Originally Posted by
maestro_alper
Ben oyun çıktığı günden beri oynuyorum ama bakın şimdi nasıl döktürücem !!!
Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben hayatımda bu kadar rezil bir CM-FM görmedim !
Hiç bir taktiğin tutmamasını mı istersiniz !
Hiçbir antrenman paketinin performansa ve sakatlığa çözüm olmamasını mı istersiniz !
Oyunda orta saha konusunda büyük bir saçmalık var iddia ediyorum hiçbir AMC forvetin arkasında ya da orta sahanın göbeğinde 7 ortalama ile oynayamıyor inanılmaz çıldırtıyo insanı resmen ! DMC'ler hele hele MC'ler rezalet ötesi ! Şimdi takımınıza en baba orta saha oyuncusunu alıyosunuz ve en iyi oynadığı yerde oynatıyosunuz yok abi mümkün değil 5 ile oynuyo adam ya bu nasıl oyun nasıl bi hata nedir bu !!!!
Gelelim forvetlere ! Akıl alacak gibi değil keirrison diosunuz marquinhos diyosunuz pogreb. vs.... kim aklınıza geliosa ! Böyle bişey olamaz ya forvet 5 le oynarmı Allah aşkına !!!!! 34 maçta 10 tane gol atamaz mı ? yok işte atamıyor !
Kalecilerin yaptığı asistler kanını donduruyo insanın , her savunmanın arkasına atılan topun golle sonuçlanmasını çıldırtıyo tat tuz bırakmıyo insanda bu nasıl oyun verdiğim 80 TL haram zıkkım olsun en sonunda bunu söylettiler !
Oyunu aldığım günden beri yaklaşık 50 gündür tek bir sezon bitiremeden oyunu her seferinde kapattım ve biraz sonra da siliyorum ! birine hediye edicem .
Kısacası daha önce söylediğimi tekrar ediyorum verdiğim para haram zıkkım olsun bu insanlara bu kadar keyifsiz saçma sapan hatalarla dolu bir oyun olmamalı . Gece gündüz bu oyunu bekleyen insanlara büyük terbiyesizlik bu söylediklerimi yönetici arkadaşlar mutlaka iletsinler ingiltere'ye LÜTFEN !!!!!