CELSO BORGES NAPOLİDE
Gaziantepsporun genç yıldızı italya da eski günlerine dönmek isteyen Napoliyle anlaştı.Rıza Sayınla duygusal bir ayrılık yaşayan Borges Bugünlere gelmemde Rıza Hocanın emeği büyük onu asla unutmayacağım dedi.Buarada Napoli bonservis bedeli olarak tam 32 milyon ytl ödedi.Bu rakam Gaziantepsporun transferden kazandığı en büyük meblağ olarak tarihe geçti.
SERKAN BALCI GALATASARAYDA
Trabzonspordan Gaziantepspora gelerek kendini bulan Serkan Balcı Galatasaryla anlaştı.Galatasary bonservis bedeli olarak 12 milyon ytl ödedi.
SANTİAGO FERNANDEZ
Arjantinli genç oyuncu Fernandez Hacettepeyle anlaştı.2.1 milyon ytl bonservise giden Arjantinli golcü "daha fazla yedek bekleyemezdim burda ilk 11 de kendimi ispatlayıp herkese Fernandezin kim olduğunu göstereceğim" dedi.
SEZER ÖZTÜRK
Gençlerbirliğiyle anlaşan 25 yaşındaki oyuncu Gaziantepspora 1.2 milyon ytl kazandırdı.
Buarada Gaziantepspor kadrosundaki bir çok yaşlı oyuncuyu göndererek kadroda derinliği kaybetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler.yaa transfer fazla yapamadık birde takımın prestiji olmadığından büyük oyuncular gelmiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
başkana söyledim çaldığın paraları kasaya hemen koy yoksa kötü olacak hesaplıyorum hesaplıyorum açık var beto ve tabatanın paralarını ver dedimtabii gecikme faizinide koydum
işte bu meblağ ortaya çıktı
![]()

.yaa transfer fazla yapamadık birde takımın prestiji olmadığından büyük oyuncular gelmiyor