Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    http://img392.imageshack.us/img392/7768/adszadn0.png

baska bir siteden alinti yaptim ama suna bir bakabilirmisiniz ?
    Bunun açıklaması şu. Transferin son gününde büyük ihtimalle GS oyuncuya teklif yapıyor, teklif reddediliyor, sonra bir teklif daha yapılıyor, bu teklif yapılıyor ve bu teklif kabul ediliyor, oyuncu kontratı kabul ediyor ve GS oyuncuyu alıyor. Biliyorsunuz transferin son gününde olaylar çok çabuk gelişiyor. Oyuncu yapılan ilk teklifin reddedilmesi üzerine duyduğu üzüntüyü ancak transferi gerçekleştikten sonra dile getirebiliyor, dolayısıyla "X takımının A oyuncusu GS'nin teklifini reddetmeleri üzerine.." diye çıkacak haber oyuncu GS'ye transfer olduğu için "GS takımının A oyuncusu GS'nin teklifini reddetmeleri üzerine.." diye çıkıyor. Tabii ki saçma ama olay bundan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Sen kadronda 8 tane yabancıdan fazlasına numara verebiliyor musun? Veremiyor olman gerek; hem son maç kadrosunda 10 tane yabancı var gördüğün gibi, bu da son maçlarının kadrosu:

evet hakkaten ilginç. denizlide 6 yabancı var, ama ne hikmetse fener doldurmuş.

darijo srna sadece 26 maç oynamasına rağmen ligde gol ve asist kralı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    şamp ligi maçı falansa istediği kadar yabancı oynatabilir.
    Şampiyonlar Liginde olsa FGN yazmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    darijo srna sadece 26 maç oynamasına rağmen ligde gol ve asist kralı oldu.

Fenerbahçe olmuş dünya karması xD xD

http://img520.imageshack.us/my.php?image=gziaaaaaw9.png
    Güiza'nın forma numarası kaç ? (14)
    Attığı golun dakikası kaç ? (14)

İlginç bir olay aslında.Belki sizinde başınıza gelmiştir

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

kaç tane yabancı var sayamadım xD

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çok var, biz TR dışında bir lig seçtiğimizde TR'de böyle bir olay var. Umarım bundan haberdardırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kariyerimde Portekiz 3. liginden bir takım çalıştıyorum. Maçların birinden sonra basın toplantısında ilk soru "Oğuz Çetin'le aranız nasıl?" oldu. Dumur oldum, bir baktım bizim Oğuz adamların teknik direktörü. Buyrun:

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi görev aşkı işte .Aniden görünce şok oldum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
    Ben oyun çıktığı günden beri oynuyorum ama bakın şimdi nasıl döktürücem !!!

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben hayatımda bu kadar rezil bir CM-FM görmedim !

Hiç bir taktiğin tutmamasını mı istersiniz !
    Hiçbir antrenman paketinin performansa ve sakatlığa çözüm olmamasını mı istersiniz !
    Oyunda orta saha konusunda büyük bir saçmalık var iddia ediyorum hiçbir AMC forvetin arkasında ya da orta sahanın göbeğinde 7 ortalama ile oynayamıyor inanılmaz çıldırtıyo insanı resmen ! DMC'ler hele hele MC'ler rezalet ötesi ! Şimdi takımınıza en baba orta saha oyuncusunu alıyosunuz ve en iyi oynadığı yerde oynatıyosunuz yok abi mümkün değil 5 ile oynuyo adam ya bu nasıl oyun nasıl bi hata nedir bu !!!!

Gelelim forvetlere ! Akıl alacak gibi değil keirrison diosunuz marquinhos diyosunuz pogreb. vs.... kim aklınıza geliosa ! Böyle bişey olamaz ya forvet 5 le oynarmı Allah aşkına !!!!! 34 maçta 10 tane gol atamaz mı ? yok işte atamıyor !

Kalecilerin yaptığı asistler kanını donduruyo insanın , her savunmanın arkasına atılan topun golle sonuçlanmasını çıldırtıyo tat tuz bırakmıyo insanda bu nasıl oyun verdiğim 80 TL haram zıkkım olsun en sonunda bunu söylettiler !

Oyunu aldığım günden beri yaklaşık 50 gündür tek bir sezon bitiremeden oyunu her seferinde kapattım ve biraz sonra da siliyorum ! birine hediye edicem .

Kısacası daha önce söylediğimi tekrar ediyorum verdiğim para haram zıkkım olsun bu insanlara bu kadar keyifsiz saçma sapan hatalarla dolu bir oyun olmamalı . Gece gündüz bu oyunu bekleyen insanlara büyük terbiyesizlik bu söylediklerimi yönetici arkadaşlar mutlaka iletsinler ingiltere'ye LÜTFEN !!!!!
    Kusura bakmayın buraya yazmanın en doğrusu olacağını düşündüm çünkü bu benim için en büyük ilginçlik bu oyunda !!!!

Default 5 ilginç olay

benim fm 2009 da başımagelenen ilginç olaylar
    1- rakiplerim her maçta en az bir adet kırmızı kart görüyor. çok nadir kırmızı kartsız maç tamamladım.
    2- defansın arkasına atılan topu kalecim volkan babacan ayakları ile ceza sahası dışında topu tuttu rakip pres yapmadı bu birazdaha bekledi daha sonra arkasına dönüp kendi kalesine şut çekti top direğe çarpıp kornere çıktı.
    3- oynadığım türkiye ligi maçlarının %60ında rakip kendi kalesine gol attı.
    4- bir kontra topta guiza ömerle karşı karşıya kaldı vurdu. ömer topu çeldi bu kez top uğur boralın önünde kaldı kale boş kaleci yok rakip yok uğur topu kaleye doğru sürdü. durdu. vurdu aut. altıpasın içine oluyo bu. çapraz felandadeğil.
    5- interden rivasa 5.500.000 dolar teklif ettim kabuletmedi
    6.500.000 etmedi. 7.500.000 kabul etmedi. oyuncu 4100.000 dolara satılık listesinde 4.100.000 teklif ettim bunların hepsi aynı günde trasnferin son günü de değil. 4.100.000 kabul etti bende aldım.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Avustralya - Bahreyn macina bakiyoruz xD

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

ben oyunun başlarında ronaldinho yu alırken, adam kontrat için maaş olarak hiç birşey istemedi, 0 $ yani..sadece peşin parayı istedi..tabi belli bir miktar maaş vermeden peşin para verilemediği için, o parayı vermemi sağlayan min. maaşla aldım onu.

bu arada adam ne transfer listesinde nede mutsuz ve kadro dışıydı.

Bir an hiç bitmeyecek sandım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

yarım saay sürdü heralde maç..gerçekte olsa ya millet kalpten giderdi yada artık statda uyuya kalırdı

17 + 17 =34 penaltı atıldı.Adamlar anlaşmış gibi biri kaçırsa diğeride kaçırıyor atınca diğeride atıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

nereye koysan oynar:

Bir söz vardır bilirsiniz malatyalılar cimri olur diye harbiden öyleymiş ilk mehmet akdemire malatya belediyespor 2 k teklif ettiler adamın değeri 5 k kabul etmedim 5 k istedim onlar kabul etti sonra teklif yaptılar 5 k bu sefer oyuncuya az para verirdi diye oyuncu istemedi 1 2 gün sonra oyunda 5 k verdiler yine oyuncuya az para verdiler oyuncu istemedi sonra yine teklif ettiler bu sefer reddettim

Arkadaşlar size bir sorunumu yazıcagım . Umarım doğru yere yazıyorumdur.
    Fm09 'da gs 2. sezondayım . Şikayetim her maç en az 1 kişi ortalama 2 kişi sakatlanıyor . Bunun nedenini çözmüş değilim . Artık maça çıkarken yedeklerle çıkıyorum biliyorumki as oyunculardan biri %100 sakatlanıcak . Ne yapmam lazım çözümü ne bunun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rais goalkeeper ratingi kaç o adamın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MyDarling View Post
    Arkadaşlar size bir sorunumu yazıcagım . Umarım doğru yere yazıyorumdur.
    Fm09 'da gs 2. sezondayım . Şikayetim her maç en az 1 kişi ortalama 2 kişi sakatlanıyor . Bunun nedenini çözmüş değilim . Artık maça çıkarken yedeklerle çıkıyorum biliyorumki as oyunculardan biri %100 sakatlanıcak . Ne yapmam lazım çözümü ne bunun ?

antreman programını adam gibi ayarla. ben şöyle yapıyorum.

sezon başında strength-aerobic veriyorum sadece. ve bu antreman programı medium'un en başında oluyor. zamanla diğerlerini de ekleye ekleye antreman yükünü artırıyorum. 14. maçtan itibaren yine kısa kısa azaltıyorum. devre arasında sezon başındakinin 2 diş üstünde oluyor. sonra yine adım adım artırıyorum. bu şekilde geçebildim sakatlıkların önüne.

bir de oyuncularının sakatlığa yatkınlığı ileri derecede olabilir. mesela fener'le oynuyorum ben. deivid'in ayağı 3 kere kırıldı kariyer boyunca.
    Last edited by Comrade Alberto : 19.Ocak.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

biraz acemiyim . Antreman programını yükledim attım dosyaya fakat nasıl aktive edicem falan nasıl strength vericem bilmiyorum . Nasıl yapıcagımıda anlatırsan sevinirim

Selam beyler;

Önceden kulüp bilgilerinde takımda yer alan futbolcuların yaş ortalaması yazardı ama Fm 2009 da bunu göremiyorum yani takımımın yaş ortalaması yok neredeyse artık bilen birisi varmı yoksa bu özellik kalkmış olamaz ?

