1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kale çizgisinden ayrılmaya korkan bir kaleci olamaz. Reflekslerine diyecek hiçbir lafım yok, Ankaraspor maçında kurtardığı top hala gözümün önünde. Ama savunma oyuncuları rakibi arkasına alıp Aykut'un kalesinden çıkmasını ve topu almasını beklerkenki kararsızlığı da gözümün önünde. "Decisions" çok zayıf gerçekten, sürekli tereddüt yaşıyor. Üstelik bunun oynamamasıyla alakası olduğunu da sanmıyorum. Morgan'ı tercih ederim.

Sabri ise ilginç gerçekten. Ümit millide "10 numara" diye tabir edilen forvet arkası oyuncusu olduğunu bilen azdır herhalde. O noktadan bu noktaya gelmesi akıl alır gibi değil.

Ayhan'ın bu oyunundan FM'de yararlanamıyor olmamız kötü. Yanlış anlaşılmasın, bu "özelikleri iyi yapılmamış" türünden bir serzeniş değil ama sanmıyorum ki hiçbir arkadaşımız oyunda Ayhan'ı oynatıyor olsun. Oynayamıyor bir şekilde. O ağırlığı yansıtamıyor oyuna.
    Sabri'nin forvet arkasi oynamasinin nedeni attigi iyi sutlardi muhtemelen. uzaktan attigi sutlarla adini duyurdu diye hatirliyorum. sabri'nin sorunu bence consistency ozelliginde. onu toparlamaya basladi bu yil biraz biraz, umarim daha da gelistirebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by glosoli View Post
    Sabri'nin forvet arkasi oynamasinin nedeni attigi iyi sutlardi muhtemelen. uzaktan attigi sutlarla adini duyurdu diye hatirliyorum. sabri'nin sorunu bence consistency ozelliginde. onu toparlamaya basladi bu yil biraz biraz, umarim daha da gelistirebilir.
    Hayır, Sabri o zamanlar bildiğin Arda gibi bir adammış yani, izleyenler öyle söylüyor. Ben şahsen izlemedim ama.

Mesaj Yetkileri