Sayfa 12 / 896 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serkan abi sanmıyorum ben bu alınan genç oyuncuların (en azından 18 liklerin) direk 11'e konulacaklarını.Amaç zamanla ilk 11 kıvamına getirmek gibi geliyor bana..
    Zaten ikisi sezon sonu gelecek. Takımın 18 kişilik kadrosu içerisinde 4-5 genç oyuncu bulunursa sıkça forma giyeceklerdir. Yukarıda yazdığım oyuncular yerine yedeklere bu isimler alınırsa iyi olur. Zaten şu aşamada direk 11'e girip oynayacağını düşünmüyordur kimse sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bu boyutta resmi nereden buldun acaba ? Koyun can kasap et derdinde misali oldu ama neyse
    Google'da görsellere Özgür Çek yazdığımızda çıkan en güzel resim bu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Özgür Çek in mevkisi tam olarak neydi ?
    Last edited by Alicanfmfan : 16.Ocak.2009 at 20:43 Reason: Futbolcu karısıklıgı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Antalya’dan gelen haberlere göre, Diego telefon görüşmeleri sırasında, ‘Başkan, İstanbul ve Fenerbahçe’yi dilinden düşürmüyor.
    Başkanınıza Söyleyin İstanbul çok güzel bir şehir fakat Fenerbahçeye gelmeyi düşünmüyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Özgür Çek in mevkisi tam olarak neydi ?
    Sol açık..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Özgür Çek A takıma yükselmiş.

Ta kendisi
    Sevindirik oldum bir an

Genç yaşında çok teknik olmasına rağmen de çok efendi, tekme atarlar bileğine, başını eğer geçer gider.
    Helal olsun..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özgür Çek'in asıl mevkii sol bek.Ama açıkta da oynayabiliyor.Hem hücumda hemde savunmada başarılı olması avantaj onun için.Ne zamandır bekliyordum A takıma yükselmesini...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Özgür Çek'in asıl mevkii sol bek.Ama açıkta da oynayabiliyor.Hem hücumda hemde savunmada başarılı olması avantaj onun için.Ne zamandır bekliyordum A takıma yükselmesini...
    Sol bek değil sol açık, anlatamıyorum ki.

Paf takımı izliyor musunuz, izlemiyorsanız neden benim söylediğimin tam tersini lütfen iddia etmeyin, çok iyi biliyorum, tanıyorum, çok izledim, nereye kadar gidebileceğini de biliyorum, lütfen iddia etmeyin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uğur Boral'a alternatif olması,forma için zorlaması açısından iyi bir hamle.O kadar genç oyuncu alındıktan sonra alt yapındaki benzer oyuncuları A takıma almamak olmazdı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özgür Çek'i milli takımlarda ve Süper Genç takımda bir çok kez izledim.Özgür hücum yönü kuvvetli bir sol bektir.Vederson stilinde.Paf takımda sol açıkta oynatılıyor doğrudur.Bu asıl mevkii sol açıktır anlamına gelmez.M.Sedef Paf takımda forvet arkası oynuyordu.Keza Sabri'de...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Fan-Etik

Gökhan´ın transferi bitmedi Yüz yıllık iki kulüp transfer yapıyor, Gökhan Emreciksin´in eski kulübü Boluspor “hülle” ile alacağı paradan fedakarlığa zorlanıyor.

GÖKHAN'IN TRANSFERİ BİTMEDİ

Gökhan’ın transferi bitmedi Yüz yıllık iki kulüp transfer yapıyor, Gökhan Emreciksin’in eski kulübü Boluspor “hülle” ile alacağı paradan fedakarlığa zorlanıyor. İki kulüp arasında 2. Ocak.2008’de imzalanan protokol, herhalde belge değil “şaka” sayılıyor
    Milyonlarca insan sosyal sıkıntıların zirve yaptığı dönemde okumaya spor sayfalarıyla başlıyor. Kulüp başkanları yalnızca camiaların başkanları değil, diğer başkanların, yönetim kurulu üyelerinin, işadamlarının, sporcuların rol modelleri...

Biliyorsunuz Gökhan Emreciksin’in Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transferini ilk gün duyuran gazetelerden biri Fanatik’ti... Ankaragücü yönetiminin Fenerbahçe’ye “evet” demesinin ardından Gökhan’a Sarı-Lacivertli formayı giydiren ilk gazete de Fanatik’ti...

Gökhan, sağolsun bizi kırmadı ve o fotoğraf imza günü yayınlanacaktı. İmzaların resmen atılacağını öğrendiğimiz gün fotoğrafı yayınladık ama o gün imza olmadı. Denildi ki, “Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan’a çektirdiği fotoğraf yüzünden kızdı ve transferden vazgeçti”.
    Gerçekten imza oldukça uzun süre gecikti. “Acaba” dedik, vazgeçti mi?
    Sonradan hepimiz öğrendik. Boluspor, geçtiğimiz yıl Gökhan’ı satarken 2 Ocak 2008’de Ankaragücü ile protokol imzalamış. Ankaragücü antetli protokolün altında, Başkent ekibi adına, o dönemki başkan vekili Serdar Özersin ile Boluspor kulübünden Osman Fevzi Gürsoy’un imzaları var. Ve protokolün “d” maddesine göre; “Futbolcu, Ankaragücü Kulübü’nden bir başka kulübe 1 milyon dolardan aşağı satılamayacak olup, bu fiyat ve üzerindeki satışlarda, satış bedelinin yüzde 50’si Boluspor kulübüne verilecektir” diyor...

Çok net... Satış bedelinin yarısı Boluspor’un...

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, tavrını baştan koyuyor, “Ben satış sözleşmesine gerçek rakamı yazarım” diyor, federasyonun önemli isimleri, Boluspor mağdur edilmesin diye devreye giriyor, ancak, muhtemelen protokol sebebiyle Gökhan’ın transferi, Fenerbahçe’nin Akragücü’ne bonservis ödemesiyle değil, Gökhan’ın federasyona başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle gerçekleşiyor...

Yani alan razı, satan razı bir formül geliştiriliyor. “Önce Gökhan transferi bitsin, kulüpler sonra anlaşır” deniyor...

Boluspor ve Ankaragücü arasındaki anlaşma ise bir türlü gerçekleşmiyor...

İddialara göre Ankaragücü adına şu an yöneticilik sıfatı bulunmayan Mümtaz Karakaya’nın katıldığı toplantıda, Bolu Başkanı’na, Özersin’in imza yetkisinin olmadığı dahi söyleniyor...
    Ölümü gösterip, sıtmaya razı ettikleri Boluspor başkanı Necip Çarıkçı, pazarlıklarla 450 bin dolara “evet” dese de, Karakaya’nın 200 bin dolarlık teklifi karşısında geri adım atmıyor...

Olmuyor, yakışmıyor...

Spor dünyasının liderlerinin verdiği sözler senetken (senet olmalıyken), protokollerin
    ve imzaların yok sayılmasının gerekçesi meşru olabilir mi, makul karşılanabilir mi?
    Fenerbahçe, Gökhan’ın transferi için ödeyeceği 1 milyon 100 bin euroyu kayıtlarında aynen gösterecekmiş. Para kime ödenecek, ne zaman ödenecek, niye ödenecek?
    Ankaragücü’ne bir başka kulübün hakkını zamanında almasını engellemek adına formül üretmek yakışmaz, Fenerbahçe’ye de üstelik trilyonları gözden çıkartmışken, bu oyuna alet olmak...
    Herkes kulübünün geçmişine, kendi kalitesine yakışır bir biçimde davranacak, işlem yakın bir zamanda sonuçlacaktır...

Kaynak:
    http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FUTBOL-Fan-Etik_4_Detail_27_123688_8.htm

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bolu ve Ankaragücü arasındaki olay bizi enterese etmiyor açıkçası.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özgür Çek'i milli takımlarda ve Süper Genç takımda bir çok kez izledim.Özgür hücum yönü kuvvetli bir sol bektir.Vederson stilinde.Paf takımda sol açıkta oynatılıyor doğrudur.Bu asıl mevkii sol açıktır anlamına gelmez.M.Sedef Paf takımda forvet arkası oynuyordu.Keza Sabri'de...
    Özgür Çek sol bek değildir, defansı hiç iyi değildir.
    Vederson ile hiç alakası yok, Özgür teknik bir oyuncu ayrıca.

Hala iddia ediyorsunuz, insanları yanıltmayın.
    Vederson savunması da kötü değildir ayrıca.

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Fan-Etik

Gökhan´ın transferi bitmedi Yüz yıllık iki kulüp transfer yapıyor, Gökhan Emreciksin´in eski kulübü Boluspor “hülle” ile alacağı paradan fedakarlığa zorlanıyor.

GÖKHAN'IN TRANSFERİ BİTMEDİ

Gökhan’ın transferi bitmedi Yüz yıllık iki kulüp transfer yapıyor, Gökhan Emreciksin’in eski kulübü Boluspor “hülle” ile alacağı paradan fedakarlığa zorlanıyor. İki kulüp arasında 2. Ocak.2008’de imzalanan protokol, herhalde belge değil “şaka” sayılıyor
    Milyonlarca insan sosyal sıkıntıların zirve yaptığı dönemde okumaya spor sayfalarıyla başlıyor. Kulüp başkanları yalnızca camiaların başkanları değil, diğer başkanların, yönetim kurulu üyelerinin, işadamlarının, sporcuların rol modelleri...

Biliyorsunuz Gökhan Emreciksin’in Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transferini ilk gün duyuran gazetelerden biri Fanatik’ti... Ankaragücü yönetiminin Fenerbahçe’ye “evet” demesinin ardından Gökhan’a Sarı-Lacivertli formayı giydiren ilk gazete de Fanatik’ti...

Gökhan, sağolsun bizi kırmadı ve o fotoğraf imza günü yayınlanacaktı. İmzaların resmen atılacağını öğrendiğimiz gün fotoğrafı yayınladık ama o gün imza olmadı. Denildi ki, “Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan’a çektirdiği fotoğraf yüzünden kızdı ve transferden vazgeçti”.
    Gerçekten imza oldukça uzun süre gecikti. “Acaba” dedik, vazgeçti mi?
    Sonradan hepimiz öğrendik. Boluspor, geçtiğimiz yıl Gökhan’ı satarken 2 Ocak 2008’de Ankaragücü ile protokol imzalamış. Ankaragücü antetli protokolün altında, Başkent ekibi adına, o dönemki başkan vekili Serdar Özersin ile Boluspor kulübünden Osman Fevzi Gürsoy’un imzaları var. Ve protokolün “d” maddesine göre; “Futbolcu, Ankaragücü Kulübü’nden bir başka kulübe 1 milyon dolardan aşağı satılamayacak olup, bu fiyat ve üzerindeki satışlarda, satış bedelinin yüzde 50’si Boluspor kulübüne verilecektir” diyor...

Çok net... Satış bedelinin yarısı Boluspor’un...

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, tavrını baştan koyuyor, “Ben satış sözleşmesine gerçek rakamı yazarım” diyor, federasyonun önemli isimleri, Boluspor mağdur edilmesin diye devreye giriyor, ancak, muhtemelen protokol sebebiyle Gökhan’ın transferi, Fenerbahçe’nin Akragücü’ne bonservis ödemesiyle değil, Gökhan’ın federasyona başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle gerçekleşiyor...

Yani alan razı, satan razı bir formül geliştiriliyor. “Önce Gökhan transferi bitsin, kulüpler sonra anlaşır” deniyor...

Boluspor ve Ankaragücü arasındaki anlaşma ise bir türlü gerçekleşmiyor...

İddialara göre Ankaragücü adına şu an yöneticilik sıfatı bulunmayan Mümtaz Karakaya’nın katıldığı toplantıda, Bolu Başkanı’na, Özersin’in imza yetkisinin olmadığı dahi söyleniyor...
    Ölümü gösterip, sıtmaya razı ettikleri Boluspor başkanı Necip Çarıkçı, pazarlıklarla 450 bin dolara “evet” dese de, Karakaya’nın 200 bin dolarlık teklifi karşısında geri adım atmıyor...

Olmuyor, yakışmıyor...

Spor dünyasının liderlerinin verdiği sözler senetken (senet olmalıyken), protokollerin
    ve imzaların yok sayılmasının gerekçesi meşru olabilir mi, makul karşılanabilir mi?
    Fenerbahçe, Gökhan’ın transferi için ödeyeceği 1 milyon 100 bin euroyu kayıtlarında aynen gösterecekmiş. Para kime ödenecek, ne zaman ödenecek, niye ödenecek?
    Ankaragücü’ne bir başka kulübün hakkını zamanında almasını engellemek adına formül üretmek yakışmaz, Fenerbahçe’ye de üstelik trilyonları gözden çıkartmışken, bu oyuna alet olmak...
    Herkes kulübünün geçmişine, kendi kalitesine yakışır bir biçimde davranacak, işlem yakın bir zamanda sonuçlacaktır...

Kaynak:
    http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FUTBOL-Fan-Etik_4_Detail_27_123688_8.htm
    Oyuncunun bonservis bedelinin belirlenmesi iç tüzüğe aykırı.
    1M$+ gibi rakamsal bir ifade konulamaz.
    Bu sözleşme geçersiz olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben izlediğimi söylüyorum.En az 20 defa izlemişimdir...

Fenerbahçe Resmi sitesindeki profili...

Oyuncunun adı:Özgür Çek
    Doğum tarihi:03.01.1991
    Doğum Yeri:Tokat
    Boyu:1.74
    Kilosu:67
    Mevkii: Sol bek, sol açık
    Forma Numarası:3-11
    Fenerbahçe'ye Geliş Tarihi:2006
    Daha Önce Oynadığı Takımlar:İstanbul HARBİŞ. Pendik.
    Millilik Sayısı: 37
    Başarıları:Avrupa Şampiyonası 3.'lüğü, B Gençler İİstanbul Şempiyonluğu. Karadeniz Oyunları 2.'liği

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben izlediğimi söylüyorum.En az 20 defa izlemişimdir...

Fenerbahçe Resmi sitesindeki profili...

Oyuncunun adı:Özgür Çek
    Doğum tarihi:03.01.1991
    Doğum Yeri:Tokat
    Boyu:1.74
    Kilosu:67
    Mevkii: Sol bek, sol açık
    Forma Numarası:3-11
    Fenerbahçe'ye Geliş Tarihi:2006
    Daha Önce Oynadığı Takımlar:İstanbul HARBİŞ. Pendik.
    Millilik Sayısı: 37
    Başarıları:Avrupa Şampiyonası 3.'lüğü, B Gençler İİstanbul Şempiyonluğu. Karadeniz Oyunları 2.'liği
    Öyle yazılması çok normal.
    Uğur Boral da bu mantıkla sol bektir size göre.

Defansı zayıf teknik oyuncudan bek olmaz, bunu iyice özümseyin.
    Sabri de sağ bek değildir, Serkan Balcı da.

Takımın gerçek sol beki Erdi Taşkent'tir, o da hiç yeterli değil, çoğu zaman da Erdi Taşkent oynar.Onun olmadığı dönemlerde sol bekte stoper solak Nuh Aşkın oynar, o da yok ise yada ofans oynamak gerekli ise sol bekte Özgür Çek oynar.

Takımın alternatif sol bek rotasyonunda olduğu için resmi site öyle yazabilir, çok normal.

Ayrıca benimle aynı düşünen perpetua, Jesus_FB ve bilimum ne kadar takip eden araştırmacı var ise hepsinin yanıldığını söylemiş oluyorsunuz.Hepsi iddia ettiğinizin tam tersini düşünüyor çünkü.
    Hepsine hakaret oluyor.

20 kere izlemiş olsanız da hiçbirşey çözemediğinizi görebiliyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben sol açık oynayamaz demiyorum.Aksine hücum yönü çok iyi bir bek diyorum.Bu doğrultuda hem sol bekte hemde sol açıkta kullanılabilmesi doğaldır.Benim izlediğim maçlarda kendisi ile ilgili edindiğim izlenim şudur;

Çabuk,mücadeleci,teknik,sürekli bindirme yapan,iyi orta açan ve aklı sadece işinde olan bir sol bek oyuncusudur Özgür...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben sol açık oynayamaz demiyorum.Aksine hücum yönü çok iyi bir bek diyorum.Bu doğrultuda hem sol bekte hemde sol açıkta kullanılabilmesi doğaldır.Benim izlediğim maçlarda kendisi ile ilgili edindiğim izlenim şudur;

Çabuk,mücadeleci,teknik,sürekli bindirme yapan,iyi orta açan ve aklı sadece işinde olan bir sol bek oyuncusudur Özgür...
    Bek değil, anlatamıyorum herhalde.
    Bek rotasyonunda oynayabilecek başka solak yok.
    Hatta bir maçta sağ bek Murat'ı sola çekti zorunluluktan.

Bazen Yunus Emre Akdoğun'un oynatıyor, o da solak ama hiç deneyimi olmadığı için maç içinde sürekli sağa sola bakıyor.O da sol açık Özgür gibi, o da oynasa size göre sol bek olurdu herhalde.

Yunus Emre hiç oynamadığı, oynaması çok zor olacağı için (daha çok çalışması lazım) için başka da oynayabilecek oyuncusu yok.

Özgür bir çok maçta sürekli önde kalıyor, beke gelmediği için Nuh stoperden kayarak onun yerini doldurmaya çalışıyor.Özgür savunma yapmadığı gibi hiç geri gelmiyor bile bırak sol bekliği..

Vederson gibi oynaması hayaldir sadece, Vederson sol açık değildir aslen sol bektir ve tekniği de çok iyi değil.Hatta Özgür daha iyidir o konuda.

Özgür bek oynayamaz, Uğur Boral'dan bin kat daha kötüdür o pozisyonda.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene Paf takımda pek izleme şansım olmadı.Ben milli takımlarda ve süper gençte izledim geçen sene ve ondan önceki sene.20 maç izlediysem 15'inde sol bek oynamıştır...

Ben yeni bir şey icat etmiyorum.Sadece gördüğümü söylüyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu sene Paf takımda pek izleme şansım olmadı.Ben milli takımlarda ve süper gençte izledim geçen sene ve ondan önceki sene.20 maç izlediysem 15'inde sol bek oynamıştır...

Ben yeni bir şey icat etmiyorum.Sadece gördüğümü söylüyorum...
    Uğur Boral da Milli Takım'da sol bek oynuyor, sol bek mi yani?
    Statik bakmaya devam ediyorsunuz.

İcat etmiyorsunuz, bek oynuyor çünkü sol bek yetiştirmek zor, 50 kere hata yapsa da sol açıktan sol bek yaratmakta meşhurdur bu ülke.Sol bek yok Milli Takım'da, Fenerbahçe Paf da 1 tane sol bek var, yedeği yok..

U19-U17 seviyesinde milyon kere hata yapsanız da laf yemezsiniz..

Sol bek zannedilen Abdullah Ercan da sol açıktı, Hakan Ünsal da sol açık geldi Galatasaray'a.Zamanla milyon kere hata yapa yapa öğrendiler sol bek olmayı..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eeee bek oynuyor işte bende onu söylüyorum.Ben Özgür Çek bekte açıkta oynadığından daha iyi oynuyor demiyorumki.Ve ya bek oynaması lazımda demiyorum.Özgür Çek bek oynuyor diyorum sadece.Bunda yanlış olan ne var...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Eeee bek oynuyor işte bende onu söylüyorum.Ben Özgür Çek bekte açıkta oynadığından daha iyi oynuyor demiyorumki.Ve ya bek oynaması lazımda demiyorum.Özgür Çek bek oynuyor diyorum sadece.Bunda yanlış olan ne var...
    Uğur Boral, İbrahin Akın da oynar sol bek.

Sol bek olsun nasıl isterseniz, size bazı şeyleri öğretmek için zaman kaybedemem, o statik görüşünüz hiç değişmeyecek.
    Sol bek oynarsa Uğur Boral'ın yediği lafların 10 mislini yer ve hemen pafa geri gönderilir.Hayatına mal olur bu durum.

1 sene sonra özür dilemek için gelmeyin lütfen bana.

FM'e bakarsanız sol bek girildiğini ama çok düşük olduğunu görebilirsiniz. (Diğer örn: Uğur Boral)

Bilmediğim bir şey için ahkam kesmem, bu tutum hiç hoş değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben ne diyorum sen ne diyorsun...

Sen bana bir şey öğretemezsin zaten...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben ne diyorum sen ne diyorsun...

Sen bana bir şey öğretemezsin zaten...
    Önce 'sol bek' diye iddia edip, sonra 'sol bek oynamaz ama zaten şu an sol bek oynuyor o yüzden dedim' diyen ben miydim?

Bir şey öğrenmek için çaba sarfetmek lazım, hiç bir bilgiyi bedavaya vermezler, bu gibi bir üsluptan sonra kimse birşey öğretmezdi zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Desenize fenerin solu Tokatlılara emanet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@ABOOO & Anilton

Konuyu kişiselleştirmezseniz sevinirim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önce 'sol bek' diye iddia edip, sonra 'sol bek oynamaz ama zaten şu an sol bek oynuyor o yüzden dedim' diyen ben miydim?

Bir şey öğrenmek için çaba sarfetmek lazım, hiç bir bilgiyi bedavaya vermezler, bu gibi bir üsluptan sonra kimse birşey öğretmezdi zaten.
    Sende okuduğunu bu kadar anlıyorsun işte...

Ben ne zaman sol bek oynayamaz dedim yahu?

Ben bazı şeyleri kendim öğrenebilecek düzeydeyim.Bu yüzden sen bana bir şey öğretemezsin diyorum.Senden bir şey öğrenmeye niyetim yok zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Merak etmeyin alparslan gelecek solbeke dertler bitecek..
    Sakin olun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

'Yerli Kaka' Fenerbahçe'ye

Stili Brezilyalı oyuncuya benzetilen Bozüyükspor'un 18'lik yıldızı Onur da Kadıköy yolunda...

20 maçta 19 golü var

Transferde kısa ve uzun vadeli yatırımları aynı anda yapan Fenerbahçe, takımı gençleştirme operasyonunu devam ettiriyor. Gökhan Emreciksin, Abdülkadir Kayalı, Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ı kadrosuna katan Kanarya'nın son gözdesi Onur Bayramoğlu. Bozüyükspor'da oynayan 18 yaşındaki futbolcu, forvet arkasında görev yapıyor ve stil olarak Milan'ın ünlü Brezilyalı yıldızı Kaka'ya benzetiliyor. Onur, geçen sezon Eskişehir DSİ Bentspor'da 20 maçta 19 gol atmıştı.

Rakipler de peşinde

Onur , sezon başında transfer olduğu Bozuyükspor'da ise sakatlığı nedeniyle sadece 9 maçta forma giyebildi ve 1 gol attı. Bozüyükspor Başkanı Yalın Zeybek, Onur'u Fenerbahçe'nin yanı sıra G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediğini belirterek, "En fazla parayı veren kulüp Onur'u alır" şeklinde görüş belirtti. Sporcu bir aileden gelen Onur'un babası milli masa tenisçi, annesi ise eskrimci ve voleybolcu.

Fotomaç
    ________

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirmiş, umarım Fotomaç'ın ender doğrularından biridir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe geçmişteki gibi yapacaksa hiç toplamasın daha iyi..Hayatlarını karartmaya gerek yok..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Fenerbahçe geçmişteki gibi yapacaksa hiç toplamasın daha iyi..Hayatlarını karartmaya gerek yok..
    Saçmalamanın alemi yok. Gs'ye gelen her oyuncu yükseliyor sanki? Parlıyor? Say bakalım kimin nasıl hayatını karartmışız?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Saçma saçma konuşmayın. Fanatikliğin bu kadarı pes. Geçmişte aldığımız gençler şu anda milli takımın en önemli oyuncuları.

Mesaj Yetkileri