Teşekkürler.

kulüp bilgilerine giriceksin, orada sağ üstteki menüden (views) facts bölümünü açarsan görebilirsin.

Quote Originally Posted by Batuhandemirel View Post
    kulüp bilgilerine giriceksin, orada sağ üstteki menüden (views) facts bölümünü açarsan görebilirsin.
    Çok teşekkür ettim arkadaşım nasıl gözüme çarpmaz ora hayret bende diyorum bu özellik kalkmış olamaz çünkü işe yarar bir şey bazen oraya bakarak hareket etmemde gerekiyor.

Sagolasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Henüz ligin başı..Özellikle basın toplantılarında , takımları hafife almış olmam , rakipleri hırslandırmış olacak ki , kocaelispor'da sakin başlayan dakikalar , Alex'in harika golü ile son buldu..Rakibin sert müdehalelerine karşı hakem sessiz kalmayı tercih etti , oyundaki hakimiyetini kaybeden hakem , oyunu daha da sert olmasına etkendi..

Bende bizim oyunculara sert olmasını söyledim , serhat'ın ayağı kırıldı , Uğur boral bi kaç hafta yok , üstelik arkadan müdehale..

Hakem , oyuna ağırlığını koyması gerektiğini düşünüp , sertliğe son vermeye çalışsa da , oyun bi kere çığrından çıkmıştı işte..

Artık her müdehaleye sarı kart çıkarmaya başladı..2.golü attıktan sonra , hakeme yoğun itirazları sonucu rakip oyuncu atıldı..
    Sonra , bi faulde rakibine yumruk atan cesar , direk kırmızı kart gördü ..kavgaya rakibin kalecisi de dahil olunca , kaleci sarı kart bülent direk kırmızı kart gördü..

Maçın son dakikalarına doğru bizimkiler pas yaparken , ağır yenilgiyi hazmedemeyen kocaeli sporlu oyuncular , roberto carlos'a arkadan daldı , saha bi kez daha karıştı , hakem önce kavgayı bi kenara geçip izledi , sonra o kalabalığı dağıtarak faul yapan oyuncuya ve kavgada bulunan birisine direk kırmızıyı çıkarttı..Maç sonunda hakem , kocaelispor takımındaki oyuncular tarafından çembere alındı..hiç unutamayacağım bi maç oldu !!

çok iyiymiş ya uzundu ama okduuguma degdi inan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Deli_Ruh View Post

TRANSFERLERİM = mehmet topuz - leonardo gioda - seyfo solay - sezer öztürk - ibrahim kargbo
    database secerken tercihinden ötürü bir farklılık oldugunu düşünüyorum cunku lenoardo gioda ve seyfo soday benim actıgım gercek oyuncuları kullan datebase inde yoklar
    Last edited by canlarsagolsun : 23.Ocak.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    sen mi yaptın bunu bu ne ya cok enteresan böyle bir kişilik mi var harbi komedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Henüz ligin başı..Özellikle basın toplantılarında , takımları hafife almış olmam , rakipleri hırslandırmış olacak ki , kocaelispor'da sakin başlayan dakikalar , Alex'in harika golü ile son buldu..Rakibin sert müdehalelerine karşı hakem sessiz kalmayı tercih etti , oyundaki hakimiyetini kaybeden hakem , oyunu daha da sert olmasına etkendi..

Bende bizim oyunculara sert olmasını söyledim , serhat'ın ayağı kırıldı , Uğur boral bi kaç hafta yok , üstelik arkadan müdehale..

Hakem , oyuna ağırlığını koyması gerektiğini düşünüp , sertliğe son vermeye çalışsa da , oyun bi kere çığrından çıkmıştı işte..

Artık her müdehaleye sarı kart çıkarmaya başladı..2.golü attıktan sonra , hakeme yoğun itirazları sonucu rakip oyuncu atıldı..
    Sonra , bi faulde rakibine yumruk atan cesar , direk kırmızı kart gördü ..kavgaya rakibin kalecisi de dahil olunca , kaleci sarı kart bülent direk kırmızı kart gördü..

Maçın son dakikalarına doğru bizimkiler pas yaparken , ağır yenilgiyi hazmedemeyen kocaeli sporlu oyuncular , roberto carlos'a arkadan daldı , saha bi kez daha karıştı , hakem önce kavgayı bi kenara geçip izledi , sonra o kalabalığı dağıtarak faul yapan oyuncuya ve kavgada bulunan birisine direk kırmızıyı çıkarttı..Maç sonunda hakem , kocaelispor takımındaki oyuncular tarafından çembere alındı..hiç unutamayacağım bi maç oldu !!

Ne olursa olsun bu maçın save'ini istiyorum.Lütfen şu maçın save'ini paylaş.Çok çok merak ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

korner kullananı ayarlamayı unutmuşum her zamanki gibi.. korner kullanabilicek bi sürü adam var ama servet kullandı

Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri