Ahanda alıyorum adamıSözleşmeyide kabul etti fakat param yok
Devre arasında alırım şimdiden anlaşayım dedim ama tutturdular illa şimdi anlaşalım diye
![]()
Ahanda alıyorum adamıSözleşmeyide kabul etti fakat param yok
Devre arasında alırım şimdiden anlaşayım dedim ama tutturdular illa şimdi anlaşalım diye
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu prograbnyk nasıl bi adam ya her maç golu var kardeşim başarılar gayet iyi gidiyorsun
o zaman aynı teklifi devre arasına kadar yap böylece diğer takımlara kaptırmazsın POGRE'yi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TARİFE AYNI-TAKIM FARKLI-YER AYNI: ASLANTEPE !!
Elimden geleni yaptım. Skor lehimize görünüyor umarım ASLANTEPE’de işi bitirip yarı finale geçeriz.
MAÇIN ADAMI (7.9) WESLEY SNEIJDER
![]()
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYON GALATASARAY !!
En iyi sezonu geçirdik. Erken gelen şampiyonlukla tüm konsantremiz ş.L. ye çevrildi. İşte lig tablosu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar VALENCIA C.F. benimle ilgileniyor medya bana sordu sessiz kaldım sizce ne yapmalıyım? Ş.L. kaldırıp sezon sonu mu gideyim?? lütfen fikirlerinizi yazın...
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 20:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler
Her sene şampiyon olmak sıkmıyormu insanıBence artık başka takıma geç
Ben 1.1 M $ + Servet = pogre olarak alıyorum.
Emre 3.5 $
Sabri 5.75 $
a satıyorum. Yani defans eksik kalacak ama baya para gelicek. Kimi almamı önerirsin defansa.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
saol her sene sıkmıyor çünkü bu sene çok beleş oldu şampiyonluğumuz seneye takıma yıldız yağdıracağım tabi ş.L. kaldırırsam POGREBNYAK'ı iyi almışsın bende şu anda değeri 8.5M€ ama her maç sonrası ufak ufak artıyor
defans için ise gremio dan LEO ve dortmund dan NEVEN SUBOTIC özellikle subotic çok işine yarayacaktır ama biraz pahalı aklıma gelen bu ikisi bir bak istersen...
sanırım param anca birine yeterTeşekkürler.
Milan Maç skorunu Bilmişim Real Madrid'i 2-1 Yenersin Bence :P
bence git çünkü ben de gsle oynarken minimum 3 sene sonra sıkılmaya başlıyorum her sene şampiyonluk falan. at. madridte sıkılmazsın bence.
bence gitme daha erken...
burda kalıp clde daha iyi başarılar yakalayabilirsin o zaman daha iyi takımlara gidersin...
bu arada adım umut...
yok yav param yetmiyor ikisinede
Tam bu mesajı yazdığım anda Milan arda için 20 M $ önerdi ne yapayım![]()
Umut teşekkür ederim kardeşim dediğin doğrudur GS'yi dünyada 1 numara yapmaya da çalışabilirim ama At.Madrid'e bir baktımda süper kador var ama bilemiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence satma bende 24M€ önerdiler aslında pazarlık da yapabilirsin ama önemli olan ARDA'yı doldurabilecek oyuncun olması ve paraya ihtiyacın olup olmaması ama sen bilirsin kardeşim..
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam sen ispanyayı falan bırak şimdilik...
kupayı getir önce sonra transfer düşünürsün...![]()
Bence Arda'ya 20m € ve üstü bi teklif geldiği an satın .. yerini mehmet topuz doldurur..Ya da Marquinhos =)
interi geçersin bnce
benim kariyere link atmışsın da ben daha yeni gördüm doğansanırım gidip gitmeme konusunda fikir alacaktın ama teklif artık geçmiştir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de doğan teklif ne zaman geldi? yani kontrat yenilemedin mi sen? kontrat bitmesine ne kadar kala geldi teklif?
Last edited by nannar : 16.Ocak.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sezon sonu mu bitiyor kontratın?
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
yok abi önümüzdeki sezon sonu bitiyor...
valla eğer alt yapı sağlamsa ve iyi de bir bütçe veriyorlarsa, tabi GS'den başka kulüp çalıştırmak istiyorsan git
ben GS çalıştırırken diğer takımlara gidemiyorum
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaww bana neden teklif gelmedi peki 6 sezon GS'de ? millete teklif geliyormuş sürekli... ben yanlış birşey mi yapıyorum acaba?özelliklerini koy bakem bi doğan...
Last edited by nannar : 16.Ocak.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ulen özelliklerin de trişHands on approach nasıl yüksek onu anlamadım ? kadro disiplini ve taktik bende 17'yken teklif gelmiyordu
sen hangi işleri asistana bırakıyorsun yaz bakem?