Josico 9.0.2'de 133
    Maldonado ise yanilmiyorsam 120 civarinda CA sahibi idi.

Selcuk ise yine 120 civarindaydi.

Bence ucu de 120-125 civarinin ustune cikmamali simdiye kadar izledigim kadariyla.

Nesil
    2006

selcukun cok gol atmasi mukemmel bir dmc denilmesini gerektirmez kanaatimce . tamam selcuk diger sezonlara gore gercekten daha iyi ve verimli oynuyor ama bana gore attigi goller(ozellikle gs ve bjk maclarinda) yuzunden bu kadar abartilmaya baslandi. hala selcukun ben fenerbahcenin dmc mevkiinde olmasi gereken adam olmadigini dusunuyorum yani selcuk fenerbahce kadrosunda iyi bir yedek olur ama ilk 11 de oynayacak bir adam kesinlikle olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Josico 9.0.2'de 133
    Maldonado ise yanilmiyorsam 120 civarinda CA sahibi idi.

Selcuk ise yine 120 civarindaydi.

Bence ucu de 120-125 civarinin ustune cikmamali simdiye kadar izledigim kadariyla.

üstad zatnen konu içerisindede anlatmaya çalıştım eksik anlatmışsm kusura bakmayın

selçuk bence şuan 135*140 lık bir seviyeye gelmesini düşünmüyorum katılıyorum size ancak

geçtiğimiz 3 sezona göre birazda kadronun boşalmasıyla aurelo appahın gidişi denizin sakatlığı falan ona forma şansı doğdu ve bunu da eçtiğimiz 12 maçın en az 7-8 inde iyi kullandı eğer önümüzdeki süreçtede de performansını artırırsa bir değişiklik düşünülebilir demek istiyorum.
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    üstad zatnen konu içerisindede anlatmaya çalıştım eksik anlatmışsm kusura bakmayın

selçuk bence şuan 135*140 lık bir seviyeye gelmesini düşünmüyorum katılıyorum size ancak

geçtiğimiz 3 sezona göre birazda kadronun boşalmasıyla aurelo appahın gidişi denizin sakatlığı falan ona forma şansı doğdu ve bunu da eçtiğimiz 12 maçın en az 7-8 inde iyi kullandı eğer önümüzdeki süreçtede de performansını artırırsa bir değişiklik düşünülebilir demek istiyorum.
    Soyle diyeyim.. Selcuk bir kac arastirma doneminde bizim icin bas agrisi oldu biraz. CA'sini 125 civarina yukselttigimizde karsimiza gercek Selcuk'u pek gosteremen bir Selcuk ortaya cikiyor. Bu da tamamen Selcuk'un on libero mevkiisi icin oyunun bekledigi ozelliklere tam olarak sahip olmamasi. Fiziksel olarak Selcuk on planda (hiz/hizlanma cok ust duzey olmasa da) ama on liberodan beklenilen top dagiticilik ozelligi Selcuk'un oldukca zayif. Bu da CA olarak nispeten dusuk kalmasina neden oluyor. Bunun yaninda ozellikle Maldonado, ve biraz da Josico'nun fiziksel acidan olmasi gerektiginden iyi bir sekilde bize gelmis olmalari sozkonusu.

Bu konuda Brezilya arastirmacisi genel olarak fiziksel ozellikleri gecmiste gerektiginden biraz daha iyi yaptiginin farkinda. Ispanyollar ise yavas yavas farkina variyor. Ayni sekilde biz de oyuncularimizin kuvvetli yonlerini (hirs, istek, caliskanlik vs.) yavas yavas yansitmaya basliyoruz, zayif yonlerini de ayni sekilde (ozellikle kararlar ve teknik zaaflar).

Ben Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'yı merak ediyorum 9.0.3'te.

