1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

CELSO BORGES NAPOLİDE

Gaziantepsporun genç yıldızı italya da eski günlerine dönmek isteyen Napoliyle anlaştı.Rıza Sayınla duygusal bir ayrılık yaşayan Borges Bugünlere gelmemde Rıza Hocanın emeği büyük onu asla unutmayacağım dedi.Buarada Napoli bonservis bedeli olarak tam 32 milyon ytl ödedi.Bu rakam Gaziantepsporun transferden kazandığı en büyük meblağ olarak tarihe geçti.

SERKAN BALCI GALATASARAYDA

Trabzonspordan Gaziantepspora gelerek kendini bulan Serkan Balcı Galatasaryla anlaştı.Galatasary bonservis bedeli olarak 12 milyon ytl ödedi.

SANTİAGO FERNANDEZ

Arjantinli genç oyuncu Fernandez Hacettepeyle anlaştı.2.1 milyon ytl bonservise giden Arjantinli golcü "daha fazla yedek bekleyemezdim burda ilk 11 de kendimi ispatlayıp herkese Fernandezin kim olduğunu göstereceğim" dedi.
    SEZER ÖZTÜRK

Gençlerbirliğiyle anlaşan 25 yaşındaki oyuncu Gaziantepspora 1.2 milyon ytl kazandırdı.

Buarada Gaziantepspor kadrosundaki bir çok yaşlı oyuncuyu göndererek kadroda derinliği kaybetti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Tebrikler Rıza gerçekten çok büyük bir iş başarmıssın bütçede müthiş büyük imzalar bekliyor taraftar (:
    teşekkürler.yaa transfer fazla yapamadık birde takımın prestiji olmadığından büyük oyuncular gelmiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    napmışlar bu kadar yaa tabi ayrılmazsın ben olsam ben de ayrılmam galatasaray bile bu kadar bütçe vermez
    başkana söyledim çaldığın paraları kasaya hemen koy yoksa kötü olacak hesaplıyorum hesaplıyorum açık var beto ve tabatanın paralarını ver dedim tabii gecikme faizinide koydum işte bu meblağ ortaya çıktı
    Last edited by sayinriza : 14.Ocak.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri