Mutluyuz,Umutluyuz.![]()
![]()
Sen benimi izliyonBugünlük bu kadar yeter yarın koyabilirsem koyarım
![]()
bence adriano'yu satma onu kazanmaya calis![]()
Last edited by alPFM : 15.Ocak.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by alPFM : 15.Ocak.2009 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
senin takımında listeye aldığın oyunculardan en az 4 tanesi paf takımında yetişmiş oyuncular olmalı.Mesela Fenerbahçe için Gökhan Gönül olmasa da,Gürhan Gürsoy buna uygun.
yani kadronda en azl altyapıdan çıkan 4 oyuncu olmalı ama sen takma tatile çık 1 günlüğüne kaydolur otomatik olarak
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya bir beceremedim tatilede çıkamamıyorumOlmazsa kariyeri noktalamak zorunda kalacağım
![]()
ohayarın sana daha detaylı anlatırım ve ya google gir fmde oyuncu kaydedememe sorunu diye ara bitimrek de neymiş ya
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ilerleyemiyorum ne var![]()
u18deki adamları a takıma al sonra onlarada numara ver
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar aklıma fikir geldi. Bir türlü yapamıyorm. Save dosya mı SaveGame paylaşım yerinde paylaşacağım. Yapan kaydedip bana PM den yollayacak (Zahmet olmazsa tabii)
ben yaparımyalnız ziplemeyi unutma
![]()
Futbolcu Bilgileri
Şu anda ilerleyemiyorum ama istediğiniz veriyi eklerim![]()
Dramatik son....![]()
![]()
![]()
Yukarıdaki hata beni en sevdiğim en çok zevk aldığım menejerlik oyunundan uzaklaştırdı. Bunu bir türlü çözümlüğe kavuşturamadım (Taylan benim bilgisayara girip yapmaya çalıştı ama bilgisayarlar sürekli takılıyordu). En uzun kariyerim buydu. Bir dahaki kariyerimde taraftarı olduğum takıma döneceğim ve orada up uzun (inşallah) bir kariyer yapacağım. Tüm yorum yapanlara teşekkürler ediyorum ve yardım edenlere ayrı bir teşekkür ediyorum. Yeni kariyerimde görüşmek üzere...
Fanatik haber:
Alp Yıldız'ın açıklamasına göre, "Ben Inter'den ayrıldım, ilk takımıma döneceğim. Benim yerime gelen T.D pek başarılı olamamış ve Aziz başkan yeni T.D. arayışına girmiş. Ben Aziz Yıldırım'ı telefonla aradım. Inter'den ayrıldığımı ve geri dönmek istediğimi söyledim. Memnuniyetle kabul etti."
Nazar değdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alp Yıldız, sezonun başlangıcından beri, ilk kez basına ifade verdi. Ama maalesef ki bazı gazeteler tarafından haber başka şekilde yansıdı:
Fanatik:
Alp Yıldız, Julio Cesar'ın bir aylık sakatlığından sonra yaptığı açıklamada: Julio Cesar gibi bir kalecimizi yitirdik. Bir ay kendisinden yoksun kalacağız. Bu aralar çok sakat veriyoruz. İbrahimoviç'in 1 haftalık sakatlığını biliyorsunuz. Neyseki ucuz atlattık. Bu aralar çok fazla golde atamıyoruz. Cruz sakattı ve Adriano pek varlık gösteremedi. Cruz'un iyileşmesinden sonra kendisine ilk 11'de görev verilip eski formunu yakalamasını sağlayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde Spartak Moskova'ya attığı gol çok konuşulmuştu. Balotelli'yi denedim. O da iyi oynayamadı. İbrahimoviç iyileştikten sonra bir maç daha oynatmayacağım. Obinna'yı deneyeceğim. Şimdilik bu kadar açıklama yeter. Herkese iyi günler.
Fotomaç:
Alp Yıldız sakatlıklarla ilgili yorumda bulundu: Ooh ooh iyi olmuş. Canıma da değsin
Last edited by alPFM : 03.Ocak.2009 at 23:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)