1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Premier League Çoluk Çocuğa Emanet [Ortak Kariyer]

Hybrid View

9.1.0 de bi hata var. Everton da Phil Jagielka kalecilik özellikleri taşıyor. Yani kaleciliği de var. Hemde güzel. denedim ordan biliyorum. Position dan bakabilirisiniz isterseniz. fazla büyük bişi değil ama belirteyim istedim. İyi oyunlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ekleyeyim Forvet te oynuyor. Çok kötü de olsa oynuyor
    Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cambaz_Fatih View Post
    9.1.0 de bi hata var. Everton da Phil Jagielka kalecilik özellikleri taşıyor. Yani kaleciliği de var. Hemde güzel. denedim ordan biliyorum. Position dan bakabilirisiniz isterseniz. fazla büyük bişi değil ama belirteyim istedim. İyi oyunlar
    Söylediğin iyi oldu yedek kalecilerde iş yok zaten onu koyarım kaleye bir sakatlık olursa

Premier Lig 2. Hafta

Sıkıcı geçen bir maç oldu bizim adımıza. Günün tek sevindirici olayı heralde 3 puan almamızdı yolumuza devam ediyoruz.

Premier Lig 3. Hafta

Arsenal karşısında ilk yarı çok korkak oynayınca 2-0 geriye düştük. 2. Yarı taktiğimi değiştirsemde Arsenal şansının yardımı ile 2. golü kalesinde görmedi ve maçı 2-1 kazandılar

Maçtan Sonra Çıkan Gazete Haberi :

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by Cambaz_Fatih View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    O hata değil Jagielka Everton'a gelmeden önceki takımında gerektiği zaman kaleyede geçiyordu yani hata değil o ...

Mesaj Yetkileri