vay vay vay kardeşim liderliğe yükselmiş bileşampiyonluk uzak değil
![]()
vay vay vay kardeşim liderliğe yükselmiş bileşampiyonluk uzak değil
![]()
TÜRKİYE KUPASI
2.HAFTA
ŞAHİNLER 4 KÖŞE
TÜRKİYE KUPASI
3.HAFTA
ANTEP KUPADA DOLUDİZGİN
TÜRKİYE KUPASI
4.HAFTA
4’TE 4
Gaziantepsporun çeyrek finalde ki rakibi Fenerbahçe. ilk maç Şükrü Saraçoğlu stadyumunda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana bir mail adresi ver sana yamayı e-mail olarak atayım dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeşim lider olduk ta avrupa defteri kapandı yaa![]()
Last edited by sayinriza : 17.Ocak.2009 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GAZİANTEPSPORDA 2 TRANSER
Gaziantepspor ünlü oyuncu Gökdeniz Karadenizi 500 bin ytl karşılığında renklerine bağladı.Yıldız oyuncu böyle bir takımda forma giydiğim için mutluyum dedi.
Gaziantesporun ikinci transferi Güney afrikalı Phelelani Katzman.18 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 milyon ytl ye trasfer edildi.
Buarada Gaziantepspor Ferdi Elması 3 milyon ytl ye Ascoliye Oğuz sabankay ı da 300 bin ytl ye Altaya sattığını duyurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum verdiğin moral iyi geldi.elendiğime üzülmüştüm.artık seneye
![]()
Last edited by sayinriza : 17.Ocak.2009 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
18.HAFTA
ASLAN ŞAHİN YİNE YENİŞEMEDİ
Gaziantepspor zorlu Galatasaray deplasmanından 1 puanla döndü.Ligin ilk yarısındaki maçta da bir birini yenemeyen iki ekipten bugün daha etkili olan Sarı-Kırmızılılardı.Fakat Galatasaray bir türlü galibiyet golünü atamayınca 1 puana razı oldu.
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI
GAZİANTEPSPOR YARI FİNALDE
Gaziantepspor 2–0 rövanşında Kamil ocakta Fenerbahçeyi konuk etti. Maçta daha atak gözüken Fenerbahçe rakibine skor üstünlüğü kuramayınca kupaya veda etti. Gaziantepsporun yarı finaldeki rakibi ise Galatasaray. ilk maç Ali Sami Yende oynanacak.
![]()