Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

GELENLER

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta.Bu transfer bize 9M YTL'ye maloldu.

Ludovic Magnin Beşiktaş'taa..İsviçre milli takım oyuncusunu Seriç'in yerine transfer ettim.Seriç iyidi fakat güvende değildim.6M YTL ye mal oldu bu transfer bana.Sağolsun VfB Stutgart sorun çıkarmadı..

GİDENLER

Bobo Marsilya'da.Eric Gerets'in ısrarla istediği Brazilyalı forvet oyuncusu 9M YTL ye Fransa'nın Marsilya takımına gönderildi...

Rodrigo Tello Lille'de..Sezon başında Emre Aybey tarafından kadro dışı bırakılan Şili'li sol kanat oyuncusu Losc Lille Metropole 'de.Kazancımız 3,5M YTL..

Filip Holosko Bordeaux'ta.Sezon başından beri Holosko'yu isteyen Laurent Blanc amacına ulaştı.Blanc tek bi arzusunun kaldığını,onunda İbrahim Toroman'ı Bordeaux'ta görmek olduğunu belirtti.Beşiktaş taraftarları Holosko'nun satılmasını istemezken,Emre Aybey her iki tarafında anlaştığını bildirdi.12 M YTL para alıcak Beşiktaş bu transferden..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transferler devam edecek..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Marquinhos Beşiktaş'ta..Çok büyük umutlarla transfer ettiğimiz Brazilya'lı oyuncu 24 ay taksitle 16 M YTL gibi büyük bir paraya transfer oldu.
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 11:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Türkiye Kupası Gruptaki Son maçımız

Beşiktaş JK 4 - 1 Ofspor
    Delgado ( 2 )
    Batuhan
    Aydın Karabulut

Türkiye Kupası çeyrek finaldaki rakibimiz Kocaelispor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupası Çeyrek Finali

1. MAÇ

Beşiktaş JK 0 - 0 Kocaelispor

2.MAÇ

Kocaelispor 1 - 3 Beşiktaş
    Keirrison
    Delgado
    Hamza Mutlu (kendi kalesine)

Kendi evimizde berabere kalınca umudumuz kırılmıştı ama deplasmanda gayet iyiydik..
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 11:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Koray Çölgeçen Beşiktaş'ta.Yönetimin sağ kanat oyuncusu istemesi üzere 3.5M YTL 'ye Kayserispor'dan aldım.Fotodaki ikilide Beşiktaşta anlıyacağınız.

Transfer sezonu bitti.Bi Delgado'yu satamadım.Haydi bakalım hayırlısı.Maçların ss lerini koyarken sorun yaşıyorum.bir süre daha böyle koyucam.en yakın zamanda çözücem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VEE EURO CUP'TA Kİ RAKİBİM

Racing Santander

Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 11:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş JK 2 - 0 Gençlerbirliği
    Keirrison
    İ.Toroman

Hacettepe 1 - 1 Beşiktaş JK
    Uğur Yıldırım

Beşiktaş JK 1 - 0 Kayserispor
    Keirrison

Denizlispor 1 - 1 Beşiktaş JK
    Keirrison

Keirrison bi tuhaf adam.Her maç gol atıyo.Ama attığının 2 katını kaçırıyo.Marquinhos bu 4 maçta bi varlık gösteremedi fazla.Sabırla bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    EURO CUP 1. KNOCKOUT RAUND LEG 1

Racing 2 - 1 Beşiktaş

Tek golümüz Santana'dan geldi.Çok kötü oynamadık.Bi an önce İspanyolları İnönü'ye bekliyorum..
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 11:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sorunu hallettim.Ss lerimle sizleyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Başa baş bir maçtı.Saha avantajı ile aldık bu maçı...Vee üst turdayızzz....
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 12:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Euro Cup'ta tanıdık rakip

Benfica

Tarih tekerrür eder mi acaba ??

Şu ligde tek yenmek istediğim takım Fenerbahçe fakat Fener maçlarında çok kötü oynuyorum.Türkiye Kupası yarı finalinde Sivas'a mağlup oldum.Ama kendi evimde geçip finale kalacağımızı düşünüyoru.Haydi Bakam bu adam Portekiz yolcusu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Adamlar Suazo diye adam kiralamışlar İnter'den.Canı sıkıldıkça gol attı,sıkıldıkça gol attı.Toromanda kırmızı kart görünce bu skora bile şükrettik
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 12:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Olmadıı..Maalesef.Bu maçı alsaydık Euro Cup 'ta çeyrek finaldeydik.Emre Aybey maç sonrası tüm dünyaya seslendi: ''Geri Geleceğiz''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi gitmiyorsun. Bir an önce toparlanman gerek.

Lig bitti takım kendini bulmaya başladı Güzel gidiyoruz şu anda..

Şu Konyaspor'un Kaue'si ve Tehoue 'si ,,Sivasspor'un Balili'si belalılarım.Her maç beni yanlız bırakmazlar sağolsunlar.Attıkları gollerle beni hep zor duruma sokarlar.Bi kurtulamadım şunlardan

Galatasaray ile berabere kaldım.Derbilerde çok kötüyüm.Sivasspor'u 3-0 geçip Türkiye Kupasında finale çıktım.Fenerbahçe ile oynucam.Umutsuzum.Gerildim iyicene
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Summit View Post
    İyi gitmiyorsun. Bir an önce toparlanman gerek.
    Sorma yaa ama hafiften toparlanıyorum summit.
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gene yenildim..Gene yenildim bu takıma.Final olunca bi de çok koyuyo.Şampiyonluk zaten kaçtı.Diyecek birşey bulamıyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 13:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Vee lig bitti arkadaşlar.İyisi kötüsü ile bi sezonu bitirdik.Biten yıl hakkında tüm verileri koyacam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

emre durum kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ondan bundan 3 yiyiyorsun
    Last edited by sertanbaba : 17.Ocak.2009 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

bende ilk sezon fenerbahçeyle 2 si lig biri kupada grupta olmak üzere 3 kez karşılaştım 3 ünde de yenildim.Fakat senin gibi Türkiye kupası finalinde 4. kez "dur kardeşim bu sefer ben yeneceğim dedim çok şükür yenmiştim.seninde yenmeni çok isterdim ama olmamış artık seneye intikamı alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Marquinhos'u forvet arkası oynat serbest rol ver bak nasıl verim alıyosun =)

ben sezonun 2. yarısı forvet arkasına koydum ilk yarı 4 golü olan adam 2. yarı 22 gol attı =)
    14'te asisti var

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Liderin çok gerisinde bitirmişin iLk sezonu..

Taktiğinde oynama yap bence..bide iLk senede çok değişiklik takımı bozuyor..

2.sene başLarken aynı takımınLa 3,5 hazırLık maçı yapki takım otursun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    emre durum kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ondan bundan 3 yiyiyorsun
    Evet ama bi de şu açıdan bakarsak,ligde kötüyüm.türkiye kupasında final oynadım.uefada benficayı yensem çeyrek finale çıkacam.Ve avrupa sıralamasında 10 sıra yükselmişim.Arada bir Polyanna olmak lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bile R.Madrid'den daha az puan farkı yemiştim. Yeni sene daha iyi olur umarım.

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    bende ilk sezon fenerbahçeyle 2 si lig biri kupada grupta olmak üzere 3 kez karşılaştım 3 ünde de yenildim.Fakat senin gibi Türkiye kupası finalinde 4. kez "dur kardeşim bu sefer ben yeneceğim dedim çok şükür yenmiştim.seninde yenmeni çok isterdim ama olmamış artık seneye intikamı alırsın
    Yaa ben bi türlü yenemedim şu takımı.Çok mu güçlü yapmışlar ne.Semih!e bakıyom Fernando Torrese benziyo.Bi gökhan Gönül yapmışlar.Maşallah Clarence Seedorf.Lugano zaten Ferdinand gibi olmuş.VolkanıCasillas gibi yapmışlar.Bu adamın ne farkı var ya Hakan Arıkandan Orkundan,Aykuttan.Selçuğu koyuyon dmc ye oluyo sana Gattuso.Anlamadım ben bu işten bişey
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Marquinhos'u forvet arkası oynat serbest rol ver bak nasıl verim alıyosun =)

ben sezonun 2. yarısı forvet arkasına koydum ilk yarı 4 golü olan adam 2. yarı 22 gol attı =)
    14'te asisti var
    Keirrison'un arkasında oynuyodu zaten santana ile birlikte.Keirrison ile çiftli forvet yaptım.Takım daha iyiye gitti.Marquinhosta açıldı.Adam kaliteli baya ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Liderin çok gerisinde bitirmişin iLk sezonu..

Taktiğinde oynama yap bence..bide iLk senede çok değişiklik takımı bozuyor..

2.sene başLarken aynı takımınLa 3,5 hazırLık maçı yapki takım otursun

Yapacaz bakam bişeyler.2. sene daha iyi olacam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Ben bile R.Madrid'den daha az puan farkı yemiştim. Yeni sene daha iyi olur umarım.
    İnşallah öyle olur.Ahh ahh tsigalko nikiforenko gibi adamlar vardı zamanında.cm01 02 en iyisiydi yaa.Özletti bu oyun bana onu
    Last edited by emre80 : 20.Ocak.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

F.C. Barcelona

Euro Cup Şampiyonu

Benfica

Benfica ya sevindim.Eee Euro Cup şampiyonuna elendik sonuçta...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkcell Süper Lig Gol Kralı

Alex --- 20 Gol

Keiirrison 2. oldu.17 golle
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 13:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Taraftarlar tarafından en iyi oyuncum:

Eduardo Costa
    49 Maç 5 Gol 9 Asist 3 M.A. 7.28

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Müthiş Transferler az sonra...
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bekliyoruz

Tarih : 1 haziran-Transfer dönemi açıldı

GELENLER

Serkan Balcı

Her zaman beğenmişimdir.Kadromda olması takıma güç katacaktır.Bedavaya geldi..
    ---------
    Uğur Demirkol

İbrahim üzülmez'in gidişi ile sol bek sıkıntım fazlalaşacak gibi görünüyor.Bu oyuncuyu Genç Milli takımda gördüm.Potansiyel vardır belki diye aldım.Bedava olması da büyük bir etken tabii...
    ---------------------
    Ferhat Çökmüş

Trabzon'a 2. darbe!!Serkan Balcı'dan sonra Ferhat'ta Beşiktaş'ta.Arkadaşlar Gökhan Zan gidiciydi.Sivok'ta iyiydi fakat satıcam gibi.Ondan kadromda bulunmasını istedim.Bedavaya geldi bu oyuncuda.İsviçre Milli takımında oynuyo.Magnin ile iyi anlaşırlar..
    ------
    Jefferson

Rüştü yaşlandı..Hakan Arıkan gidici..Jefferson'da Türk olmuş..Ve bedava..Arkadaşlar sağolsun tavsiye de ettiler..Ee kaçar mı ??

GİDENLER

Nobre Sao Poulo'da.Bedavaya gitti..
    ---------

İbrahim Üzülmez Eskişehirspor'da.Bedavaya gitti.Dur dedim jubileyi yap bizde dedim dinlemedi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Müthiş transferler bunlar mı abi naptın :s Neyse başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adam gibi transfer bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

hadi müthiş transferleri bekliyoruz....

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

evet müthiş transferler bekliyoruz

Uğur İnceman hiç istememesine rağman Fransa'nın Havre takımına gidiyo.İstemedim hiç ama kendi isteği üzerine kıramadım gönderdim. 2,5M YTL aldım bu transferden..

Delgado'ya istediğim fiyat hiç gelmedi.1 sene tuttum takımda.Ve artık gönderdi. 8M YTL aldım..

Gökhan Zan kaya gibi yedekti.Fakat yedekliği istemedi.Gökhan ve Toraman ikilisinede güvenemedim.O da gitti.Olsun az biraz para aldık gene 6,5M YTL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Uğur İnceman hiç istememesine rağman Fransa'nın Havre takımına gidiyo.İstemedim hiç ama kendi isteği üzerine kıramadım gönderdim. 2,5M YTL aldım bu transferden..

Delgado'ya istediğim fiyat hiç gelmedi.1 sene tuttum takımda.Ve artık gönderdi. 8M YTL aldım..

Gökhan Zan kaya gibi yedekti.Fakat yedekliği istemedi.Gökhan ve Toraman ikilisinede güvenemedim.O da gitti.Olsun az biraz para aldık gene 6,5M YTL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Babalar transferler pek müthiş olmadı bee Kusura bakmayın.Müthişi yararlı kelimesi ile değiştirelim barii )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Schildenfield elimde kalır dedim ama baya teklif geldi.Para bile kazandık.Lens'e gitti.2,5M YTL aldık bu transferden
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri