Sayfa 11 / 34 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİNİN HOROZ AVI

Denizlispor bugün evinde Gaziantepsporu ağırladı.Maçta çok iyi oyun sergileyen Gaziantepspor 2 kez yenik duruma düşmekten kurtulamadı.Fakat son sözü Gaziantepsporun genç oyuncusu Obed Amoah söyledi.Maçın 54. dakikasında attığı muhteşem frikik golü görülmeye değerdi.

ANTEP KUPADA DOLU DİZGİN

Gaziantepspor Kupada fırtına gibi esiyor.2 maçta 7 gol atan ve kalesini kupada gole kapatan kırmızı-siyahlıların kaptanı Bekir
    "Bu maçlar bizim için ölçü olmamalı.Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz"dedi.

VE KUPA PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Arkadaşım çok iyi gidiyorsun şampiyonluk bekliyoruz senden
    inş. kardeşim.senin desteğinle neden olmasın buarada kariyerine baktım sınavlar dolayısıyla maçları tehir etmişsin.sınavlarında başarılar kariyerini sabırsızlıkla bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok başarılı gidiyorsun devamını bekliyoruz
    saol dostum inş. devamı gelirde takımda aşırı kondisyon problemi var.herhalde 3 kulvarda yarışmaktan dolayıdır.bi de hemen hemen her oyuncum sakatlandı oda etkiledi herhalde
    Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEPTEN LİDERE BALANS AYARI

Son haftalardaki performansıyla ligin tozunu attıran lider Galatasaray Antepte frene bastı.2-2 biten maçtan her iki ekipte sahadan 1puanla ayrıldı.Bu sonuçla Cim Bom liderliği Fenere devretti.

ŞAHİN GENÇLERİ DEVİRDİ.

Ligde çok iyi çıkış yakalayan lig 3.Gaziantepsporla lig 4.Gençlerbirliği Kamil Ocakta karşı karşıya geldi.Maçta kıran kırana bir mücadele sergileyen 2 takımdan gülen taraf Gaziantepspor oldu.

PUAN DURUMU

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

gayet başarılı gidiyosun =)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    gayet başarılı gidiyosun =)
    şimdili güzel gidiyoruz inş. başımıza bişey gelmezde hedeflerimize ulaşırız.

Cok iyi gdiosun ligi ilk ucte bitirirsin gibi duruyor olursa buyuk basari olur!!!

Eski Günlere Döndün Geçen Sezon ileri Gitmek Zamanı Kardeşim Antepin Fatih Tekkeli Zamanı Hala Aklımda.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Cok iyi gdiosun ligi ilk ucte bitirirsin gibi duruyor olursa buyuk basari olur!!!
    saol hocam geçen sene 3. bitirdik bu sezon süpriz bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz inş. başarılı oluruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Eski Günlere Döndün Geçen Sezon ileri Gitmek Zamanı Kardeşim Antepin Fatih Tekkeli Zamanı Hala Aklımda.
    hiç sorma yaa fenere satılan şampiyonluk maçında(3-0 dan 4-3 lük maç) gözlerim dolmuştu ağlayacaktım nerdeyse lanet okuyorum o maçı satanlara
    Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 01:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Birşey Diyecem Fenerli Arkadaşlar Alınacaklar Hiç Demiyorum Ben Fenerlileri Değil Feneri Sevmiyorum Çünkü :P

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Şampiyonluğunu bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TİMSAHLAR SON ANDA YIKILDI

Gaziantepspor deplasman son 7 maçında yenilgi yüzü görmeyen Bursasporu 89. dakikada İlhan parlakın golüyle 1-0 yendi.Maçta çok zorlanan Kırmızı-siyahlıların son dakikalarda gelen golle alınan 3 puanın sevinci görülmeye değerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TUR ATLADIK

Gaziantepspor deplasman Bochumu yenerek son maçlara kalmadan UEFA da tur atladı.Son maçını Aston Villayla oynayacak olan Kırmızı Şahinler grup liderliği için mücedele edecek.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİN ALÇAKTAN UÇTU

Gaziantepspor evinde ligin güçsüz ekiplerinden Antalya karşısında istenen oyunu sergileyemedi ama 3 puanı almasını bildi.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

17.HAFTA

TARZANLAR ŞAHİNİ AVLAYAMADI

PUAN DURUMU

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ASTON VİLLA 10 KİŞİYLE EZDİ

Aston Villa bugün evinde Gaziantepsporu ağırladı.Maçın henüz 21. dakikasında 10 kişi kalan bordo-maviler buna rağmen maçı tek kale oynarak 2-1 kazandı.Rıza hoca
    "Bu sezon Avrupada hedefimiz gruplardan çıkmaktık ve çok şükür bunu başardık.Artık güzel bir kura çekersek bir üst tura çıkmak istiyoruz.Bugün sahada rakip 10 kişi kalmasına rağmen galip gelemedik.Aston Villayı tebrik ederim gerçekten oyunu rakip alanımıza yıkarak bize şut fırsatı bile tanımadılar.3 puanı hak eden aldı."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

UEFADA ZOR RAKİP

Bugün Gaziantepsporda UEFA kura heyecanı yaşandı.Milanoda çekilen kurada Gaziantepspora İspanyolların güçlü ekibi A.madrid geldi.Gaziantepspor rakibine yabancı değil geçen sene UEFA da aynı grupta yer alan Kırmızı Şahinler iki maçtanda sahadan boynu bükük ayrılmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KUPA MESAİSİ
    ANTEP BU SEFER ES GEÇMEDİ

Son 2 sezondur 3 kez karşılaştığı ve üçünde de beraberlik alan Kırmzı-Siyahlılar rakibini bir türlü yenemiyordu.Bugünde Gaziantepspor yine beraberlik alacağı düşünülürken dakika 90 da sahneye Arjantinli genç golcü Santiago Fernandez çıktı ve takımına 3 puanı getirdi.Bu sonuçla Gaziantepspor kupada 3'te 3 yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ben demiştim 10-13 arası puan alırsın diye madrid gelmiş geçmiş olsun dostum

Riza işler iyi gidiyor artık getir kupayı son yaptığın İran lı transfer de çok iyi ye benziyor .Atletico kötü olmuş kurada çıkması ama deplasmanda iyi bir sonuç belki tur atlatır Eskişehir ide sonunda yenmen güzel olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KUPADA 4'TE 4

VEE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben demiştim 10-13 arası puan alırsın diye madrid gelmiş geçmiş olsun dostum
    kardeşim Güvenini boşa çıkartmadığım için mutluyum a.madrid geldi bu sefer balım tutmadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Riza işler iyi gidiyor artık getir kupayı son yaptığın İran lı transfer de çok iyi ye benziyor .Atletico kötü olmuş kurada çıkması ama deplasmanda iyi bir sonuç belki tur atlatır Eskişehir ide sonunda yenmen güzel olmuş.
    işler çok şükür iyi.iranlı oyuncu gerçekten güzel oynuyor.Zaten bir iranlı oyuncu bide geçen sene aldığım kaleci çok iyi oynuyorlar.herkese tavsiye ederim kaleciyi hem ucuz hemde güzel oynuyor.sorma madrid geldi işim çok zor ama imkansız değil eskişehiri 90. dakikada da olsa yenmek güzel
    Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 19:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Bursa maçında da kalecin şov yapmış zor yırtmışın

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Bursa maçında da kalecin şov yapmış zor yırtmışın
    zaten son maçlarda kaleci sayesinde kazanıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP TURU ZORA SOKTU

Gaziantepspor Türkiye kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Antalyasporla karşılaştı.Kırmızı Şahinlerin daha etkili olduğu maç 1-1 sona erdi.Maçtaki 2 gol de uzatmalarda geldi.Rıza hoca maçtan sonra
    "Türkiye Kupasında Güzel kura çektiğimizi düşünüyorduk fakat futbolun bir kez daha kağıt üzerinde değil sahada oynandığını gördük.Artık Antalyada bizi zor bir maç bekliyor."dedi

Madrid ii Olmamış Ama Olsun Bu Puanlar Sayesinde Seneye Daha iyi Bir Kura Bekliyecek Bizi Sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Madrid ii Olmamış Ama Olsun Bu Puanlar Sayesinde Seneye Daha iyi Bir Kura Bekliyecek Bizi Sanırım
    yaa kuralara son torbadan katılıyorum 2 yıldır.kura çekilirken dua ediyorum büyük takım gelmesin diye bakalım bu sene avrupa sıralamasında ne kadar yükseleceğiz.şöyle son torbadan kurtulsak yeter

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

lig puan durumunu koyabilir misin kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİN ZİRVEYE KONDU

Gaziantepspor deplasmanda Ankaragücünü zorlanmadan 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu..Fenerbahçenin puan kaybetmesiyle Gaziantepspor zirveyi Fenerbahçeden teslim aldı.maçtan sonra Kırmızı Şahinlerde Liderlik sevinci vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılı gidiyorsun atleticoyu eleyebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Guzel gidiyorsun yakında galina Antep-Antalya macı kupa[gercekde] yenen cıkacak Gercekde AntaLya burada sen kardesim Basarılar

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP YARIFİNALDE

Antalyaspor evinde 1-1 in rövanşında Gaziantepsporu ağırladı.Maçta he iki takımda vasat futbol sergilese de maçta daha etkili olan taraf Kırmızı-siyahlılardı ve maçı İranlı genç oyuncunun 85. dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 yenerek yarı final oynamaya hak kazandılar.

ES ES FOBİSİ BURAYA KADAR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok başarılı gidiyorsun atleticoyu eleyebilirsin
    teşekkürler dostum.çok zorda inş. dediğin gibi olurda elerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Guzel gidiyorsun yakında galina Antep-Antalya macı kupa[gercekde] yenen cıkacak Gercekde AntaLya burada sen kardesim Basarılar
    teşekkürler biz zorlansakta çıktık artık gerçektede antep çıkarda beni mutlu eder.
    Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

atletico'nun sağı solu belli olmuyor. eğer boş bir anında yakalarsan 3-4 bile atabilirsin.

Sayfa 11 / 34 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri