1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: 3. Lig ve Amatör Ligler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by rapsar View Post
    Alt liglerde görüğüm hatalar:

Gölcükspor un kuruluş tarihi:1984
    Küçükköyspor un kuruluş tarihi:1968
    Tepecik bld.spor un kuruluş tarihi:1988
    İnegölspor un kuruluş tarihi:1954
    Divriğispor un kuruluş tarihi:1977
    Bingöl bld.spor un kuruluş tarihi:1981
    Ceyhanspor un kuruluş tarihi:1966 ,lakabı panzerler
    Kilis Bld.spor un kuruluş tarihi:1984

Bergama bld.spor un kuruluşu 1970, renkleri kırmızı-lacivert
    Artvin hopaspor:lakabı hopa engereği
    Dikilitaşspor:kuruluşu 1953, renkleri kırmızı-beyaz
    Beşyüzevler: kuruluşu 1991 , renkleri yeşil-beyaz
    Kırklarelispor: kuruluşu 1968
    Sinopspor:renkleri mor-beyaz
    Tepecik bld.spor:kuruluşu 1988
    Yeni ereğlispor:kuruluşu 2005

rapsar kardeş, ben forumun Artvinli araştırmacılarındanım ayrıca Artvinde yaşıyorum yerel gazetelerin hemen hepsi büroma gelir..uzun zamandır çok iyi takip ettiğim bir klüp Artvin Hopa hatta şuan hemen evimin yanındaki stadda oynadığı maçlarıda izliyorum..şuana kadar 6 maçta 1 malübiyetle Arhavsporun ardınsdan rtvin amatör liginde 2. sırada olduğunu da biliyorum ancak ARTVİN Hopanın Hopa Engereği diye bir lakabının olduğunu ilk defa duyuyorum internette vikipedi diye internet sitesinde böyle bir şey yazmışlar ama artvin hopanın böyle bir lakabı varsa bile yaygın bir kullabnımının olmadığını söylemek isterim zaten Artvin gibi barışçıl sade dosane bir şehirde Engerek gibi bir canlıyı lakap edinmeyeceğinden edinse bile halk tarafından kabul görmeyeceğinden emin olabilirsin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oynanabilir lig olmasi imkansiza yakin..

Hem yeterli arastirmaci yok. Hem de SI'in bu konuda olur'u yok.

Hem de her 6 ayda bir kadrosu tamamen degisen bu takimlar onemli bir yarar getirmemekle beraber diger islere ayirilacak zamandan calar.

Ici bos oyuncu (yani sadece dogum tarihi, yeri ve oyuncu ismi olan) eklemesi yapmak cok kolay. Hatta butun 3. Ligi bu sekilde 4-5 saatte ekleyebiliriz. Bu pek sorun degil. Sorun bu eklenen 1000-2000 civarindaki oyuncunun pozisyonlarini ve yetenek seviyelerini ayarlamak.

Daha Super Lig'de her takimin arastirmacisi yokken, 1. Lig 4-5 kisi tarafindan yapiliyorken, bu yuku eklemek hic dogru olmaz.

Üstad artık buna hile denirmi bilmiyorum ama editörle falan oynama gibi şeyleri pek sevmediğimden açtığım oyunlarda Artvin Hopayı en azından oynanabilir lige çıkarmak için Hopanın işe yaramaz oyuncularına 20-30 milyon dolar para verip aldım belki bütcesi güçlenince transfer yapar yükselir diye ayrıca bu sene takım seçmeden dolayı fenerbahçenin parent klübü yaptım bir sürü gereksiz hazırlık maçı yaptımki belki finası dahada güçlenir diye...

oyuncu göndermek istedim ama takımın en kötüsü bile gitmek istemedi o ayrı bir konu...

ama ne yaptıysam bu Artvin amatörlükten kurtulamadı...üstelik verdiğim paralarında her sene bir kısmının harcandığını ama takımda hiçbir değişme olmadığını gördüm..

şimdi sormak istediğim şu üstad...

boşunamı uğraşıyorum...

yani ne yaparsak yapalım (editör hariç )bu takımlar bulunduğu yerdemi saymak zorunda bu teknik bir konumu..

sonuçta 2. lig B den küme düşenler var onların yerine yükselemezmi benim artin yoksa editörün yolunumu tutayım...
    Last edited by OMANA : 12.Ocak.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    Üstad artık buna hile denirmi bilmiyorum ama editörle falan oynama gibi şeyleri pek sevmediğimden açtığım oyunlarda Artvin Hopayı en azından oynanabilir lige çıkarmak için Hopanın işe yaramaz oyuncularına 20-30 milyon dolar para verip aldım belki bütcesi güçlenince transfer yapar yükselir diye ayrıca bu sene takım seçmeden dolayı fenerbahçenin parent klübü yaptım bir sürü gereksiz hazırlık maçı yaptımki belki finası dahada güçlenir diye...

oyuncu göndermek istedim ama takımın en kötüsü bile gitmek istemedi o ayrı bir konu...

ama ne yaptıysam bu Artvin amatörlükten kurtulamadı...üstelik verdiğim paralarında her sene bir kısmının harcandığını ama takımda hiçbir değişme olmadığını gördüm..

şimdi sormak istediğim şu üstad...

boşunamı uğraşıyorum...

yani ne yaparsak yapalım (editör hariç )bu takımlar bulunduğu yerdemi saymak zorunda bu teknik bir konumu..

sonuçta 2. lig B den küme düşenler var onların yerine yükselemezmi benim artin yoksa editörün yolunumu tutayım...

Bahsettiğiniz sorunun aynısını bende yaşadım Göztepe ile,hem FM 08'de hemde 09'da,fakat 09'da bu sorun düzelmiş gibi yani amatör olan takımlar ne yapılırsa yapılsın çıkamıyorlar üst liglere.Misal bende Galatasaray'ın pilot kulübü yaptım Göztepe'yi oyuncuları serbestçe yollama seçeneği ekledim editörden.İspanya'nın B takımları Real Madrid'in Castilla'^sı gibi oldu Göztepe yani.Ama ne yaparsam yapayım Göztepe üst liglere çıkamadı.Göztepe'ye yolladığım oyuncularsa Hasan Şaş,Ümit Karan vs. gibi TSL nin üst düzey oyuncularıydı,ne finansal destek nede oyuncu desteği hiçbir şekilde etki etmiyoır amatör kulüpleri oynanabilir liglere çıakrmak için.

Bunu Perpetua'ya Coşkun aracılığıyla iletmiştim oda reputationun bu sorunla direkt alakalı olduğunu söyleyip ilk yamada düzeltileceğini belirtmişti,yaşanılan sorunlar aynı sanırım o yüzden cevap yazma gereği hissettim.

Yada SI amatör olan takımların İngiltere ligleri haricinde üst liglere çıkmasını engelleyici bir kod eklemiş oyuna,bende merak ediyorum bunun cevabını
    Last edited by makalele81 : 12.Ocak.2009 at 18:23

Mesaj Yetkileri