Originally Posted by
Alicanfmfan
Hayır aksine bende Saraçoglunda oynansa birşey demezdim ama senin ilk mesajını görünce EreN aksine yorum yapma geregi duydum,İgneyi öyle bir sokuyorsun ki

Originally Posted by
PesimiSTyLa
Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.
Birde işin maneviyat rolu var. Fatih Terim bu silahı hep kullanır oyuncuları motive ederek macı kazandırır. Tarihe bakalım. Gerek milli takım düzeyinde, gerek kulüp düzeyinde Türkiyeye en büyük basarıları getirmiş staddır Sami Yen. Terim de bunu kullanıp oyuncularına artı motivasyon saglar. Yeniliriz yeneriz ne olur bilinmez ama takıma olumlu yönde yansıyacagını düşünüyorm.
Milli maçlara ilgi az mı oluyor? Neden az olsun yahu. Neyin maneviyatı? Gs maneviyatı mı? Milli takım? ne alaka anlayamadım. Fatih Terim'le birlikte şu anki milli takımda kaç oyuncu büyük başarı yakalamış ki bu stadda?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde ek olarak İspanyollar evinde hissedecek kendini, tüm Sami Yen Sarı kırmızı her yer
..
Yalnız ben bu karardan şunu anlıyorum, telekom arena bitsin, demekki her milli maç orada oynanacak..
Last edited by EreN : 12.Ocak.2009 at 21:27
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !