1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Ömer abi Kewell'dan hiç verim alamıyorum ben 902'de. Gerçeğe pek uyduramadım bu adamı. Baros da keza, Lincoln ve Arda falan iyi ama bu ikisi gerçekten de çok kötü performans gösteriyo. Hele Meira düşman başına. Konsantrasyonu çok gerçekçi olmuş. Bence en gerçekçi araştırmanız Meira üzerine olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Ömer abi Kewell'dan hiç verim alamıyorum ben 902'de. Gerçeğe pek uyduramadım bu adamı. Baros da keza, Lincoln ve Arda falan iyi ama bu ikisi gerçekten de çok kötü performans gösteriyo. Hele Meira düşman başına. Konsantrasyonu çok gerçekçi olmuş. Bence en gerçekçi araştırmanız Meira üzerine olmuş.
    Ben katılmıyorum. Ömer ağabeyin aceleci davrandığını düşünüyorum. Yarın öbür gün Meira uyum sürecini aşar, consantrasyonunu yüksek tutabilir, Popescu olursa?
    Arttırılacak mı o zaman?
    Ben Stutgart'ta pek izlemedim (5-10maç) Bildiğim kadarıyla sert futbol oynayan ve konsantrasyonu yüksek olan bir adamdı (Lugano'nun teknik olanıydı) Çeviklik konusunda yine iyi değildi.

Tabi Ömer ağabey daha önce ne kadar izledi bilemiyorum.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    9.0.3 icin bu 4 oyuncu uzerinde degisiklikler oldu.

Meira'nin konsantrasyonu Almanya'dan zaten bu sekilde geldi. Bizim uzerinde oynamalarimiz daha cok defansif ozelliklerin ofansif ozelliklere kaydirilmasi yonundeydi.

Mesaj Yetkileri