Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
Ben oyun çıktığı günden beri oynuyorum ama bakın şimdi nasıl döktürücem !!!

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben hayatımda bu kadar rezil bir CM-FM görmedim !

Hiç bir taktiğin tutmamasını mı istersiniz !
Hiçbir antrenman paketinin performansa ve sakatlığa çözüm olmamasını mı istersiniz !
Oyunda orta saha konusunda büyük bir saçmalık var iddia ediyorum hiçbir AMC forvetin arkasında ya da orta sahanın göbeğinde 7 ortalama ile oynayamıyor inanılmaz çıldırtıyo insanı resmen ! DMC'ler hele hele MC'ler rezalet ötesi ! Şimdi takımınıza en baba orta saha oyuncusunu alıyosunuz ve en iyi oynadığı yerde oynatıyosunuz yok abi mümkün değil 5 ile oynuyo adam ya bu nasıl oyun nasıl bi hata nedir bu !!!!

Gelelim forvetlere ! Akıl alacak gibi değil keirrison diosunuz marquinhos diyosunuz pogreb. vs.... kim aklınıza geliosa ! Böyle bişey olamaz ya forvet 5 le oynarmı Allah aşkına !!!!! 34 maçta 10 tane gol atamaz mı ? yok işte atamıyor !

Kalecilerin yaptığı asistler kanını donduruyo insanın , her savunmanın arkasına atılan topun golle sonuçlanmasını çıldırtıyo tat tuz bırakmıyo insanda bu nasıl oyun verdiğim 80 TL haram zıkkım olsun en sonunda bunu söylettiler !

Oyunu aldığım günden beri yaklaşık 50 gündür tek bir sezon bitiremeden oyunu her seferinde kapattım ve biraz sonra da siliyorum ! birine hediye edicem .

Kısacası daha önce söylediğimi tekrar ediyorum verdiğim para haram zıkkım olsun bu insanlara bu kadar keyifsiz saçma sapan hatalarla dolu bir oyun olmamalı . Gece gündüz bu oyunu bekleyen insanlara büyük terbiyesizlik bu söylediklerimi yönetici arkadaşlar mutlaka iletsinler ingiltere'ye LÜTFEN !!!!!
Kusura bakmayın buraya yazmanın en doğrusu olacağını düşündüm çünkü bu benim için en büyük ilginçlik bu oyunda !!!!