Fenerbahçe'yle adı anılmadan önce gerekli önemin verilmediğini düşündüğüm bu iki oyuncunun gelecek yamada nasıl yapılacağını merak ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post

Fenerbahçe'yle adı anılmadan önce gerekli önemin verilmediğini düşündüğüm bu iki oyuncunun gelecek yamada nasıl yapılacağını merak ediyorum.
    Cok buyuk degisiklikler beklemeyin. Bizim oturmus bir duzenimiz var cok ekstra durumlar olmadigi surece bu duzenimizden vazgecmiyoruz

Cok buyuk degisiklikler beklemeyin. Bizim oturmus bir duzenimiz var cok ekstra durumlar olmadigi surece bu duzenimizden vazgecmiyoruz
    Çok büyük değişiklikler beklemiyorum zaten,sadece ciddi anlamda merak ediyorum özelliklerin nasıl girileceğini CA/PA nın ne olacağını.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tarık abi, bu taraftara 12 numaralı formayı ayırma olayı sadece bizde var Türkiye liginde. Fakat Gs'ye de eklenmiş. Bu düzeltilecek mi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post

9.0.3'de ikisinin de datasını Ankaragücü araştırmacısı yapacak, ben de sizin gibi merak ediyorum sadece.Bu son yama olacak çok büyük ihtimalle, o yüzden seneye kadar da izleme şansı-zamanı var, bakalım görelim belki önümüzdeki sene devre arasına kadar bile hiç dokunmayabiliriz Tarık ile ben..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Data çıkana kadar sözleşmeler de yenileme olursa bu oyuna eklenecek mi? Birde oyunda Selçuk'da artış olacak mı? Neredeyse takımın en önemli ismi haline geldi.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tarık abi, bu taraftara 12 numaralı formayı ayırma olayı sadece bizde var Türkiye liginde. Fakat Gs'ye de eklenmiş. Bu düzeltilecek mi?
    Forma numarası kısıtlama Bursaspor'da da var. "16" Numara taraftara ayrıldı. Fenerbahçede de "12" numara ayrılmış. Yanlış olan şey ne anlayamadım ?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Forma numarası kısıtlama Bursaspor'da da var. "16" Numara taraftara ayrıldı. Fenerbahçede de "12" numara ayrılmış. Yanlış olan şey ne anlayamadım ?
    12 numara diyorum ama
    Ben açıkçası sadece bize özel olanların bize özel kalmasını istiyorum. Bu yüzden sordum. Bursaspor 16 numara mesela. Fenerbahçede de 12 numara olayı var. Ama Galatasarayda bu olmamasına rağmen, oyunda var.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Eğer bir hata varsa bu yetkililer düzeltir zaten. Sen uyarını yapmışsın.

9.0.3'de ikisinin de datasını Ankaragücü araştırmacısı yapacak, ben de sizin gibi merak ediyorum sadece.Bu son yama olacak çok büyük ihtimalle, o yüzden seneye kadar da izleme şansı-zamanı var, bakalım görelim belki önümüzdeki sene devre arasına kadar bile hiç dokunmayabiliriz Tarık ile ben..
    Çok mantıklı bir düşünce içindesiniz,bende bu atrz bir cevap bekliyordum,2010 daki sürüme kadar izleyip gerçekçi değerleri girmek en iyisi gibi gözüküyor.

Nesil
    2003

Data çıkana kadar sözleşmeler de yenileme olursa bu oyuna eklenecek mi? Birde oyunda Selçuk'da artış olacak mı? Neredeyse takımın en önemli ismi haline geldi.
    Medyada aciklarnirsa (ve bu aciklamayi kacirmazsak ) eklenir.

Nesil
    2006

Medyada aciklarnirsa (ve bu aciklamayi kacirmazsak ) eklenir.
    Umarım açıklanırda eklenir. Çünkü; Lugano'ya 902'de 4 ayda anca iki yıllık bir sözleşme imzalatabilidm.

Nesil
    2003

Umarım açıklanırda eklenir. Çünkü; Lugano'ya 902'de 4 ayda anca iki yıllık bir sözleşme imzalatabilidm.
    Esasinda eger Lugano kalmaya niyetliyse, 18 olan ambition biraz dusebilir.

Sayfa 10 / 32 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri