Sayfa 14 / 34 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KUPA TÖRENİ

Ligi şampiyon bitirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Gaziantepspor kupasına Kamil ocak Stadyumunda düzenlenen muhteşem bir törenle kavuştu.Kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanının elinden Takım kaptanı Bekir aldı.Bu arada törende Rıza Hocanın çok durgun olduğu gözlemlendi.Bu durum akıllara acaba Rıza Hoca ayrılıyor mu sorularını akıllara getirdi.

ŞAMPİYON

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

RIZA HOCADAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

Gaziantepsporun teknik direktörü Rıza Sayın dün özel bir kanalda Güntekin Onay ın konuğu oldu.Yapılan söyleşide Rıza Hoca çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Türk Spor basının bir anda gündemini değiştiren programdan önemli sorular ve Rıza Hocanın verdiği çarpıcı cevaplar.

soru:"Hocam bizi kırmayıp programımıza katıldığınız için teşekkürler.Ben hiç beklemeden ilk sorumu sormak istiyorum.Benim geçen sene en çok dikkatimi çeken olay sizin sezon başında ve devre arasında yaptığınız değerlendirme ve hedefleri belirleme toplantıları olmadı.Bunları neden yapmadınız?"

cevap:"Şimdi sevgili güntekin çok güzel bir soru sordun.Ben o basın toplantılarını bilerek yapmadım.Çünkü benim bu sezon ki hedefim Şampiyonluktu.Eğer ben hedeflerimi açıklasam takım baskı altında kalırdı.Zaten takım şampiyonluğa inanmaya başladığı an ben bir basın toplantısında Şampiyonluğu telafuz ettim."

soru:"Türkiyede bir devrim yaparak bir Anadolu kulübünü şampiyon yaptınız.artık kafalarda 4 takımdan başka şampiyon olmaz tabusunu yıkarak yeni bir çığır açtınız.Sizce Bunun devamı gelecek mi?"

cevap:"Bence bunun devamı gelecek.Bu şampiyonluk sadece Gaziantepsporun elde ettiği bir şampiyonluk değil bu Anadolunun bir şampiyonluğudur.Ayrıca rekabet arttıkça Türkiye Ligi ve Milli Takım daha iyi yerlere gidecektir."

soru:"Peki şöyle kısaca bir şampiyonluğu değerlendirir misiniz?"

cevap:"Bu takıma geldiğimde hedefimi Eski Günlere dönmek değil daha ileri gitmek diye belirlemiştim.3 sene gibi kısa bir süree biz bunu çok şükür ki başardığımıza inanıyorum."

soru:"hocam sezon başında Tabata gibi bir silahı kaybettiniz ve herkes geçen seneki başarıyı bile tekrar edemez diyordu bunu nasıl başrdınız?

cevap:"çok iyi bir araştırmayla takıma Tabatanın yerine İranlı Farid i kattık.Bence tabata dan daha iyi bir sezon geçirdi ve şu anda yaşı 19.Sezon biter bitmez Sevilla Farid için kulübün kapısını aşındırmaya başladı."

soru:"Kupa töreninde çok durgundunuz.nedeni özel değilse açıklayabilir misiniz?"

cevap:"Herkes zannediyor ki biz bu başarıya çiçekli yollardan gittik.Ben bu şampiyonluk için kendi prensiplerimden taviz verdim.ben bu tavizleri 2 nedenden dolayı verdim.Birincisi Gaziantepspor aşkım ikinciside Türk futbolu için

soru:"Ne gibi tavizler hocam"

cevap:"Kanayan yarama parmak bastınız.ama bunları artık açıklayacağım.Gaziantepspor da bir kardeşlik havası oluşturarak Şampiyon olmayı çok isterdim ama öyle olmadı.Takımda bazı futbolcular büyük takımlara gitmek istedi.hemde devre arasında ben hayatımda hiçbir oyuncuya minnet etmem fakat onlara resmen yalvardım sezon sonunda gidin burada şampiyonluk yaşayacağız diye çok zor ikna ettim.Ben hiçbir zaman kaprisli futbolcuların kaprisini çekmem eğer o oyuncu gidince takım küme düşecekse bile onu gönderirim.Fakat sırf Şampiyonluk için bunların kaprisine katlandım.2 hafta bir gelip bana ben büyük takıma gitmek istiyorum denilmez ki.Bi de bunu devre arasında diyerek takımı yalnız bırakmaya hiç kimsenin hakkı yok.Kimse Gaziantepspordan üstün değildir.Bu oyuncuların yaptıkları takımın uyumunu kötü derecede etkiledi."

soru:"peki bu oyuncular kim?"

cevap:"En başta Uğur boral.Kendisini tekrardan Uğur Boral yapan Gaziantepspor.Bunu çok kısa zamanda unuttu.Kendisini Transfer listesine koydum şimdi alan yok.Ama eğer Uğuru alan olmazsa bir daha benim takımımda forma giyemez.Bu söylediklerimin hepsi Serkan balcı içinde geçerli.

soru:"Sadece 2 tane mi hocam?"

cevap:"hayır.Sezer mesela biz anlaşırken ona yedek olacağını söyledik fakat 2 haftada bir ben ilk 11 oynamak istiyorum dedi.Santiago Fernandez mesela onunla da yedek olarak anlaştık ama sezerden farkı yoktu.Benim sadece hak verdiğim bir oyuncu var oda Celso borges adam adam gibi her hafta çıktı maçını oynadı bir kezde yanıma geldi gitmek istiyorum dedi.2.yarını ortalarıydı bende tamam dedim.yani size kısaca şunu söyleyeyim sezon bittiğinde takımdaki yaklaşık 15 oyuncu takımdaki uyumdan dolayı endişeli ve mutsuzdu.4-5 tane oyuncu takımı bu hallere getirdi."

soru:"Yani bu oyuncuların bileti kesildi değil mi?"

cevap:"benim takımıda bu oyunculara artık yer yok.Kendileri şu anda satılık gitsinler büyük takım dedikleri yere"

soru:"son olarak bu sezon G.antepspordan ayrılacak mısınız"

cevap:"hayır.Daha erken ve şuanda takımı bırakırsam çok zor bir durumda bırakmış olurum.Gaziantepspor marka olana kadar ben buradayım inş.Teşekkürler"

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

RIZA HOCAYA DESTEK

Geçen günlerde Rıza Hocanın sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.Birçok kişi Rıza Hocayı eleştiriken Gaziantepsporun en büyük taraftar grubu Gençlik 27 bugün Rıza Hocaya sahip çıktı.Grup sözcüsünün yaptığı açıklamada

"Sevgili Rıza Hocam Geçen günlerde ki yapmış olduğun açıklamalar sonrası sana yapılan bazı acımasız eleştirilere cevap niteliğinde sana destek verdiğimizi söylemek istiyoruz.Gençlik 27 olarak senin istemediğin oyuncuları bizde istemeyiz istersen sen bu takımı amatör kümeye düşür biz yine seninle geliriz.Kamuoyu çok çabuk unuttu ama Biz senin Gaziantepspor aşkın için Fiorentinaya-Fenerbahçeye gitmediğini unutmadık.Ve biz Senin sırf Gaziantepsporun şampiyonluğu için yaptığın fedakarlıkları unutmadık.Rıza Hoca seni seviyoruz ve ölene kadar bu taraftar arkanda."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR TRANSFER BÜTÇESİNİ AÇIKLADI

Tam 34.5 milyon ytl.Daha 3 yıl öncesine kadar bütçe 1.5 milyon ytl idi

Tebrikler Rıza gerçekten çok büyük bir iş başarmıssın bütçede müthiş büyük imzalar bekliyor taraftar (:

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

napmışlar bu kadar yaa tabi ayrılmazsın ben olsam ben de ayrılmam galatasaray bile bu kadar bütçe vermez

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

CELSO BORGES NAPOLİDE

Gaziantepsporun genç yıldızı italya da eski günlerine dönmek isteyen Napoliyle anlaştı.Rıza Sayınla duygusal bir ayrılık yaşayan Borges Bugünlere gelmemde Rıza Hocanın emeği büyük onu asla unutmayacağım dedi.Buarada Napoli bonservis bedeli olarak tam 32 milyon ytl ödedi.Bu rakam Gaziantepsporun transferden kazandığı en büyük meblağ olarak tarihe geçti.

