Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Nedense kendi vatandaşlarımızı eleştirirken diğer insanlara gösterdiğimiz töleransı göstermiyoruz. İtalya'da maçlarda adam öldürülüyor Telekom maçında ise sahaya ayakkabı atıldı diye adı ''sporla savaşı karıştırdılar'' oldu. Bence gayet yerinde tepki verildi ve Türk milleti en zor döneminde bile kendisinden yardım isteyenlere yardım eli uzatmıştır, ve yine bizim atalarımız kendimiz zor durumdayken dünya'nın öbür ucu olan Japonya'ya Ertuğrul Savaş gemisini yardım olarak yollamıştır. Batan gemimizde 538 kişi Şehit olmuştur. Belki konuyu biraz dağıttık ama mesele Türk milletinin her zaman mazlumun yanında olması ve böylesine bir vahşete karşı dünyaya hangi safta olduğunu belli etmesidir.

İsrail'de yapılan bir ankette çıkan sonuçlar %95 bu soykırımı destekliyor. %5'lik kısmı da karşıt ve kararsızlar oluşturuyor. Umuyorum Balili de bu çok az insani şekilde düşünebilen kişiler içindendir fakat Batuhan'ın dediği gibi çıkıp da İsrail'in yaptığı doğru diye bu ülkede diyemezdi.
Biz Eğer Diğer Toplumlardan İyi Bir Yere Gelmek İstiyorsak Bunları Yapmamamız Lazım Bizene İtalyadan Balili İsteseydi O Açıklamayı Yapmazdı Yapması Bu Savaştan Onunda Ne Kadar Üzüldüğünün Göstergesidir
Yardım Edilecek Bir Toplum Varsa Edelim Ama Onlarla Kendimizi Karşılaştırmayalım Ne Demişler Bir Türk Dünyaya Bedeldir