1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: "Berkan Bıçak TokatSpor'da!" / 9.2.0

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

OOoo Memleketim tokatı seçenler de varmış. Bakalım neler yapacaksın.. Elinde güzel bi kadro var.. En azından o lige göre

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    OOoo Memleketim tokatı seçenler de varmış. Bakalım neler yapacaksın.. Elinde güzel bi kadro var.. En azından o lige göre
    Teşekürler Hemşerim inşallah Güzel işler Yapıcaz Bu Sezon Kupaya Büyük Ağırlık Koyuyorum Maçlara Önceden Takımı izleyerek Hazırlanıyorum Her şey Güzel Gidiyor Şuan iyi Bir Maddiyat Sağlıyacağız Oradan inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    başarılar dilerim zor olandan başlamayı seçmişsin bence tokatspor'u tsl'ye taşıyıp başka bir takıma geçmelisin yine de senin bileceğin iş maçlar gayet güzel gitmiş belki playoff lara kalmadan çıkarsın hiç transfer yapmadın mı bedavaya falan????
    Şu Trialist Maçından 1-2 Arkadaş Aldık Ama Takıma Giremiyorlar 1'iylede Devre Arası Yollarımızı Ayırdık Maaş Ödüyoruz Boşuna
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    süper gidiyorsun tarsus'u yenmen kötü olmuş.. gruptata 3 tane sarı lacivert renkli takım var
    Evet Tarsus Üstün Oynadı Ama Şansımız Vardı Kupada Gayet Şanslıyız Son Dakikalar Bizi Nereye Kadar Götürecek Bakalım Hasan Hüseyin Hocam'ın Taktiği Takımın Kondisyonunu Yükseltti Baya
    Last edited by RequiemS : 12.Ocak.2009 at 19:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri