1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: MKE Ankaragücü

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    ben uzun şut dener dedim uzaktan gol atar demedim...

1.si Basında çıkan her habere inanmayalım hakan kutlu ile bizzat görüştüm.
    2.ise 5 yıllık kabul etmese bile; tuncay şanlıda fenerbahçenin teklifini kabul etmeden gitti neden favori kulubü fenerbahçe?

Anadolu takımlarındayken istanbul takımlarına gitmek istersen istanbul takımlarındayken avrupaya...
    uzuktan şut özelliği yükseltimeli
    Demişsinde o yüzden dedim Uzun şut dener ppm si zaten eklenecek. Onun farkındayım ancak uzun şut özelliği pek yükselmez
    Abdülkadir'in Ankaragücünden pek hoş ayrıldığını düşünmüyorum yalnız. Sanki sorunlu ayrıldı görüntüsü var, yada bana öyle geldi.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Demişsinde o yüzden dedim Uzun şut dener ppm si zaten eklenecek. Onun farkındayım ancak uzun şut özelliği pek yükselmez
    Abdülkadir'in Ankaragücünden pek hoş ayrıldığını düşünmüyorum yalnız. Sanki sorunlu ayrıldı görüntüsü var, yada bana öyle geldi.
    Abi hakan kutlu ile görüştüm ama medyayada çok farklı haberler yansıdı ama ben çok yakın olmasada tanıyorum babasınında kendisininde ankaragüçlü oldğunu biliyorum bana kariyerini devam ettirmek isteği için ayrıldı gibi geldi malum ankaragücü çok karışık bu ara.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    Abi hakan kutlu ile görüştüm ama medyayada çok farklı haberler yansıdı ama ben çok yakın olmasada tanıyorum babasınında kendisininde ankaragüçlü oldğunu biliyorum bana kariyerini devam ettirmek isteği için ayrıldı gibi geldi malum ankaragücü çok karışık bu ara.
    Ben sadece medyadan takip ettiğim kadarını biliyorum tabi. Ama sen babasını tanıdığını ve Hakan Kutlu ile görüştüğünü söylüyorsun, senin bilgin daha sağlıklı tabi..

Mesaj Yetkileri