Quote Originally Posted by Photograph View Post
Balili böyle düşünüyor ama; altında bit yemi arayacağım kusura bakamyın. Acaba Balili çıkıp iyi ki savaşıyoruz. İyi ki öldürüyoruz diyecek değildi ya? Türkiye'de oynuyor. Türkiye'de para kazanıyor. Tabii ki diyecek. Eğer iki ülke savaşıyorsa(!)(pardon bir ülke diğer ülkeye vahşet uyguluyorsa) ve Balili'i o savaşan(!) ülkelerden birisinin vatandaşı ise bu açıklama yapması doğaldır. Balili'yi samimi bulduğumu söyleyemiyeceğim. Acaba Türkiye'ye hiç gelmese bunları dermiydi? Altında bit yemi aramak zorundayım... Kimse kusura bakmasın. İnanın bana Taksim meydanında ben İsraillim diye birisi bağırsa en az bin kişi o kişiyi linç eder...İşte bu nedenle bit yemi arıyorum... Birde İsrail'de herkes asker olmak zorunda(bayan veya bey olsanızda) yani zamanında Balili'de asker oldu ve belkide Filistin'e saldırdı bunu kisme bilemez. Yıllardır İsrail, Filistin'e saldırıyor.
Neden Böyle Düşünüyorsun Sorabilirmiyim Emin Ol Balili Gibi Düşünenler Var İsrailde Baliliyi Samimi Bulursunuz Yada Bulmazsınız Ama Balili Başka Futbolcular Gibi Yalan Söylemez Ben Eminim Balili Gittiği Deplasmanlarda Yuhalanacak Ama Balili İsrail Devleti Değil Balili İsrailde Doğmuş Türkiyede Yaşayan Ve Emin Ol En Az Bizim Kadar Bu Olaya Üzülen Bir Futbolcu