SERKAN BALCI GALATASARAYDA

Trabzonspordan Gaziantepspora gelerek kendini bulan Serkan Balcı Galatasaryla anlaştı.Galatasary bonservis bedeli olarak 12 milyon ytl ödedi.

SANTİAGO FERNANDEZ

Arjantinli genç oyuncu Fernandez Hacettepeyle anlaştı.2.1 milyon ytl bonservise giden Arjantinli golcü "daha fazla yedek bekleyemezdim burda ilk 11 de kendimi ispatlayıp herkese Fernandezin kim olduğunu göstereceğim" dedi.
    SEZER ÖZTÜRK

Gençlerbirliğiyle anlaşan 25 yaşındaki oyuncu Gaziantepspora 1.2 milyon ytl kazandırdı.

Buarada Gaziantepspor kadrosundaki bir çok yaşlı oyuncuyu göndererek kadroda derinliği kaybetti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Tebrikler Rıza gerçekten çok büyük bir iş başarmıssın bütçede müthiş büyük imzalar bekliyor taraftar (:
    teşekkürler.yaa transfer fazla yapamadık birde takımın prestiji olmadığından büyük oyuncular gelmiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    napmışlar bu kadar yaa tabi ayrılmazsın ben olsam ben de ayrılmam galatasaray bile bu kadar bütçe vermez
    başkana söyledim çaldığın paraları kasaya hemen koy yoksa kötü olacak hesaplıyorum hesaplıyorum açık var beto ve tabatanın paralarını ver dedim tabii gecikme faizinide koydum işte bu meblağ ortaya çıktı
    Last edited by sayinriza : 14.Ocak.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

yalnız transferlerden gelen paralarla messiyi bile alırsın gelirse iyi transferler bekliyoruz senden

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

yalnız transferlerden gelen paralarla messiyi bile alırsın gelirse iyi transferler bekliyoruz senden
    transfer sezonu bitti yaa ve ben son günde olmasa 2 oyuncu alabilmiştim kardeşim gelmiyor büyük oyuncular Gaziantepsporu beğenmiyorlar.Transferler az sonra.. ama öyle muhteşem deillerde bir tane hollandalı var bence geleceğin yıldızı.6 tane oyuncu aldım 4 ü genç 4 tanenin 3 türk onlardan fazla ümidim yok ama belki gelişirler.2 taneside işte orta seviye yani borgesin yerini dolduracak oyuncu alamadık.paradan önce prestij olacak yoksa gelmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ülennn o gelmeyen oyuncular antep'in baklavasını yesinler bidaha gitmezler boşver kardeşim elbet onlar da tadacak o zevki

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ülennn o gelmeyen oyuncular antep'in baklavasını yesinler bidaha gitmezler boşver kardeşim elbet onlar da tadacak o zevki
    saol kardeşim yaa morale ihtiyacım vardı..ama inş. onlara göstereceğim büyük takım nasıl olunuyormuş.Buarada bu parayla avrupanın en zengin kulüpleri arasına gireriz herhalde zaten harcayamıyoruz da :

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

haha para var ama huzur yok senn takımda baksana hep anlaşmazlık çıkmış....Allah'tan İran'lı gitmek istememiş

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

haha para var ama huzur yok senn takımda baksana hep anlaşmazlık çıkmış....Allah'tan İran'lı gitmek istememiş

o gitmek istemedi de sevilla teklif yaptı ben kabul etmedim sadece üzüldü çocuğun geleceğiyle oynadım ama artık seneye gitmek isterse yol veririz daha 4 yıllık sözleşmesi var bana mahkum

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

yaa kardeşim bir şey sorucam bu regen megen olayı nedir?başka kariyerlerde arkadaşlar bahsediyor biliyor musun sen

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

yaa kardeşim bir şey sorucam bu regen megen olayı nedir?başka kariyerlerde arkadaşlar bahsediyor biliyor musun sen

kardeşim sana özel mesajdan atayım olur mu biraz sonra gönderirim sen özel mesajlara biraz sonra bak

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

eyvallah sağolasın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar yeni transferleri bekliyoruz o kadar parayla gerekli takviyenin yapılması lazım avrupada da söz sahibi olma zamanın geldi bu arada iyi bir forvetin vardı iranlıydı sanırım onun ss sini koyabilir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

sezon başlamadı mı daha rıza

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

VEE TRANSFERLER

1.HENK VAN HOUT

Bedava feyenord alt yapısından kaptım.Bence bu çocuk yıldız olacak

2.CARLOS VİLLANUEVA

Betisden 2.3 milyon ytl ye aldım

3.FATİH ŞİMŞEK

2 milyon ytl ye manisadan aldım

4.KENNEDY BAKIRCIOĞLU

2.6 milyon ytl ye ajax tan aldım 2 tane daha türk var genç onlar eğer gelişirlerse ss koyacağım.Transferler Hayırlı olur inş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

transferler çok güzel hollandalıya yıldız olacak demişsin adam zaten yıldız

Yap Şu Transferleri Artık :P
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi Gördüm Regenler iyi Baya
    Last edited by RequiemS : 14.Ocak.2009 at 18:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    transferler çok güzel hollandalıya yıldız olacak demişsin adam zaten yıldız
    adam çok daha iyi olacak onu demek istemiştim yani 2 yıl içinde chelsea ye gider bence.giderken yanımda götüreyim bari

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

arkadaşlar şimdi yemek arası izninizle yemekten sonra 4. sezon başlıyor ben bu sezondan geçen seneki kadar ümitli değilim hayırlısı artık.kariyeri takip eden arkadaşlar a bir kez daha teşekkürler.Bu arada transferleri değerlendirirseniz sevinirim.görüşmek üzere

Mevki ihtiyacını Bilmiyorum Ama Gayet Güzel Transferler ŞL'den Elenirsin Gibi Uefaya Devam

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TÜRKİYE SÜPER KUPASI

Lig şampiyonu Gaziantepspor Türkiye kupasını alan Trabzonsporla Türkiye süper Kupası için karşılaştı.Geçen sezon Türkiye kupası finalinde de karşılaşan ve mücadeleyi kazanan Trabzonspor rövanşı rakibine kaptırmadı.

SÜPER LİG BAŞLADI
    1.HAFTA

ASLAN EZDİ FAKAT GALİBİYETE YETMEDİ

Ligin açılış maçı olan Gaziantepspor-Galatasaray maçından gol sesi çıkmadı.Maçta çok üstün oynayan Galatasaray topu bir türlü 3 direkin arasından geçiremeyince maç başladığı gibi bitti.

2.HAFTA
    ŞAHİNİN 3 PUAN SEVİNCİ

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

3.HAFTA
    ŞAHİNLER YENİLDİ

Gaziantepspor deplasmanda Gençlerbirliğine yenilerek 3 puan kaybetti.Çok kötü bir futbol sahaya koyan Kırmızı-Şahinler puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyerek zirveden uzaklaştı.

Gençler Maçı Kötü Olmuş Onun Dışında İyi Başlamışsın Bence Galatasaray Beraberliği Kötü Değil.(ilk Hafta için) Trabzonada Şansın Tutmuyor Ya Hocam

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUM

1.TORBA-BENFİCA.(Bu arada Benfica çok güçlü Son 3 senede 2 kez üst üste UEFA kupasını aldı.)
    2.TORBA-R.MADRİD
    3.TORBA-CELTİC
    4.TORBA-GAZİANTEPSPOR

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    1. MAÇ

Gaziantepspor deplasmanda Portekiz ekibi Benficayla karşılaştı.Güçlü rakibi karşısında güzel mücadele eden Kırmızı Şahinler Sahadan 3-2 lik mağlubiyetle ayrılarak puanla tanışamadı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar sivas maçından sonra milli takımlarda ve antremanda sakatlanan 5 as oyuncusundan yoksun çıkıyorum maçlara en az sakatlanan 1 ay sakatlandı.Takımda kadro derinliğide yoktu.Eğer bahtsız bedevi diye bir tabir varsa bu bana uyuyor.alt yapıdan 3 tane oyuncu aldım maçlara onlarla gidiyorum.Çok büyük şanssızlık.takımın tekrardan oturmasını rahat 2-3 ay uzatır.çok kötü oldu çokkk
    Last edited by sayinriza : 14.Ocak.2009 at 22:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

4.HAFTA
    ANTEP EZDİ FAKAT SKORA YANSIMADI

ligde istikrarsiz gdiosun ama toparlayabilirsin sl de ise uefaya kalman gerekiyor... Basarilar !!!

Sayfa 14 / 34 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri