1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    geyiğe vurmayın hayati tehlike var kariyer adına şu anda bilgisayar tamircisindeyim ve 1 saate yakın burada net kafede takılıp sonra PC yi arabanın bagajına atıp götüreceğim... sonra ilk iş monitör,modem,kamera vs gibi aygıtları kurmak... 2. iş olarak FM 2009 kopya CD'sinden oyunu kurmak ve kariyer dosyası eğer kurtarılanlar arasında varsa çalışıp çalışmadıgını kontrol etmek. umarım iyi bir haberle dönerim buraya

geyiğe vurmazsak sinir stres oluyoruz. daha ŞL finalinde son dakika golü yiyip elenince hep beraber efkar dağıtmak için içmeye gidecektik. hayallerimiz vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    geyiğe vurmazsak sinir stres oluyoruz. daha ŞL finalinde son dakika golü yiyip elenince hep beraber efkar dağıtmak için içmeye gidecektik. hayallerimiz vardı.

yaw bana bu dediğin GS kariyerimde Bayern Münih'le oynanan yarı final 2. maçıydı sanırım,onu hatırlattı Deplasmanda ilk maç 1-1 kalmıştık... Evimizdeydi o maç... Bayern erkenden bir gol bulmuştu.... tam herşey bitti derken 90+2'de Martin Fenin attı ve maç uzadı... tam 120. dakika oldu ve herkes penaltılara hazırlanırken kim oldugunu tam hatırlamıyorum ama benim oyunculardan biri kornerden gelen topa kafayı vurdu ve 12+2'de gol oldu Bayern Münih yıllar önce de Manchester United'a son dakikada yediği 2 golle 2-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi kupasını kaybetmişti... Oyun yapımcıları Bayern Münih takımının Data'sına ek not olarak "Bahtsız bedevi" falan mı yazdılar acaba diye düşünmeden edemiyor insan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri